Hotel Redyk Ski&Relax hotel logohotel logo

Reviewed: 8 years ago (30/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Pobyt udany. Jedzenie smaczne i różnorodne. Hotel kameralny-można odpocząć. Widoki cudne.

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (29/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Bardzo przyjemny pobyt. Polecam. Będę wracać.

Szanowna Pani,
pragniemy podziękować za poświęcony czas na wypełnienie ankiety. Dziękujemy również za wszystkie cenne uwagi.

Zapraszamy do ponownych odwiedzin Naszego Ośrodka- dołożymy wszelkich starań, by kolejny pobyt był na "piątkę". Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (15/05/2017)
Date of experience: 05/2017

bardzo lubimy ten hotel jest czysty bardzo mila obsluga super miejsce spokojne bardzo dobra kuchnia nienaganna czystosc jezdzimy do niego juz od kilku lat polecamy znajomym gdyby nie zachowanie menagera ktore spowodowalo pewny niesmak w naszym pobycie nie mamy nic do zarzucenia hotel godny polecenia

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (12/05/2017)
Date of experience: 05/2017

just perfect. It was very nice to be there. Lovely hotel

Dear Gues,

Thank you for your review. Thank you for choosing Redyk Ski&Relax and see you next time. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (08/05/2017)
Date of experience: 04/2017

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Piękny hotel w pięknym miejscu. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Chętnie tam wrócę i polecę znajomym :)

Szanowna Pani,

Dziękujemy za bardzo miłe słowa. Jeżeli Goście polecają nas swoim znajomym jest to dla nas duże wyróżnienie.
Serdecznie zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że przy następnym pobycie będziemy mogli potwierdzić wysoką jakość naszych usług. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax.
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (07/05/2017)
Date of experience: 05/2017

I wish I could be very happy and able to visit again

Dear Guest,

Thank you for your stay and review. We are sending the greetings from Ząb. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (29/04/2017)
Date of experience: 04/2017

Znakomity widok z balkonu, hotel godny polecenia!

Szanowny Panie,
Dziękujemy za pobyt i tak sympatyczny komentarz. Było nam bardzo miło Państwa Gościć. Mamy nadzieję, że podczas następnych pobytów w Zakopanem skorzystają Państwo z naszych usług. Zapraszamy i pozdrawiamy. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (25/04/2017)
Date of experience: 04/2017

Moj wielkanocny pobyt w Redyk byl bardzo udany, nie ma sie do czego przyczepic.

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za dodanie opinii. Miło nam, że pobyt należał do udanych i spełniliśmy Państwa oczekiwania. Zawsze staramy się, aby nasi Goście wyjeżdżali od nas zrelaksowani, wypoczęci oraz żeby mieli ochotę ponownie do nas wrócić. Mamy nadzieję, że także Państwo odwiedzą nas ponownie. Zapraszamy i przesyłamy pozdrowienia z Zębu. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (20/04/2017)
Date of experience: 04/2017

Ogólne wrażenia bardzo dobre ! Piękny widok na Tatry z okna w pokoju !!! Jedzenie bardzo dobre !!! Niczego nie brakowało !!! Obsługa Super !!!!

Szanowny Panie,
Serdecznie dziękujemy za pobyt i przesłanie opinii . Mamy nadzieję, że będziemy mieli ponownie okazję Państwa gościć i wtedy ocena będzie wyższa. Przesyłamy pozdrowienia z Zębu.
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (12/04/2017)
Date of experience: 04/2017

Bardzo przyjazny hotel umiejscowiony w niezwykłej lokalizacji.

Szanowny Panie,

Cieszymy się, że mają Państwo tak dobre zdanie o naszym obiekcie. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Redyk Ski&Relax