Hotel Redyk Ski&Relax hotel logohotel logo

Reviewed: 6 years ago (20/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Hotel jest usytuowany w przepięknym miejscu. Widoki z okien jedyne w swoim rodzaju nie musisz wychodzić z pokoju żeby dotknąć gór cud natury. Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna zwłaszcza pani z recepcji uśmiechnięta i przyjazna.

Reviewed: 6 years ago (19/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Krásný hotel, příjemná obsluha, byli jsme moc spokojeni a jako bonus jsme měli na listopad krásné počasí.

Reviewed: 6 years ago (14/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Pozytywnie jedynie ten kelner na minus

Reviewed: 6 years ago (13/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Bardzo miła obsługa, czysto, hotel bardzo przytulny, pokoje ładnie urządzone, posiłki smaczne, fajna, spokojna lokalizacja z pięknym widokiem na góry.

Zapraszamy ponownie.
Reviewed: 6 years ago (02/11/2018)
Date of experience: 10/2018

Dobra lokalita, autobusove spojenie so Zakopanym. Kusok od Gubalowki, jaccuzi sauna bycikle vsetko super

Szanowna Pani,
Dziękujemy za opinie. Cieszymy się, że nasze usługi spełniają w pełni Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie.
Reviewed: 6 years ago (21/10/2018)
Date of experience: 10/2018

Spokojnosť so všetkými službami, personál veľmi ochotný

Szanowna Pani,
Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z pobytu. Cieszymy się, że nasze usługi spełniają w pełni Państwa oczekiwania.
Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Reviewed: 6 years ago (16/10/2018)

Super príjemné odporúčam

Szanowna Pani,
Niezmiernie Nam miło, iż otrzymaliśmy najwyższą ocenę z możliwych. Cieszymy się, że pobyt w pełni spełniał Państwa oczekiwaniom. Zapraszamy do ponownych odwiedzin. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Reviewed: 6 years ago (16/10/2018)
Date of experience: 10/2018

Není co bych měla vytknout,prostě užasný,od samého počátku - od rezervace,polopenze,čistoty,služeb prostě jste skvělí.Milí personál,ochotny a nesmim zapomenout samozřejmě na užasnou a to bych opravdu chtěla zduraznit uzasnou kuchyni ta neměla chybu.

Szanowna Pani,
Dziękuję za poświęcony czas na wypełnienie ankiety. Jest mi niezmiernie miło, iż tak wiele aspektów przypadło Pani do gustu. Cieszymy się, że pobyt się udał.

Zapraszamy zatem do ponownych odwiedzin. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Reviewed: 6 years ago (14/10/2018)
Date of experience: 10/2018

Jestem bardzo zadowolona i wypoczęta

Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Reviewed: 6 years ago (12/10/2018)
Date of experience: 09/2018

Fajne miejsce. Spoko klimat

Szanowni Państwo
dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z pobytu.
Było nam niezmiernie miło Państwa gościć.
Pozdrawiamy serdecznie. Redyk Ski&Relax