Reviewed: 2 years ago (30/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Een fantastisch hotel waar we zeker nog zullen terugkomen. We hadden geboekt met een bon, vandaar de basiskamer. De volgende keer gaan we voor een comfortkamer. Het eten en vooral het ontbijt (met o.a. prosecco en heerlijk verse, zelf te bakken, wafeltjes) zijn gewoon fenomenaal.

Dank je wel voor de positieve beoordeling! Wij doen ons best om zo voort te doen!
Graag tot ziens, team ZUID :-)
Reviewed: 2 years ago (27/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Guest has not commented on review

Reviewed: 2 years ago (26/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Wij voelden ons absoluut niet welkom.
Wij arriveerden om 20u.
Via mail werd afgesproken dat onze kinderen bij ons op de kamer konden slapen op de slaapzetel. Aan de receptie draaide de man meteen met zijn ogen: “de zetel zal niet opgemaakt zijn. Maar ga zelf even kijken”.
Hij zag ons met 4 staan en bleef telkens herhalen: “dus twee volwassenen - voor twee volwassenen - met twee volwassenen - …” en onze kinderen dan? Telkens opnieuw.
Via mail werd besproken dat wij om 7u konden ontbijten want onze dochter had wedstrijd de volgende ochtend.
“Een kamer voor 2 volwassenen en geen ontbijt?”
De communicatie binnen het hotel bleek zeer beperkt.
De man wou ons van beddengoed voorzien binnen een uur, niet onmiddellijk, want hij had “klanten”.
Zijn wij dan geen klanten?
Na een pittige discussie stuurde hij mij terug naar de kamer, zonder lakens.
15min later kwam hij de lakens brengen op een brutte korte manier.
Wij plooiden de zetel zelf uit en maakte het bed zelf op.

Reviewed: 2 years ago (22/03/2023)
Date of experience: 03/2023

We zijn heel tevreden van ons verblijf, heel vriendelijk, behulpzaam, steeds tot je dienst, mogelijkheid om gezellig in een hoekje iets te drinken. Lekker en gezellig restaurant. Een fijne locatie vanwaar je leuke fiets- en wandeltochten kan maken.

Graag tot ziens, team ZUID :-)
Reviewed: 2 years ago (20/03/2023)

Verzorgd gezellig hotel.

Business
Reviewed: 2 years ago (16/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Guest has not commented on review

Business
Reviewed: 2 years ago (15/03/2023)
Date of experience: 03/2023

spijtig van de kleine kamer waar ik geen goede nachtrust ik heb gehad.
Het personeel is er vriendelijk alleen steeds goed nakijken wat je boekt voor je een klein bed in de kamer tegekomt.

Reviewed: 2 years ago (15/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Een heel sfeervol hotel met aangenamen en vriendelijke bediening.
Nette kamer en lekker eten.

Reviewed: 2 years ago (09/03/2023)
Date of experience: 03/2023

très chouette séjour, personnel très accueillant, bel endroit, idéalement placé pour des balades nature dans les environs.

Reviewed: 2 years ago (07/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Vriendelijke personeel, heel lieve en geattentioneerde uitbaatster. Gezellige sfeer.