Hotel Redyk Ski&Relax hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (25/02/2018)
Date of experience: 02/2018

W hotelu gościliśmy już drugi raz. Rodzinna atmosfera skłania do ponownego pobytu.

Szanowna Pani,
Dziękujemy za pobyt oraz czas poświęcony na podzielenie się z nami opinią. Mamy nadzieję, że podczas kolejnych pobytów w Zakopanem będą Państwo mieli na uwadze nasz ośrodek. Dziękujemy za docenienie obsługi i śniadań.
Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (25/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Bardzo miły pobyt, za sprawą miłej obsługi,

Szanowny Panie,
Dziękujemy za pozytywną ocenę naszego personelu. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych. Mamy nadzieję, że w przyszłości także skorzystają Państwo z naszych usług i będziemy mogli otrzymać jeszcze wyższą ocenę. Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy z Zębu. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (20/02/2018)
Date of experience: 02/2018

bardzo dobry pensjonat, polecam wszystkim.

Szanowni Państwo,
Dziękujemy i cieszymy się, że pobyt należał do udanych. Serdecznie zapraszamy ponownie i pozdrawiamy z Zębu. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (17/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Super hotel, w bardzo dobrej lokalizacji. Personel pomocny. Polecam.

Szanowna Pani,

Serdecznie dziękujemy za wybranie naszego ośrodka jako miejsce Państwa wyjazdu podczas ferii zimowych. Było nam bardzo miło Państwa gościć. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie w przyszłości. Przesyłamy pozdrowienia z Zębu. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (14/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Bardzo dobra lokalizacja, czysto, przemiłe panie w recepcji.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za docenienie lokalizacji, czystości. Miło nam było Państwa Gościć. Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty w Zakopanem wezmą Państwo pod uwagę nasz obiekt. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax.
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (13/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Hotel bardzo czysty, pokoje bardzo dobrze wyposażone, wiele ułatwiających pobyt dodatków ( czyściki do obuwia, sejf, kosmetyki w łazience, zestawy) bardzo miła i kompetentna obsługa w restauracji, świetna kuchnia

Szanowny Pan/Pani,

Bardzo dziękujemy za pobytu i czas poświęcony na podzielenie się wrażeniami po pobycie. Pozdrawiamy z Zębu. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (10/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Super. Był to nasz drugi pobyt w Hotelu.

Szanowna Pani,
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Oczywiście weźmiemy pod uwagę Pani uwagi. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (04/02/2018)

Everything was wonderful

Dear Guest,
Thank you for your review. Best regards, Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (02/02/2018)
Date of experience: 01/2018

Miejsce godne polecenia. Bardzo miła obsługa zarówno w recepcji jak i w resteuracja.

Szanowna Pani,
Dziękujemy za pobyt i przesłanie opinii. Serdecznie zapraszamy podczas następnego pobytu w Zakopanem. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (15/01/2018)

Cudowny pobyt miła atomosfera

Szanowna Pani,
Dziękujemy za kolejny już pobyt i podzielenie się opinią. Dziękujemy za sugestie odnośnie animacji. Są one organizowane przy większym obłożeniu, gdzie większość Gości korzysta z pakietów feryjnych. Od początku ferii odbyły się one 2 razy. Przykro nam, że nie udało się tego zorganizować podczas Państwa pobytu. Mamy nadzieję, że jeszcze nas Państwo odwiedzą i wtedy uda się przygotować animacje tak aby M. mogła z nich skorzystać. Pozdrawiamy z Zębu. Redyk Ski&Relax