Reviewed: 7 years ago (03/05/2019)

Positieve ervaring,aangenaam verrast.

Reviewed: 7 years ago (02/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Zeer goed gelegen hotel , rustig en toch vlakbij de verbindingswegen. Hotel is op zich een betaalbaar en centraal gelegen hotel ideaal om Limburg te verkennen het zonnige terras en toprestaurant erbij zijn mooi meegenomen ! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ! Alvast bedankt voor weer een top verblijf !

Business
Reviewed: 7 years ago (02/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Guest has not commented on review

Alone
Date of experience: 05/2019

zeer net hotel, helaas wel erg gehorige kamers (ik kon zelfs de wekker af horen gaan bij de kamer naast die van mij) Ook kon ik regelmatig mensen deuren horen dichtduwen en praten op de gang. Verder prima.

Date of experience: 05/2019

Guest has not commented on review

Date of experience: 04/2019

Het waren sfeervolle kamer kamers zoals de rest van het hotel. Het gaf een rustig gevoel.

Reviewed: 7 years ago (29/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Hele kleine kamer voor 2 vrouwen die redelijk wat plek nodig hebben met hun valiezen.. Kleine badkamer waar je niet voldoende plek had om iets neer te leggen...

Reviewed: 7 years ago (28/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Eerste indruk was zeer positief.
Goed gelegen, gezellige restaurant/ontbijtruimte.
Maar... De kamer is zeer vochtig. Men heeft blijkbaar via injectie dit vochtprobleem proberen tegen gaan. Je ziet duidelijk de gaten in de muren. Maar toch, wanneer je in je kamer komt heb je een serre/zwembad gevoel. De handdoeken liggen aan de ramen om het vocht “te absorberen”?

Er was héél veel lawaai vanuit de gang en dit tot laat in de nacht. Een “ziekenhuisgevoel” hadden we omdat je de stappen van de mensen uit de gang zeer goed kon horen.

Natuurlijk heeft lawaai met de bezoekers te maken. En blijkbaar zijn er mensen die er na middernacht niet bij stil staan dat ze op de gang niet meer moeten afspreken om welk uur ze dan met z’n allen aan het ontbijt moeten zijn.

Het bed was slecht. Echt niet comfortabel.

Het ontbijt was wel in orde. Lekkere koffie, vers brood etc.... Dus dat was wel goed.

We hebben onze feedback meegegeven aan de vriendelijke dame bij het uitchecken en ze heeft de verblijftax niet aangerekend, wat een mooie commerciële geste was/is.

We zullen helaas niet meer terugkeren.

Business
Reviewed: 7 years ago (23/04/2019)

Great

Reviewed: 7 years ago (23/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Great nice rooms with a different twist of style and I found it great. Thanks