l'Abbaye du Palais hotel logohotel logo

Based on 895 reviews across 6 portals
Reviewed: 4 days ago (13/08/2025)
Date of experience: 08/2025

We hebben een heerlijke week met zijn viertjes gehad. De tables d’hotes was geweldig, maar niet dé reden, dus vandaar de ‘nee’ bij de vorige vraag.
Dank voor alle goede zorgen!

By Daisy
Reviewed: 6 days ago (11/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Super fijn dagen gehad met hele gastvrije mensen.Heel erg lekker eten.Super veel om te doen voor de kinderen.Word ook veel georganiseerd voor kinderen.
Het was eigenlijk te kort en hopen nog eens snel terug te komen.

By Fam Schel
Reviewed: 1 week ago (10/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Afgelopen juli voor de tweede keer een week heerlijk genoten! Nu alweer gereserveerd voor volgend jaar. Dat zegt genoeg 😊

By Derk
Reviewed: 1 week ago (09/08/2025)
Date of experience: 08/2025

We hebben een heerlijke week gehad. Het huisje was top en de gastvrijheid van Marieke en Sander maakt dat je je helemaal welkom voelt!

By Mieke Peters
Reviewed: 1 week ago (08/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Top! We komen volgend jaar weer!

By Nina, Kees, Rose, Mees en Mik..
Reviewed: 1 week ago (07/08/2025)
Date of experience: 07/2025

Heerlijk verblijf gehad, zelden op een plek geweest waar het kindervermaak en de setting en faciliteiten voor volwassenen zo mooi in balans zijn. Super veel leuke mogelijkheden en activiteiten voor de kinderen. Dit alles op een idyllische en mooi onderhouden plek, met fijne huisjes en zeer gastvrije Nederlandse eigenaren die in de avond een heerlijk diner met bijpassende wijnen verzorgden voor de ouders en voor praktisch elke vraag beschikbaar waren. De directe omgeving heeft niet superveel klassiek toeristisch te bieden, maar heeft wel zijn charme. Het meer op 30 minuten rijden vonden wij heel leuk. Dikke aanrader! Dankjulliewel Marieke, Sander en kinderen!

By Dick en Astrid Huitema
Reviewed: 1 week ago (07/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Het was gewoon heerlijk. Astrid en ik waren de enigen zonder (kleine) kinderen maar dat was voor ons geen probleem. Marieke, Sander en de kinderen hebben er alles aan gedaan om ons een superleuk verblijf te geven en dat is meer dan goed gelukt! Dank voor de fantastische dagen! We komen zeer zeker terug.

By Petra en Roderik
Reviewed: 2 weeks ago (06/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Fijn, warm, ontspannen. Daar dragen de mooie omgeving en zeer persoonlijke en hartelijke sfeer van de eigenaren (inclusief dochters) enorm aan bij. Het is vooral een top plek voor met jongere kinderen, vanaf een jaar of 8/9 houdt het een beetje op.

By Burgers
Reviewed: 2 weeks ago (04/08/2025)

Fantastische prachtige plek

By Amelie
Reviewed: 2 weeks ago (04/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Top! Super gastvrij, fijn zwembad, veel speelvoorzieningen voor de kinderen.