Hotel Redyk Ski&Relax hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (20/08/2017)
Date of experience: 08/2017

jestem bardzo ale to naprawde bardzo z odpoczynku w tym miwjscu

Szanowny Panie,

To dla nas niezwykle miłe uczucie gdy Gość pisze, że jest "bardzo, ale to bardzo zadowolony". Staramy się, jak tylko możemy, żeby Goście wracali od nas w takim właśnie nastawieniu. Bardzo dziękujemy za docenienie i oczywiście liczymy na kolejny pobyt. Serdecznie pozdrawiamy. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (20/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu,hotel i obsługę mega pozytywnie oceniamy.Dziękujemy .

Szanowna Pani,

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych. Mamy nadzieję, że jeszcze Państwo do nas wrócą. Pozdrawiamy. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (16/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Very good. Fully advisable.

Dear Guest,
Thank you for your feedback. All information are very important to us. Regards, Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (13/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Mila obsluga, piekbe widoki na tatry

Szanowny Panie,

Dziękujemy za Pana opinię. Cieszymy się, że pobyt się udał. Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin, Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (13/08/2017)

Pozytywnie. Napewno wrócimy

Szanowny Panie,
Bardzo dziękujemy za pobyt i że zechciał Pan podzielić się opinią na jego temat. Było nam bardzo miło Państwa gościć. Trzymamy za słowo, że jeszcze nas Pastwo odwiedzą. Mamy nadzieję, że następny pobyt będzie równie udany. Pozdrawiamy Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (08/08/2017)
Date of experience: 08/2017

parking facilities. beautiful view on the mountains. kindly staff. room very clean and spacious. bathroom also.

Dear Guest,

Thank you for your positive feedback. Thank you for choosing our hotel. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (08/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Pobyt był bardzo udany przepiękne krajobraz miła obsługa przepiękna pogoda wymarzony wypoczynek dziękuje.

Szanowny Panie,

My również dziękujemy za pobyt i przesłanie opinii. Było nam bardzo miło Państwa Gościć. Wszystkie uwagi i sugestie pomagają nam podnosić jakość usług i jesteśmy za nie wdzięczni. Zapraszamy do ponownych odwiedzin. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (02/08/2017)
Date of experience: 07/2017

Przyjechaliśmy godzinę przed naszą dobą hotelową. Pani z recepcji bez problemów udostępniła nam pokój.
Widoki naprawdę piękne. Hotel polecam nawet w najgorętsze dni ze względów na bardzo wydajną klimatyzację.
Śniadania bardzo smaczne. Obiadokolacje przepyszne. Porcje duże, wystarczą nawet dla dużych łasuchów. Wieczorami w restauracji panuje bardzo miły klimat. Drinki dobrze przygotowane. Bezpieczny parking - monitorowany.

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią po pobycie. Miło nam, że docenił Pan naszą kuchnię, atmosferę, obsługę oraz takie udogodnienie jak klimatyzacja, która podnosi komfort pobytu Gości. Będzie nam bardzo miło ponownie Państwa gościć. Polecamy się na kolejne pobyty. Przesyłamy pozdrowienia. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (01/08/2017)
Date of experience: 07/2017

Polecam. Super widoki i miejsce do odpoczynku.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy bardzo za przesłanie opinii . Pozdrawiamy. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (31/07/2017)

bardzo przyjemny pobyt

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za pobyt i przesłanie opinii. Mamy nadzieję, że podczas następnego pobytu w Zakopanem wybiorą Państwo także nasz ośrodek. Pozdrawiamy z Zębu. Redyk Ski&Relax