logo hotelu IBB Grand Hotel Lublinianka ****hotel logo
Wskaźnik zadowolenia naszych klientów
90%

"Bardzo dobrze"

Bazując na 1,977 opiniach 16 portale
:
anonymous
Para
60-69 rok
Oceniony: 4 dni temu (16.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Pokój





100 %
Lokalizacja





100 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %
Cena





100 %
anonymous
Para
40-49 rok
Oceniony: 2 tyg. temu (08.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Pokój





80 %
Lokalizacja





100 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %
Cena





80 %
Anna M.
Osoba podróżująca służbowo
50-59 rok
Oceniony: 2 tyg. temu (08.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Wspaniałe śniadania, lokalizacja fantastyczna, jestem bardzo zadowolona

Szanowna Pani, dziękujemy za miłe słowa. Serdecznie zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





100 %

Czystość przestrzenność i wystrój

Lokalizacja





100 %

Blisko urokliwej Stariwki

Czystość





100 %

Bardzo czysto

Obsługa





100 %

Życzliwa i pomocna

Cena





80 %

Rozsądny stosunek ceny do jakości

anonymous
Para
60-69 rok
Oceniony: 2 tyg. temu (07.04.2019)
Data usługi: 04.2019

After years of using airbnb etc. - it was great staying in a proper hotel where everything is taken care of .

Dear Shmuel, thank you for sharing your opinion. We are glad that you enjoyed staying with us. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





100 %

Clean ,pleasant , convenient, spacious .

Lokalizacja





100 %

In the middle of everything - but very quiet

Czystość





100 %
Obsługa





100 %
Cena





100 %
Wołodia Z.
Osoba podróżująca służbowo
60-69 rok
Oceniony: 2 tyg. temu (07.04.2019)
Data usługi: 04.2019

Mogę szczerze polecić ten hotel na pobyt w Lublinie

Szanowny Panie, dziękujemy za miłe słowa. Serdecznie zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





80 %

Dobry styl mieszczański, nie do końca mój, ale tu na miejscu. Dobrze wykończony i utrzymany.

Lokalizacja





100 %

Trudno o lepszą w Lublinie

Czystość





80 %

Jedyna uwaga, że odkurzacz nie zawsze jest w użyciu? zostawiłem niestety na podłodze plamę z błota wychodząc, zastałem ją po powrocie

Obsługa





80 %

Nie mam uwag. Recepcja w porządku, śniadanie również. Barman powinien wiedzieć więcej, jakie jest lubelskie piwo, albo, jakie piwo jest lubelskie

Cena





80 %

Jakiej należy się spodziewać

anonymous
Osoba podróżująca służbowo
70-79 rok
Oceniony: 3 tyg. temu (31.03.2019)
Data usługi: 03.2019

We not only plan to stay at GHL every time we come to Lublin, but we recommend GHL to our friends without any hesitation because of our experience over the past 19 years.

Dear Mr Marshall, we are more than happy to be you preferred hotel in Lublin throughout the years. We are looking forward to hosting you the next time. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





100 %

We have the same room every time that we stay at GHL, and it is rather like home to us.

Lokalizacja





100 %

We can walk almost everywhere we like to go in Lublin, and the taxis are very prompt if needed.

Czystość





100 %

The housekeeping staff are most attentive to our needs and wishes, and the room is kept immaculate.

Obsługa





100 %

The staff is both responsive to our requests, but often anticipates our needs both promptly and with good humor.

Cena





100 %

Everything at GHL is reasonably priced and well presented.

anonymous
Sam
40-49 rok
Oceniony: 3 tyg. temu (29.03.2019)
Data usługi: 03.2019

Excellent!

Dear Alex, thank you for sharing your opinion. We hope to host you again in the future. With kind regards, Monika Boguta, Guest Experience Manager.
Pokój





100 %
Lokalizacja





100 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %
Cena





100 %
Gurmail
Sam
40-49 rok
Oceniony: 3 tyg. temu (29.03.2019)
Data usługi: 03.2019

Wonderful!!!

Pokój





100 %

Clean and comfortable!

Lokalizacja





100 %

Close to central!

Czystość





100 %
Obsługa





100 %
Cena





100 %
anonymous
Sam
50-59 rok
Oceniony: 4 tyg. temu (25.03.2019)
Data usługi: 03.2019

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Pokój





80 %
Lokalizacja





100 %
Czystość





80 %
Obsługa





100 %
Cena





60 %
anonymous
Osoba podróżująca służbowo
30-39 rok
Oceniony: 4 tyg. temu (20.03.2019)
Data usługi: 03.2019

Opinia nie jest skomentowana przez gościa

Pokój





100 %

Czystość

Lokalizacja





100 %
Czystość





100 %
Obsługa





100 %
Cena





80 %
Powrót do początku CERTYFIKAT co to jest?