Business
Reviewed: 7 years ago (03/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Super Hotel! Preis unschlagbar, sehr freundliches Personal, sehr saubere, interssante und gemütliche Zimmer. WLAN lief problemlos, alles top. Gerne wieder!

Great hotel! The price is unbeatable, very friendly staff, very clean, interesting and comfortable rooms. The Wi-Fi was good, overall everything great. I'll come back for sure.

Reviewed: 7 years ago (03/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Over het algemeen een goede indruk.
Mooie kamer (kamer 23) en sanitair is top!
Enige minpunt waren de bedden. Bedden waren niet even hoog en de achterste 2 poten van het bed aan de raamkant klapten in toen ik achterop het bed ging zitten. Het bed kwam aan de voorkant helemaal omhoog en we waren ff goed geschrokken toen het gebeurde. Heb de poten weer rechtop kunnen zetten, maar dat bed was erg gammel. Verder wel goed geslapen.

Reviewed: 7 years ago (02/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Echt een gewoon prima hotel. Zeer vriendelijk personeel en lekker eten. Het was niet de eerste keer dat we er kwamen en ook niet de laatste keer.

Date of experience: 11/2018

efficacité et rapidité à l'enregistrement, propre, ne changez rien

Date of experience: 11/2018

Goed hotel restaurant aan de prijzige kant

Date of experience: 11/2018

super mooi hotel! tot de volgende keer dit is zeker niet de laatste x

Reviewed: 7 years ago (25/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Wij hebben genoten en willen in de toekomst zeker nogeens terugkeren.

Reviewed: 7 years ago (24/11/2018)

Zeer vriendelijk!
Mooie kamer, matras iets te zacht.
Lekker eten.

Dank je wel voor de positieve beoordeling! Wij doen ons best om zo voort te doen!
De bedden worden in januari 2019 vervangen! Dank voor de eerlijke feedback!
Graag tot ziens, team Atlantis :-)
Business
Reviewed: 7 years ago (19/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Leuk concept. Heel vriendelijk personeel. Gerenoveerde kamer gekregen. Kamer voor 2 personen was heel klein. Badkamer was super klein. Als je voor de lavabo stond kon je ook op het toilet zitten... Geen stopcontact aanwezig in de badkamer wat het niet mogelijk maakt om een haardroger te gebruiken. Geen kasten aanwezig om je kledij in weg te bergen. Omdat de tv in onze kamer niet werkte hebben we een gratis drank gekregen in de bar. Zeer sympathiek!

Merci pour vos commentaires honnêtes. Nous sommes désolés que la chambre n'ait pas répondu à vos attentes. Je comprends que vous avez séjourné dans une chambre basic. Ces chambres sont effectivement plus petites mais avec tout le confort. Le prix de la chambre basic est également favorable. Si vous souhaitez revenir ultérieurement, je vous conseille de réserver une chambre confort. Pour un petit supplément, vous pouvez profiter de plus de confort. En espérant vous voir bientôt. Salutations, Lidia Paletta
Reviewed: 7 years ago (18/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Mooie verzorgde kamer ( 5 op 5 ) maar toch veel lawaai van de buren / gang.

Dank je wel voor de positieve beoordeling!
Graag tot ziens, team Atlantis :-)