Hotel Skalny hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
88%

"Excellent"

Based on 1,942 reviews across 10 portals
:
By ...
Family
20-29 years
Reviewed: 3 weeks ago (02/04/2019)
Date of experience: 02/2019

Hotel bardzo fajny, blisko pokoju winda , śniadania 1 klasa

Room





80 %

Widok z okna

Location





80 %

Za daleko centrum

Cleanliness





80 %

Czysto

Service





80 %

Mile panie z recepcji

Value for money





60 %

Trochę za drogo za dobę

By Anonymous
Couple
50-59 years
Reviewed: 4 weeks ago (21/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Wszystko było tak jak powinno

Room





100 %

Duży przestronny pokój

Breakfast





100 %

Bardzo dobre i urozmaicone śniadania

Location





100 %

Niedaleko centrum a cicho i spokojnie

Cleanliness





100 %

Codziennie sprzątane i wymiana ręczników

Service





100 %

Miła i pomocna obsługa

Value for money





100 %

Dobra cena za jakość usług

By Anonymous
Family
30-39 years
Reviewed: 4 weeks ago (21/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Wspaniały czas. Jeden z lepszych naszych pobytów w górach! Wrócimy tam wkrótce.

Room





100 %

Duże, przestronne pokoje.

Restaurant





100 %

Jedyny minus to brak napojów do obiadokolacji.

Location





100 %

Spokój, cisza i bliskość szlaków górskich no i piękne widoki!

Cleanliness





100 %

Codzienne sprzątanie pokoju, uzupełnianie wody mineralnej i uśmiech Pań pokojowych :)

Service





100 %

Cudowna, rodzinna atmosfera! Kelnerzy zabawni i życzliwi, Pani barmanka do rany przyłóż, a Panie w recepcji cudowne, pomocne kobiety!

Value for money





100 %

Cena adekwatna do jakości i oferowanych usług!

By Anonymous
Family
20-29 years
Reviewed: 4 weeks ago (21/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Byłam bardzo zadowolona z pobytu, obsługa bardzo miła i pomocna, jedynym minusem przy zamawianiu pokoju z balkonem był brak widoku na góry.

Room





80 %
Breakfast





100 %
Restaurant





100 %
Location





60 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
Value for money





100 %
By Anonymous
Couple
30-39 years
Reviewed: 5 weeks ago (13/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Ogólnie rewelacja. Jeden minus - do obiadokolacji trzeba dodatkowo zamawiać i płacić za napoje - trochę to żenujące. Już lepszym pomysłem jest podniesienie ceny za pobyt aby przynajmniej woda wówczas była w cenie kolacji

Room





100 %
Breakfast





100 %
Restaurant





100 %
Location





80 %
Cleanliness





80 %
Service





100 %
Value for money





80 %
By Anonymous
Couple
30-39 years
Reviewed: 5 weeks ago (13/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Ok, jednak hotel wymaga remontu

Room





60 %

Odświeżyć generalnie

Breakfast





80 %
Restaurant





80 %
Location





60 %
Cleanliness





80 %
Service





60 %
Value for money





60 %
By Anonymous
Family
30-39 years
Reviewed: 5 weeks ago (13/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Wymiwniajcie częściej wodę w jacuzzi

Room





60 %

Podwyższyć s5andard

Location





100 %

Spokój

Cleanliness





100 %
Service





100 %
Value for money





60 %
By Anonymous
Family
40-49 years
Reviewed: 5 weeks ago (13/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Wszystko ok bardzo miłe Panie :)

Breakfast





80 %
Restaurant





80 %
Room





80 %
Location





100 %
Cleanliness





80 %
Service





100 %
Value for money





80 %
By Anonymous
Family
30-39 years
Reviewed: 6 weeks ago (11/03/2019)
Date of experience: 02/2019

Polecam Hotel bo jest tańszy i ma basen dość fajny jednak przygotuj się proszę na słaby poziom pokoju, nie wiem czy Ci będzie odpowiadał. Najpierw zobacz dopiero zapłać.

Room





20 %

skrzypiące łóżko. Standard pokoju równy standardowi studenckiego motelu a nie Hotelu z ***

Breakfast





80 %

wszystko ok. Sniadanie smaczne i urozmaicone wystrój jadalni do remontu - stary sufit, nie modne, ciężkie meble, trochę ciasno...

Restaurant





80 %

jak wyżej

Location





60 %

z lokalizacją to raczej nic nie uda się zmienić :-)

Cleanliness





80 %

miły personel, widać ich pracę

Service





100 %

chęć pomocy i załatwienia sprawy

Value for money





60 %

Rzeczywiście cena nie jest bardzo wysoka, ale o jakości nie ma co mówić. Może lepiej bylejakość za rozsądną cenę. Moja opinia podyktowana jest głównie standardem pokoju. Skrzypiące łóżko. Rozłączający się kaloryfer. Opanowałem go podkręcając sobie w rozdzielni nad drzwiami dostęp mocy. Słaby strumień wody w prysznicu bardzo stary wystrój. Wszystkie usterki zgłaszane obsłudze, która reagowała na ile miała...

By Anonymous
Family
50-59 years
Reviewed: 7 weeks ago (05/03/2019)
Date of experience: 02/2019

Bardzo przyjemny pobyt

Room





100 %

Bez zastrzeżeń

Breakfast





100 %

Można było wybrać to co się lubi

Location





100 %

Blisko centrum

Cleanliness





100 %
Service





100 %

Bardzo miła i pomocna

Value for money





100 %
Back to Top CERTIFICATE what's this?