Hotel Skalny hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
88%

"Excellent"

Based on 2,013 reviews across 11 portals
:
No Public Name
Family
40-49 years
Reviewed: 3 weeks ago (29/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Super lokalizacja, miła obsługa. Polecam!

No Public Name
Couple
20-29 years
Reviewed: 5 weeks ago (20/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Nagyon szép, jó kilátás.

No Public Name
Family
40-49 years
Reviewed: 5 weeks ago (19/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Bardzo przyjemny hotel z dobra obsługą, co ważne posiadający wystarczający parking.
Posiłki smaczne i co ważne zróżnicowane ( śniadanie ,obiadokolacja). Sala zabaw plus kompleks basenowy wraz z saunami dodaje pełności oferty. W przypadku basenu woda mogłaby być cieplejsza ale to subiektywna ocena. Jako wadę zaliczam nie działające urządzenie na basenie, jednak nie ma to wpływu na moją ocenę.
Wystrój pokoi akceptowalny jedna zmiana konieczna to łazienki - czyste jednak w bardzo starym stylu co bardzo obniża wartość. To tez silno wpływa na ocenę ceny do jakości !

No Public Name
Couple
40-49 years
Reviewed: 5 weeks ago (18/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Hotel bardzo ładny bardzo miła obsluga pokoje czyściutkie,śniadania bardzo dobre, basen z podgrzewaną wodą, sałny. Wszystko czyściutkie i bardzo milo polecam

No Public Name
Couple
30-39 years
Reviewed: 5 weeks ago (15/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Jestem zadowolona z pobytu w waszym hotelu. Hotel w dobrej lokalizacji z pięknym widokiem z tarasu na Tatry. Obsługa w hotelu fachowa.

By Radło
Alone
20-29 years
Reviewed: 5 weeks ago (15/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Bardzo mi się podobało wszystko pokuj basen sauna itp

No Public Name
Family
50-59 years
Reviewed: 5 weeks ago (15/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Bardzo lubimy wracać do tego hotelu , miła obsługa , smaczne śniadania, ładny basen i nie ma tłoku

No Public Name
Family
50-59 years
Reviewed: 5 weeks ago (15/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Byliśmy na święta bardzo zadowoleni i jeszcze śnieg piękna sceneria na pewno wrócimy

By Kowalczyk
Couple
30-39 years
Reviewed: 5 weeks ago (15/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Hotel oceniam ogólnie pozytywnie,obsługa przemiła i pomocna,strefa rekreacji bardzo dobra,basen,sauna,jacuzzi na duży plus,ładnie i czysto,można się zrelaksować.Śniadania w porządku,każdy znajdzie cos dla siebie.Jedyny minusik to pokój,który nie pasuje do hotelu,troszkę ciasny,telewizor mikroskopijny,przydałoby się ciut odnowić.Jednak całokształt oceniam pozytywnie,jeszcze raz wspomnę o pracownikach,którzy są mega uprzejmi i pomocni w każdej sytuacji.

By Xxx
Family
30-39 years
Reviewed: 5 weeks ago (15/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Ogólne wrażenie byłoby bardzo dobre ale niestety w pokoju było bardzo brudno, kurz na szafie był tam chyba od roku.Mnie osobiście bardzo to popsuło ogólne wrażenie.

Back to Top CERTIFICATE what's this?