logo hotelu IBB Grand Hotel Lublinianka ****hotel logo
Wskaźnik zadowolenia naszych klientów
90%

"Bardzo dobrze"

Bazując na 2,220 opiniach 16 portale
:
Brak nazwy publicznej
Para
20-29 rok
Oceniony: 4 mies. temu (08.07.2019)
Data usługi: 05.2019

Bardzo miłe i przyjazne miejsce na weekend

Szanowny Panie, dziękujemy za miłe słowa. Serdecznie zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Brak nazwy publicznej
Biznes
50-59 rok
Oceniony: 6 mies. temu (15.05.2019)
Data usługi: 05.2019

To szczególnie pozytywne miejsce w lubelskiej ofercie hotelowej

Szanowny Panie, dziękujemy za miłe słowa. Serdecznie zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Salek
Przyjaciele
20-29 rok
Oceniony: 6 mies. temu (14.05.2019)
Data usługi: 05.2019

Zawsze marzyłem żeby spędzić tu chociaż noc:) Hotel piękny, czysty, miła obsługa, polecam

Szanowny Panie, dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana marzenie. Serdecznie zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Елена
Para
50-59 rok
Oceniony: 6 mies. temu (07.05.2019)
Data usługi: 05.2019

Комфортно

Dear Elena, thank you for sharing your opinion. We are glad that you enjoyed staying with us. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Brak nazwy publicznej
Przyjaciele
30-39 rok
Oceniony: 6 mies. temu (07.05.2019)
Data usługi: 05.2019

Good

Dear Rahul, thank you for sharing your opinion. We are glad that you enjoyed staying with us. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Brak nazwy publicznej
Biznes
40-49 rok
Oceniony: 6 mies. temu (06.05.2019)
Data usługi: 04.2019

Bardzo przyjemny hotel, pokoje czyste, wygodne, miła obsługa i dobra lokalizacja.

Panie Marcinie, serdecznie dziękujemy! Cieszymy się, że czuł się Pan u nas dobrze i zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Ольга
Rodzina
20-29 rok
Oceniony: 7 mies. temu (02.05.2019)
Data usługi: 04.2019

Очень хорошее

Brak nazwy publicznej
Para
60-69 rok
Oceniony: 7 mies. temu (24.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Patawee Chankaew
Para
20-29 rok
Oceniony: 7 mies. temu (24.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Warm welcome, they all speak English and great foods

Dear Chankaew, thank you for sharing your opinion. We are glad that you enjoyed staying with us and that you liked our restaurant. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Brak nazwy publicznej
Biznes
70-79 rok
Oceniony: 7 mies. temu (23.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Allt fungerade tillfredställande utom att det inte gick att mörklägga rummet

Dear Sigmund, thank you for sharing your opinion. We are glad that you enjoyed staying with us. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Powrót do początku CERTYFIKAT co to jest?