hotellogo l'Abbaye du Palaishotel logo

"Zeer tevreden"

Op basis van862 recensies op 5 portals
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 maanden geleden (15/06/2026)
Datum van ervaring: 06/2026

Ons verblijf bij L´Abbaye du Palais is het hoogtepunt van onze vakantie geweest. Alles klopte en we voelden ons er thuis. Daarna nog op 3 plekken overnacht in heel mooie delen van Frankrijk en daar ook zeker van genoten, maar de accommodatie, catering en gastvrijheid kunnen niet tippen aan die van Marieke en Sander.

Van Rudd
Gezin
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 maanden geleden (02/06/2026)
Datum van ervaring: 05/2026

We had an excellent stay and will definitely be returning.

Van Margriet Sleeking
Vrienden
60-69 jaren
Beoordeeld: 4 maanden geleden (02/05/2026)
Datum van ervaring: 04/2026

Sander, Marieke en hun dochters hebben in de 3 jaar tijd heel veel opgeknapt. Het zijn zeer gastvrije en lieve mensen waarbij Sander samen met zijn dochter fantastisch lekker kunnen koken

Van Linda van Rosmalen
60-69 jaren
Beoordeeld: 4 maanden geleden (23/04/2026)
Datum van ervaring: 04/2026

Hele warme leuke mensen met oog voor perfectie. Niets is tegek.

Van Sara
Gezin
30-39 jaren
Beoordeeld: 11 maanden geleden (24/09/2025)
Datum van ervaring: 09/2025

Sander, Marieke en de dochters haalden alles uit de kast om ons een zo aangenaam mogelijk verblijf te gunnen. Ze doet het duidelijk met hart en ziel. Bedankt voor de goeie zorgen.
Sven, Sara en Rosie

30-39 jaren
Beoordeeld: 11 maanden geleden (21/09/2025)
Datum van ervaring: 09/2025

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Precies wat we nodig hadden. Mooie kamer, heerlijk ontbijt en diner, gastvrij, fijn ontspannen.

Van Jarrossay Michel et Jany,..
70-79 jaren
Beoordeeld: 12 maanden geleden (19/09/2025)
Datum van ervaring: 09/2025

Expérience globale très satisfaisante et très agréable! Vous serait-il possible de nous envoyer la recette du saumon fumé avec sa sauce au miel ? C'était un vrai régal!

Van Verlyndes
60-69 jaren
Beoordeeld: 12 maanden geleden (16/09/2025)
Datum van ervaring: 09/2025

Un très agréable séjour dans une demeure magnifique,un cadre naturel splendide,on a vraiment envie d’y revenir,un accueil très chaleureux et très attentionné,un grand merci…

50-59 jaren
Beoordeeld: 12 maanden geleden (14/09/2025)
Datum van ervaring: 09/2025

De 'table d'hôtes' was niet de reden de abdij aan te doen, maar wat een heerlijk diner hebben Sander en Merel ons voorgezet! De uitstekende verzorging door Marieke en Anne-Fleur maakte de avond compleet, met bijpassende wijnen en een ruime keuze aan whiskey's en likeur achteraf.

Van Paulus
40-49 jaren
Beoordeeld: 1 jaar geleden (01/09/2025)
Datum van ervaring: 08/2025

Goed, jullie doen alles om het de gast naar z’n zin te laten hebben

Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?