Hotel Redyk Ski&Relax hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (28/11/2017)
Date of experience: 11/2017

Ogólnie bylibyśmy bardzo zadowoleni gdyby nie minus jaki opisuję poniżej !!! Gdy usuniecie Państwo ten dyskomfort będziecie godni polecenia !

Szanowny Panie,
oczywiście Pana opinia jest dla nas bardzo ważna i dziękujemy za nią. Jak Pan wspomniał, zgłoszona przez Pana prośba została od razu zrealizowana. Mamy nadzieję, że mimo tych niedogodności podczas kolejnego pobytu na Podhalu będziemy mogli ponownie Państwa gościć. Pozdrawiamy. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (24/11/2017)
Date of experience: 08/2017

Rewelacyjne miejsce. Polecam.

Szanowny Panie,

Dziękujemy bardzo za pobyt oraz pozostawienie opinii. Serdecznie zapraszamy ponownie. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (15/11/2017)
Date of experience: 11/2017

Super! To mòj drugi pobyt w Redyku i kolejny raz byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Rewelacyjne śniadania, cudowny pokòj, a grillowane serki górskie pierwsza klasa :) I przesympatyczna obsługa :)

Szanowna Pani,
Dziękujemy za pobyt oraz komentarz. Pani uwaga zostanie przekazana odpowiedniej osobie. Pozdrawiamy. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (14/11/2017)
Date of experience: 11/2017

Po prostu było Ok i jesteśmy z Żoną bardzo zadowoleni z pobytu i obsługi w restauracji jak i recepcji

Szanowny Panie,
Serdecznie dziękujemy za pobyt i Pana opinię. Cieszymy się, że pobyt się udał i oczywiście zapraszamy ponownie w przyszłości. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (08/11/2017)
Date of experience: 11/2017

bardzo mila atmosfera w hotelu.
Piekne miejsce
dobre dobrane menu
Napewno znów przyjedziemy
Super!!!!

Szanowna Pani,
Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią. Było nam bardzo miło Państwa gościć. Pozdrawiamy. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (01/11/2017)
Date of experience: 10/2017

:) bardzo Pozytywnie i Dziękujemy za pobyt,w tak uroczym miejscu z bardzo,miłą i uprzejmą obsługą na czele.Co mogę zagwarantować to,to że jeszcze do was wrócimy!!Pozdrawiam

Szanowny Panie,

Trzymamy za słowo:) Mamy nadzieję, że jeszcze nas Państwo odwiedzą. Serdecznie dziękujemy za pobyt i przesłanie opinii. Pozdrawiamy z Zębu. Redyk Ski&Relax
Date of experience: 10/2017

Naprostá spokojenost, skvělý hotel, skvělý personál, skvělý catering, vše naprosto v pořádku, vřele hotel doporučujeme a ještě rádi k Vám přijedeme.

Dziękujemy bardzo za tak miłe słowa. Zapraszamy ponownie. Redyk Ski&Relax
Date of experience: 10/2017

Wspaniała atmosfera. Jedzenie z regionalnymi wyrobami - rewelacyjne. Cudowna obsługa hotelu zarówno panie w recepcji jaki i w restauracji. Pani w Gabinecie Odnowy Biologicznej wykonująca ekskluzywny zabieg czekoladowy oraz zabiegi relaksująco-regenerujące bardzo profesjonalna, kompetentna, życzliwa, bardzo dobra masażystka. Potrafi podczas jednego zabiegu naprawić to, co inni (w innych ośrodkach naprawiają tygodniami). Pobyt w Redyku będę wspominać bardzo miło i mam nadzieje, że wrócę tam jeszcze. Goraco polecam.

Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy za pobyt i tak pozytywną opinię. Cieszymy się tym bardziej, że taki szczególny pobyt się udał. Staramy się aby Goście zawsze wracali od nas zadowoleni. Zwłaszcza, jeżeli ktoś obdarowuje ich prezentem i wysyła ich w nieznane :)
Miło nam także czytać tak pozytywne opinie o gabinecie odnowy biologicznej. Dziękujemy i oczywiście zapraszamy w przyszłości ponownie. Redyk Ski&Relax
Date of experience: 10/2017

It was perfect! Especially breakfast was delicious! Thank you.

Dear Kamila,
Thank you for your stay. We hope so that you return to our hotel in the future. Regards from Ząb. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (30/10/2017)
Date of experience: 10/2017

Ogólnie lubię tu wracać , piękne widoki,smaczne śniadanka, milutka obsługa pamięta cię z poprzednich pobytów, czekoladka na poduszce , butelki z wodą, herbata, ale materace są zdecydowanie do wymiany, muzyka przy śniadaniu lepiej jak jest lokalna góralska, albo instrumentalna jak kiedyś.

Szanowna Pani,
Dziękujemy za kolejny pobyt i podzielenie się z nami opinią. Wszelkie sugestie zostaną oczywiście przeanalizowane przez odpowiednią osobę. Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty w okolicy będą Państwo pamiętać o naszym ośrodku. Serdecznie pozdrawiamy. Redyk Ski&Relax