Hotel Redyk Ski&Relax hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (03/04/2017)
Date of experience: 03/2017

Najlepszy hotel na podhalu :). Gorąco polecam.

Szanowni Państwo,

Staramy się bardzo aby tak było:) Dziękujemy za pobyt i cieszymy się, że się udał, a my mieliśmy w tym swój udział. Bardzo dziękujemy za pozostawiony komentarz i oczywiście zapraszamy Państwa ponownie w nasze skromne progi. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (31/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Bardzo Dobrze, miła obsługa świetna lokalizacja, jedzenie pyszne, wszystko jak należy.

Szanowni Państwo,

Cieszymy się bardzo z opinii jaką nam Państwo wystawili po pobycie. Mamy nadzieję, że przy następnym pobycie zasłużymy na pełne 100 % Państwa zadowolenia. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (28/03/2017)

wrażenia bardzo pozytywne... polecam

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom.

Gorąco zachęcamy do ponownych odwiedzin. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (28/03/2017)
Date of experience: 03/2017

This is a wonderful hotel in a great location to access the mountains. Very family friendly and the perfect place for a relaxing holiday.

Dear Sir,
We are very pleased to hear your positive review about our hotel.
Thank you for choosing Redyk Ski&Relax and see you next time :) Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (18/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Super hotel z jeszcze lepsza obsługa.

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za przesłanie opinii. Jest nam miło, że odwiedzili nas Państwo ponownie.
Dziękujemy za wszystkie sugestie. Przesyłamy pozdrowienia z Zębu i oczywiście zapraszamy ponownie. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (14/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Obiekt godny polecenia, na pewno jeszcze skorzystam w przyszłości.

Szanowny Panie,
Bardzo dziękujemy za pobyt oraz komentarz. Nasz ośrodek posiada pokoje typu Premium i Premium Plus. Przy opisie pokoi znajduje się informacja, że pokoje Premium Plus posiadają zachwycający widok na góry. Pokoje Premium nie mają widoku na góry. Różnica w cenie pokoi zależy właśnie od tego, czy jest z niego widok czy nie. Serdecznie zapraszamy ponownie i polecamy pokoje Premium Plus. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (11/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Jesteśmy bardzo zadowoleni, z pobytu, wszyscy bardzo mili i pomocni, w hotelu jest super czysto, pokój bardzo wygodny, stok pod samym hotelem, ze świetną szkółką narciarską. Przepiękne widoki. Byliśmy z trójką dzieci, duży plus za pokój zabaw dla dzieci. Kolejny wyjazd w góry koniecznie w to samo miejsce. Baaardzo polecam :)

Szanowna Pani,

Miło nam, że Państwa pobyt należał do udanych. Nasza lokalizacja pozwala zimą na rozpoczęcie przygody z narciarstwem a także na doskonalenie umiejętności na pobliskich stokach. Szkółka narciarska jest pod tym względem bardzo przydatna. Zapraszamy także latem, gdzie dla dzieci jest zewnętrzny plac zabaw z piaskownicą, huśtawkami i zjeżdżalnią.
Pani wszystkie sugestie zostały przekazane odpowiedniej osobie. Zapraszamy ponownie. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (10/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Idealne miejsce na pobyt w górach w każdym czasie.

Szanowny Panie,

Tak wysoka nota jest dla nas miłą nagrodą. Serdecznie dziękujemy i przesyłamy pozdrowienia z najwyżej położonej miejscowości w Polsce. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (08/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Bylo super! Bardzo mila i pomocna obsluga, super atmosfera, polecam!

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za przesłanie opinii o Państwa pobycie. Było nam bardzo miło gościć Państwa rodzinę. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo w przyszłości. Dziękujemy za pozytywną opinię. Jest nam niezwykle przyjemnie czytać takie opinie. Pana uwagi zostały przekazane odpowiedniej osobie. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (03/03/2017)
Date of experience: 02/2017

Sehr angenehmer Aufenthalt. Nur der "Plastikunterbezug" im Bett hat genervt.

Dear Guest,

Thank you for your positive review. Redyk Ski&Relax