Hotel Redyk Ski&Relax hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (25/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Lokalizacja odpowiednia. Warunki w hotelu bardzo dobre. Śniadania do wyboru do koloru-smacznie. Mam plany z waszym hotelem w okresie zimowym z całą rodziną.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za pobyt i zapraszamy ponownie.
Położenie ośrodka także w zimie daje szereg możliwości na ciekawe spędzenie pobytu. Obok ośrodka zimą działają trzy wyciągi orczykowe o łatwym i średnim stopniu trudności. Jest wypożyczalnia sprzętu narciarskiego, szkoła narciarska. My natomiast udostępniamy narciarnię gdzie można przechować i jednocześnie wysuszyć buty oraz sprzęt. Najmłodsi Goście mogą skorzystać z dostępnych sanek i jabłuszek do zjeżdżania. W odległości 5 km działają 4 inne stacje narciarskie, także osoby umiejące już jeździć na nartach na pewno znajdą coś dla siebie.

Dziękujemy za przesłanie opinii. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (23/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Bardzo pozytywne. najbardziej zachwyciło mnie położenie hotelu, przepyszna kuchnia i sympatyczna obsługa.

Szanowna Pani,
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię na Nasz temat. Cieszymy się, że jedne z Naszych najlepszych atutów mianowicie : położenie, kuchnia i obsługa zostały docenione. Wraz z całym personelem dokładany wszelkich starań, by Nasi Goście czuli się u Nas jak w domu i by wracali z wypoczynku uśmiechnięci i zrelaksowani.

Zapraszamy do ponownego odwiedzenia Naszego Ośrodka. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Date of experience: 08/2016

Miło spędzony czas, świetna obsługa

Szanowna Pani,
Czytając takie pozytywne opinie, jako personel wiemy, że nasza praca jest doceniana. Jest nam tym bardziej miło, że dzięki nam Państwa pobyt się udał. Przesyłamy pozdrowienia z Zębu.Redyk Ski&Relax
Date of experience: 08/2016

Nic dodać nic ująć. Idealnie!

Szanowni Państwo,
Miło nam czytać takie opinie. Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie do odwiedzenia naszego ośrodka. Redyk Ski&Relax
Date of experience: 08/2016

Hotel położony w malowniczym miejscu..z cudnym widokiem na góry.
Pokoje adekwatne do cen, fajnie wyposażone, czyściutkie.
Obsługa świetna, a śniadania na prawdę pyszne :)
Z czystym sumieniem mogę polecić hotel znajomym.
Pozdrawiam Gorąco :)

Szanowna Pani,
Jest nam bardzo miło, że doceniła Pani nasz ośrodek i jego atut jakim jest lokalizacja. Miło nam także, że pozostałe aspekty takie jak czystość, wyposażenie pokoi, personel także sprostały Pani oczekiwaniom. Serdecznie dziękujemy i polecamy się na przyszłość.Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (20/08/2016)
Date of experience: 08/2016

super świetna obsługa. Tak trzymać :-)!

Szanowna Pani,

Dziękujemy za pobyt i opinię, Było nam bardzo miło Państwa gościć. Pani sugestie zostały przekazane odpowiednim działom i na pewno zostaną dokładnie przeanalizowane. Mamy nadzieję, że udało się Państwu odpocząć. Jeszcze raz dziękujemy za słodkie prezenty. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (19/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Bardzo pozytywne wrażenie-cudne wspomnienia.

Szanowny Panie,
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Jest nam bardzo miło, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i mają Państwo co wspominać po pobycie w górach.
Dziękujemy i zapraszamy ponownie.Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (18/08/2016)
Date of experience: 08/2016

pobyt bardzo udany miła obsługs

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że wybrali Państwo nasz obiekt i skorzystali ze specjalnej oferty, jaką przygotowaliśmy dla naszych Gości. Było nam bardzo miło Państwa gościć. Cieszymy się także, że pobyt się udał. Jako personel staramy się aby wszyscy Goście wyjechali od nas zadowoleni i mieli tylko miłe wspomnienia. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (17/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Bardzo pozytywnie. Zdecydowanie tam wrócę.

Szanowny Panie,
Dziękujemy za pozytywne zdanie na temat Naszego Ośrodka. Jesteśmy wdzięczni za poświęcony czas na wypełnienie ankiety- Dzięki opiniom jesteśmy w stanie ciągle podnosić poziom świadczonych przez Nas usług. Pragniemy, by wypoczywali Państwo jak na najwyższym poziomie. W końcu Nasze położenie do czegoś Nas zobowiązuje :)
Chcielibyśmy Państwa zapewnić, iż pod koniec roku wszystkie Nasze pokoje nabiorą nowego "życia "- pokoje przejdą gruntowny remont.
Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (17/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Lokalizacja świetna, szybki dojazd do wszelakich atrakcji, piękny widok na Tarty (zapiera dech w piersiach :) ). Obsługa przemiła :)

Szanowna Pani,
Dziękujemy bardzo za opinię. Cieszymy się, że położenie Naszego Ośrodka jak i jakość świadczonych przez Nas usług przypadło Państwu do gustu. Zadowolenie Naszych Gości jest dla Nas najważniejsze, dlatego niezmiernie cieszy Nas fakt, że pobyt uznają Państwo za udany.
Serdecznie zapraszamy do ponownego odwiezienia Naszego Ośrodka. Redyk Ski&Relax