hotellogo l'Abbaye du Palaishotel logo
Onze klanttevredenheidsindex
95%

"Fantastisch"

Op basis van616 recensies op 7 portals
:
Van Mara
Stel
40-49 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (12/09/2021)
Datum van ervaring: 09/2021

Super genoten wat een fijne plek!

Van Françoise
Stel
60-69 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (11/09/2021)
Datum van ervaring: 09/2021

Wir kommen wieder! Für mehrere Nächte

Van Camandone
Gezin
30-39 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (08/09/2021)
Datum van ervaring: 08/2021

L endroit est magnifique.
Nous avons franchement apprécié le confort des lieux, le large choix de jeux pour enfants.
Les conseils pour trouver un restaurant.

Van Konrad
Alleen
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 weeks ago (07/09/2021)
Datum van ervaring: 09/2021

Ungewöhnliche Herberge. Die Kombination des Ortes, der alten Gemäuer und der Freundlichkeit der Gastgeber machte den Aufenthalt zu dem schönsten meiner Reise

Van Jefta Van Dijk
Gezin
30-39 jaren
Beoordeeld: 3 weeks ago (06/09/2021)
Datum van ervaring: 09/2021

Fantastische familie locatie waarbij er aandacht is voor de ouderen en kinderen en iedereen tip top verzorgd wordt.

Geen openbare naam
Vrienden
30-39 jaren
Beoordeeld: 3 weeks ago (05/09/2021)
Datum van ervaring: 08/2021

Very nice hosts. We had a Great stay

Van Sabine
Gezin
30-39 jaren
Beoordeeld: 3 weeks ago (04/09/2021)
Datum van ervaring: 09/2021

Goed verblijf gehad en leuke plek voor met kinderen

Van Andreas1959
Gezin
60-69 jaren
Beoordeeld: 4 weeks ago (31/08/2021)
Datum van ervaring: 08/2021

A very nice place, professionally managed. We will definetely stop there again on our next trip in the area.

Van ROBERT
Gezin
30-39 jaren
Beoordeeld: 4 weeks ago (30/08/2021)
Datum van ervaring: 08/2021

Super semaine en famille à l'abbaye du palais, lieu incroyablement ressourçant, accueil très sympathique, et de chouettes activités aux alentours (vélo rail, musée de la mine...) et un peu plus loin (lac de vassivière, ferme...), bref le paradis pour les enfants et les parents!

Van Christine Valla
Gezin
70-79 jaren
Beoordeeld: 4 weeks ago (30/08/2021)
Datum van ervaring: 08/2021

Tout concourt à faire de notre séjour un moment vraiment exceptionnel que nous avons hâte de renouveler !

Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?