Hotel Redyk Ski&Relax hotel logohotel logo

Reviewed: 9 years ago (02/08/2016)

Ogolne wrazenia dobre

Szanowny Panie,
Dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Jesteśmy zaskoczeni Pana opinią na temat obsługi. Zgodnie z obowiązującymi standardami, sprzątanie pokoi także i w naszym obiekcie jest przeprowadzane codziennie. Oprócz odkurzania, ścielenia łóżek, Panie pokojowe uzupełniają braki w kosmetykach hotelowych, dokładają wodę butelkowaną, herbatę, wymieniają brudne szklanki, filiżanki.
Informacja o sprzątaniu jest zawarta także w naszym regulaminie hotelowym. Każdy z Gości ma możliwość wywieszenia informacji"Proszę nie przeszkadzać" wtedy nikt z obsługi nie wchodzi do pokoju. Informacja" Proszę posprzątać pokój" jest wywieszana w sytuacji, gdy np. Gość wychodzi i chce by pokój był posprzątany w danym momencie. Jeżeli po sprzątnięciu pozostał włos, to w tym miejscu chcemy Państwa przeprosić, gdyż nie powinno to mieć miejsca. W przypadku takich sytuacji zawsze można poinformować o tym recepcję. Niestety nie zgłosili nam Państwo, żadnych uwag w czasie pobytu, abyśmy mogli odpowiednio zareagować.
Mimo tych niedogodności mamy nadzieję, że Państwa pobyt należał do udanych.
Z poważaniem, Redyk Ski&SPA Resort
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (01/08/2016)
Date of experience: 07/2016

Bardzo miły pobyt. Obsługa była wspaniała, I szczególnie kolacje w restauracji były bardzo dobre.

Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z pobytu. Bardzo nam miło czytać tak pozytywne komentarze. Mamy nadzieję, że jeszcze nas Państwo odwiedzą. Pozdrawiamy serdecznie. Redyk Ski&SPA Resort
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (01/08/2016)
Date of experience: 07/2016

Bardzo miłe miejsce, super atmosfera.

Dziękujemy za podzielenie się opinią dotyczącą pobytu w naszym Ośrodku. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom. Wszelkie sugestie związane w polepszeniem naszych usług zostaną wzięte pod uwagę. Miło nam było Państwa gościć. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo po raz kolejny:) Redyk Ski&SPA Resort
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (31/07/2016)
Date of experience: 07/2016

Wrażenie naprawdę fajne a obsługa fantastyczna i na pewno będę was odwiedzał bo z niczym nie było problemu i jedzenie no rewelacja co mało zdarza się by takie było w restauracji hotelowej ... pozdrawiam

Cieszymy się czytając tak pozytywne opinie. Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Nasza szefowa kuchni będzie bardzo zadowolona z faktu, że jedzenie Państwu smakowało :) Dziękujemy raz jeszcze i do zobaczenia ponownie.
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (28/07/2016)
Date of experience: 07/2016

Pod ogromnym wrażeniem byliśmy napewno jeszcze nie raz odwiedzimy

Miło nam, że sprostaliśmy oczekiwaniom i Państwa pobyt się udał. Jeszcze bardziej cieszymy się z tego, że chcą Państwo do nas wrócić. Dziękujemy także za pozostawienie komentarza. Redyk Ski&SPA Resort.
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (27/07/2016)
Date of experience: 07/2016

Nasze ogólne wrażenie było wspaniale,niesamowite miejsce jeszcze lepsza obsługa. Napewno jeszcze tam wrócimy :-)

Dziękujemy za pozytywną opinię. Ciszymy się, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom. Polecamy się na przyszłość :) Pozdrawiamy.
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (26/07/2016)
Date of experience: 07/2016

We arrived just as the restaurant was closing, however we able to order and the good was brought to our room. It was quick and delicious. The staff were very pleasant and helpful.

Thank you for your reviev.Redyk Ski&SPA Resort
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (26/07/2016)
Date of experience: 07/2016

Pokoje Piękne i jak Piękne krajobrazy cudownie obsługa 200 procent ;-)

Szanowny Panie,
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat Państwa pobytu. Cieszymy się, że pobyt się udał i sprostaliśmy oczekiwaniom, Było nam bardzo miło Państwa gościć. Mamy nadzieję, że jeszcze nas Państwo odwiedzą. Jeszcze raz dziękujemy i przesyłamy pozdrowienia od całego personelu Redyk Ski&SPA Resort.
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (25/07/2016)
Date of experience: 07/2016

Piękne, spokojne i malownicze miejsce. Idealna baza wypadowa na górskie wędrówki, bardzo miła i pomocna obsługa hotelu. Ogólna ocena celująca.

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią o Państwa pobycie. Cieszymy się z tak wysokiej oceny. Mamy nadzieję że jeszcze nas Państwo odwiedzą. Redyk Ski&SPA Resort
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (25/07/2016)
Date of experience: 07/2016

I dont understand what does it mean.

Thank you for your reviev. Redyk Ski&SPA Resort