logo hotelu IBB Grand Hotel Lublinianka ****hotel logo
Wskaźnik zadowolenia naszych klientów
90%

"Bardzo dobrze"

Bazując na 2,110 opiniach 17 portale
:
anonymous
Osoba podróżująca służbowo
50-59 rok
Oceniony: 5 tyg. temu (15.05.2019)
Data usługi: 05.2019

To szczególnie pozytywne miejsce w lubelskiej ofercie hotelowej

Szanowny Panie, dziękujemy za miłe słowa. Serdecznie zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





60 %

Trochę odnowić

Lokalizacja





100 %

Świetna lokalizacja w mieście

Czystość





100 %

Czysta łazienka

Obsługa





100 %

Wysoka empatia personelu

Salek
Przyjaciele
20-29 rok
Oceniony: 5 tyg. temu (14.05.2019)
Data usługi: 05.2019

Zawsze marzyłem żeby spędzić tu chociaż noc:) Hotel piękny, czysty, miła obsługa, polecam

Szanowny Panie, dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana marzenie. Serdecznie zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





100 %
Lokalizacja





100 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %
Елена
Para
50-59 rok
Oceniony: 6 tyg. temu (07.05.2019)
Data usługi: 05.2019

Комфортно

Dear Elena, thank you for sharing your opinion. We are glad that you enjoyed staying with us. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





100 %

Высокие потолки, чистота

Lokalizacja





100 %

Отель расположен в центре города, рядом со старым городом

Czystość





100 %
Obsługa





100 %

Приветливые сотрудники отеля, дали почувствовать желанными гостями

anonymous
Przyjaciele
30-39 rok
Oceniony: 6 tyg. temu (07.05.2019)
Data usługi: 05.2019

Good

Dear Rahul, thank you for sharing your opinion. We are glad that you enjoyed staying with us. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





100 %
Lokalizacja





100 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %
anonymous
Osoba podróżująca służbowo
40-49 rok
Oceniony: 6 tyg. temu (06.05.2019)
Data usługi: 04.2019

Bardzo przyjemny hotel, pokoje czyste, wygodne, miła obsługa i dobra lokalizacja.

Panie Marcinie, serdecznie dziękujemy! Cieszymy się, że czuł się Pan u nas dobrze i zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





80 %
Lokalizacja





100 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %
Ольга
Rodzina
20-29 rok
Oceniony: 7 tyg. temu (02.05.2019)
Data usługi: 04.2019

Очень хорошее

Pokój





80 %
Lokalizacja





100 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %
anonymous
Para
60-69 rok
Oceniony: 2 mies. temu (24.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Pokój





100 %

quiet, heated floor in bathroom

Lokalizacja





100 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %

excellent breakfast

Patawee Chankaew
Para
20-29 rok
Oceniony: 2 mies. temu (24.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Warm welcome, they all speak English and great foods

Dear Chankaew, thank you for sharing your opinion. We are glad that you enjoyed staying with us and that you liked our restaurant. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





80 %

I love to see the sky from the rooftop

Lokalizacja





100 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %
anonymous
Osoba podróżująca służbowo
70-79 rok
Oceniony: 2 mies. temu (23.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Allt fungerade tillfredställande utom att det inte gick att mörklägga rummet

Dear Sigmund, thank you for sharing your opinion. We are glad that you enjoyed staying with us. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





80 %
Lokalizacja





80 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %
Kenneth
Osoba podróżująca służbowo
50-59 rok
Oceniony: 2 mies. temu (22.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Pokój





80 %
Lokalizacja





80 %
Czystość





100 %
Obsługa





80 %
Powrót do początku CERTYFIKAT co to jest?