Hotel Redyk Ski&Relax hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (17/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Pobyt bardzo udany, obsługa bardzo miła , hotel godny polecenia każdemu :)

Szanowny Panie,
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na Nasz temat z innymi. Ciszymy się, że pobyt był udany.

Mamy nadzieję, iż w przyszłości po raz kolejny wybiorą Państwo Nasz obiekt. Serdecznie pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (16/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Ganz tolles Hotel. Das war bestimmt nicht unser Letzter Aufenthalt dort!

Damen und Herren,

Vielen Dank für ein positives Feedback. Die positive Bewertung für uns große Motivation, aber der Grund, stolz zu sein, wie Ihre Ansprüche.
Wir möchten alle unsere Gäste bei uns wie zuhause fühlen. Redyk Ski&Relax

Wir waren sehr zufrieden, an die Mitgliedstaaten. Mit freundlichen Grüßen die ganze Familie und wir laden Sie ein, unser Zentrum zu besuchen.
Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (15/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Pobyt uwazam za bardzo udany napewno tam wroce:)

Szanowni Państwo,
Cieszymy się, że za miejsce swojego wypoczynku wybrali Państwo Nasz Ośrodek. Jesteśmy bardzo wdzięczni za wypełnienie ankiety i miłe słowa. Ciszymy się, że pobyt uważają Państwo za udany. Serdecznie zapraszamy do ponownego odwiedzenia Naszego Ośrodka. Do zobaczenia. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (15/08/2016)

Cudowny widok z okna.

Ciszymy się, że docenili Państwo jeden z Naszych niewątpliwych atutów jakim jest widok na całą panoramę Tatr. Państwa opinia jest dla Nas cenna, dlatego dziękujemy za wszystkie uwagi. Serdecznie zapraszamy do ponownego odwiedzenia Zębu i Naszego obiektu.
Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax.
Reviewed: 9 years ago (14/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Bardzo miła obsługa , znakomicie zorientowana i pomocna recepcja, obiekt zadbany - czysty, smaczne śniadanie, piękne widoki. Z pewnością tu wrócimy ;-)

Szanowny Panie,
W imieniu całego personelu recepcji dziękujemy za bardzo miłe słowa. Ciszymy się, że Nasza praca przynosi efekty w postaci zadowolonych Gości. Mamy nadzieję, iż w przyszłość po raz kolejny wybiorą Państwo Nasz Ośrodek. Pozdrawiamy, Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (14/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Miła, serdeczna atmosfera, eleganckie wnętrza, ogólnie super.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (13/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Udany wypoczynek w spokojnej atmosferze

Szanowna Pani,
Dziękujemy za przesłanie komentarza. Miło nam, że zechciała nas Pani ponownie odwiedzić. Każda opinia naszych Gości jest dla nas wskazówką co możemy poprawić. Pani sugestie zostały przekazane odpowiedniej osobie. Cieszymy się też, że wprowadzone udogodnienia poprawiają jakość wypoczynku naszych Gości. Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, do zobaczenia.
Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (11/08/2016)
Date of experience: 08/2016

Bardzo Nam się z męzem podobało

Szanowna Pani,

Cieszymy się. że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom. Mamy nadzieję, że jeszcze Państwo do nas wrócą. Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na dodanie opinii. Redyk Ski&Relax
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (06/08/2016)
Date of experience: 07/2016

wysoki poziom, piekny widok, troche ruchliwa droga obok

Dziękujemy za pobyt i przesłanie opinii. Miło nam, że docenił Pan większość naszych atutów. Serdecznie zapraszamy ponownie. Polecamy także skorzystać z naszych ofert specjalnych, które są zróżnicowane cenowo. Staramy się aby standard świadczonych przez nas usług był adekwatny do cen.
Droga położona niedaleko naszego ośrodka, pozwala na dogodną komunikację z atrakcjami jakie oferuje nasz region. Jest to droga wiejska, więc ruch na niej jest raczej średni - w godzinach wyjazdu do i powrotu z pracy . Pozdrawiamy, Redyk Ski&SPA Resort
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (02/08/2016)
Date of experience: 07/2016

PIĘKNE POŁOŻENIE OBIEKTU.
BARDZO MIŁA OBSŁUGA
CZYŚCIUTKO
PYSZNE POSIŁKI

Jest nam niezmiernie miło czytać tak pozytywne komentarze. Cieszymy się, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom i że pobyt był udany. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy. Redyk Ski&SPA Resort