logo hotelu IBB Grand Hotel Lublinianka ****hotel logo
Wskaźnik zadowolenia naszych klientów
89%

"Celująca"

Bazując na 1,752 opiniach 15 portale
:
Gerome
Sam
40-49 rok
Oceniony: 4 dni temu (12.12.2018)
Data usługi: 12.2018

people say:one has up to 2 minutes to make 1st impression,regardless positive/negative.

If it hadnt been for the hair in the bathroom sink overall impression would have been spactacular.

Dear Guest, thank you for choosing IBB Grand Hotel Lublinianka for your stay in Lublin. We do appreciate your opinion. I apologize for the unpleasant circumstances that affected your first impression of the Hotel. We will certainly pay closer attention to the cleanliness of the rooms and bathrooms. I hope that you will be willing to visit us the next time you are in Lublin so that we could make it up to you. Kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





3 / 5,0

The very 1st thing I saw having entered the room was someone's black hair in the bathroom sink.pictures upon request.I think you would agree that for this type of hotel and standard claimed it is simply unacceptable

Lokalizacja





5 / 5,0
Czystość





3 / 5,0

as above.would have been all 5/5 if not for the hair in the bathroom

Obsługa





5 / 5,0
Cena





4 / 5,0
anonymous
Osoba podróżująca służbowo
30-39 rok
Oceniony: 5 dni temu (11.12.2018)
Data usługi: 12.2018

Terrific and unforgetable

Dear Guest, thank you for your opinion. We are very glad to hear that the time you spent in our Hotel was pleasant and unforgettable. We are looking forward to hosting you the next time you visit Lublin. Kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





5 / 5,0
Lokalizacja





5 / 5,0
Czystość





5 / 5,0
Obsługa





5 / 5,0
Cena





4 / 5,0
anonymous
Osoba podróżująca służbowo
20-29 rok
Oceniony: 5 dni temu (11.12.2018)
Data usługi: 12.2018

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Thank you for your opinion! :)
Pokój





4 / 5,0
Lokalizacja





5 / 5,0
Czystość





5 / 5,0
Obsługa





5 / 5,0
Cena





4 / 5,0
anonymous
Osoba podróżująca służbowo
30-39 rok
Oceniony: 1 tydzień temu (08.12.2018)
Data usługi: 12.2018

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Pokój





5 / 5,0
Lokalizacja





5 / 5,0
Czystość





5 / 5,0
Obsługa





5 / 5,0
Cena





5 / 5,0
anonymous
Osoba podróżująca służbowo
40-49 rok
Oceniony: 2 tyg. temu (04.12.2018)
Data usługi: 12.2018

very good anytime i come for business. Spa highly appreciated after long work days

Dear Guest, thank you for sharing your opinion about IBB Grand Hotel Lublinianka! We hope to host you again! Kind regards, Beata Twardowska, Guest Experience Manager.
Pokój





5 / 5,0
Lokalizacja





5 / 5,0
Czystość





5 / 5,0
Obsługa





4 / 5,0

Front desk service is very professionnal and nice

Cena





4 / 5,0
Kosecki
Para
50-59 rok
Oceniony: 3 tyg. temu (26.11.2018)
Data usługi: 11.2018

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Pokój





4 / 5,0
Lokalizacja





5 / 5,0

Centralne położenie.

Czystość





4 / 5,0
Obsługa





4 / 5,0
Cena





4 / 5,0
Grądek
Przyjaciele
20-29 rok
Oceniony: 3 tyg. temu (26.11.2018)
Data usługi: 11.2018

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Pokój





5 / 5,0
Lokalizacja





5 / 5,0
Czystość





5 / 5,0
Obsługa





5 / 5,0
Cena





5 / 5,0
anonymous
Para
40-49 rok
Oceniony: 3 tyg. temu (26.11.2018)
Data usługi: 11.2018

Hotel godny polecenia, śniadania urozmaicone, restauracja serwuje pyszne dania, SPA - dodatkowy atut- spokojnie i relaksująco.

Szanowny Gościu, serdecznie dziękujemy za napisanie opinii na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że zasłużyliśmy także na polecenie innym. Przekażę miłe słowa także na restauracji oraz w SPA. Nic tak nie motywuje do pracy jak pochwała. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Beata Twardowska, Guest Experience Manager.
Pokój





5 / 5,0

Pokój bardzo przestronny, czysty, wygodny.

Lokalizacja





5 / 5,0
Czystość





5 / 5,0
Obsługa





5 / 5,0
Cena





4 / 5,0
anonymous
Sam
20-29 rok
Oceniony: 4 tyg. temu (21.11.2018)
Data usługi: 11.2018

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Serdecznie dziękujemy :)
Pokój





5 / 5,0
Lokalizacja





5 / 5,0
Czystość





5 / 5,0
Obsługa





5 / 5,0
Cena





4 / 5,0
Adam
Osoba podróżująca służbowo
40-49 rok
Oceniony: 4 tyg. temu (18.11.2018)
Data usługi: 11.2018

Polecam dla wyjazdów służbowych i turystycznych. Mój pobyt był za krótki aby napisać coś więcej.

Szanowny Gościu, serdecznie dziękuję za wyrażenie opinii na temat IBB Grand Hotelu Lublinianka. Może któregoś razu uda się panu przyjechać do nas również z rodziną? :) Staramy się bardzo dla wszystkich Gości. mamy nadzieję, że jest to widoczne. pozdrawiam serdecznie, Beata Twardowska, Guest Experience Manager.
Pokój





4 / 5,0

Wystrój, wygoda, funkcjonalność

Lokalizacja





5 / 5,0

Rewelacyjna lokalizacja - zarówno biznesowo, jak i turystycznie

Czystość





5 / 5,0

Tak trzymać. Nie można chcieć więcej

Obsługa





4 / 5,0

Duża kultura osobista pracowników i chęć pomocy. Brak podstawowych informacji na temat hotelu (śniadania -lokalizacja i godziny; spa - godziny otwarcia itp...)

Cena





3 / 5,0

Zawsze mogłoby być taniej

Powrót do początku CERTYFIKAT co to jest?