Hotel West End hotel logohotel logo

Reviewed: 8 years ago (04/01/2018)

Posizione e struttura ottima

By Rohinton Polishwala
Reviewed: 8 years ago (04/01/2018)
Date of experience: 12/2017

Overall good. Would like to thank the gentlemen at the reception counter as well the the young staff who escorted us and helped in arranging a meal for us at 1 am.

On checkout I was again asked to pay as my deposit amount was not adjusted. Untill now I have no feedback on the same.

Dear Rohinton Polishwala
Thank you very much for your feedback.
Your deposit has been cancelled after your departure and now your bank should update your credit limit soon depending on its own delay.

We do hope to welcome you back very soon.
Best regards
By Karen
Date of experience: 01/2018

Excellent. We come to Nice every year...this was our 3rd time to stay at the West End and we hope to be back next December.

By Igor

The room was very old.

Date of experience: 12/2017

Purtroppo per prenotare ho chiamato tantissimi volte.. la ragazza non era molto disponibile(charlotte)..continuava a dire non parlo italiano neanche spagnolo.. poco gentile con il turista.. poco disponibile!... non ha neanche chiamato per farci portare le valige in camera.. un disastro... per fortuna dopo abbiamo trovato il resto del personale molto disponibile.. collazione abbondante buona ...

Grazie eggregio ospito
Ci dispiace di leggere il suo commento. Ci sforziamo di sodddisfare tutti i nostri ospiti . Speriamo che il suo soggiorno fu piacevole ed anche di accoglierla prossimamente di nuovo. Sconsigliamo di chiamare per prenotare anche se la prenotazione è ststa gia fatta on line, per prepare il suo arrrivo come lei lo desidera.
Saluti distinti
By Heinz-Werner Nitsche
Date of experience: 12/2017

C'etait un séjour très agreable chez vous.

Merci beaucoup pour votre retour.
Votre avis est important pour nous car il nous aide à améliorer notre offre et nos services pour mieux vous servir.
Si vous souhaitez contribuer à notre réputation en ligne , nous vous invitons à laisser un commentaire de séjour sur le site Trip Advisor.
Date of experience: 01/2018

Chambre agréable et confortable mais manque un peu de finitions (papiers peint qui se décolle..)

By daigorou

海辺、観光地ともに近く非常良いロケーションでした。部屋も綺麗で良かったです。

Date of experience: 12/2017

Nous avons séjourner deux nuits dans votre hôtel et avons apprécié la vue sur mer et le balcon. La chambre parfaite, le personnel discret et à l'écoute et très efficace. Merci à toute votre équipe.

By Seiler Florent
Date of experience: 12/2017

Je déconseille vivement cet hôtel... Une rénovation des chambres serait un minimum pour les prix affichés... Idem pour le pdj !