IBB Grand Hotel Lublinianka **** Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
89%

"sehr gut"

Basierend auf 1.747 Bewertungen auf 15 Portalen
:
Von Anonym
Geschäftsreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Woche (04.12.2018)
für den Zeitraum: 12.2018

very good anytime i come for business. Spa highly appreciated after long work days

Dear Guest, thank you for sharing your opinion about IBB Grand Hotel Lublinianka! We hope to host you again! Kind regards, Beata Twardowska, Guest Experience Manager.
Zimmer





5 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





4 / 5,0

Front desk service is very professionnal and nice

Preisempfinden





4 / 5,0
Von Kosecki
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (26.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Bewertung ist vom Gast unkommentiert

Zimmer





4 / 5,0
Lage





5 / 5,0

Centralne położenie.

Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Preisempfinden





4 / 5,0
Von Grądek
Freunde
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (26.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Bewertung ist vom Gast unkommentiert

Zimmer





5 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Preisempfinden





5 / 5,0
Von Anonym
Paar
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (26.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Hotel godny polecenia, śniadania urozmaicone, restauracja serwuje pyszne dania, SPA - dodatkowy atut- spokojnie i relaksująco.

Szanowny Gościu, serdecznie dziękujemy za napisanie opinii na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że zasłużyliśmy także na polecenie innym. Przekażę miłe słowa także na restauracji oraz w SPA. Nic tak nie motywuje do pracy jak pochwała. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Beata Twardowska, Guest Experience Manager.
Zimmer





5 / 5,0

Pokój bardzo przestronny, czysty, wygodny.

Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Preisempfinden





4 / 5,0
Von Anonym
Einzelperson
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Wochen (21.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Bewertung ist vom Gast unkommentiert

Serdecznie dziękujemy :)
Zimmer





5 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Preisempfinden





4 / 5,0
Von Adam
Geschäftsreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Wochen (18.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Polecam dla wyjazdów służbowych i turystycznych. Mój pobyt był za krótki aby napisać coś więcej.

Szanowny Gościu, serdecznie dziękuję za wyrażenie opinii na temat IBB Grand Hotelu Lublinianka. Może któregoś razu uda się panu przyjechać do nas również z rodziną? :) Staramy się bardzo dla wszystkich Gości. mamy nadzieję, że jest to widoczne. pozdrawiam serdecznie, Beata Twardowska, Guest Experience Manager.
Zimmer





4 / 5,0

Wystrój, wygoda, funkcjonalność

Lage





5 / 5,0

Rewelacyjna lokalizacja - zarówno biznesowo, jak i turystycznie

Sauberkeit





5 / 5,0

Tak trzymać. Nie można chcieć więcej

Service





4 / 5,0

Duża kultura osobista pracowników i chęć pomocy. Brak podstawowych informacji na temat hotelu (śniadania -lokalizacja i godziny; spa - godziny otwarcia itp...)

Preisempfinden





3 / 5,0

Zawsze mogłoby być taniej

Von Anonym
Paar
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Wochen (18.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Bewertung ist vom Gast unkommentiert

Thank you :)
Zimmer





3 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Preisempfinden





4 / 5,0
Von Marc
Geschäftsreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Wochen (18.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Séjour à Lublin pour le travail. Accueil agréable et souriant. Le personnel est efficace. LA chambre est très agréable et le restaurant ... j'ai été très agréablement surpris .. une qualité excellente et un bon service. BRAVO

Zimmer





5 / 5,0

chambre très spacieuse avec meubles

Lage





5 / 5,0

bonne localisation centrale (stare miasto)

Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Preisempfinden





5 / 5,0
Von Anonym
Einzelperson
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Wochen (17.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Bewertung ist vom Gast unkommentiert

Thank you very much :)
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





1 / 5,0
Preisempfinden





3 / 5,0
Von Anonym
Geschäftsreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Wochen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Bewertung ist vom Gast unkommentiert

Thank you :)
Zimmer





4 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Preisempfinden





3 / 5,0
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?