Land-gut-Hotel Zur Brücke Hotel Logohotel logo
Public Reviews Score
90%

"sehr gut"

Basierend auf 1.619 Bewertungen auf 9 Portalen
:
Von Familie Drenth / Aalderink
Freunde
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Woche (09.08.2022)
für den Zeitraum: 08.2022

Het ontbijt hield niet over. Maar voor de rest was alles fantastisch

Von Smit
Paar
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (06.08.2022)
für den Zeitraum: 08.2022

Alles was voor ons goed een min puntje het verkeer voor de deur al van vroeg af

Kein öffentlicher Name
Paar
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Wochen (25.07.2022)
für den Zeitraum: 07.2022

Zeer prettig hotel, zeer comfortabele en aangename kamer, alles zeer schoon en verzorgd, heel prettig personeel en goed management. Een foutje in de rekening dat ik pas na thuiskomst zag werd na één mailtje onder aanbieding van excuses uitermate correct en snel rechtgezet. Zeer mooie omgeving ook (Biggesee).

Von Familie Kratzer
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Wochen (25.07.2022)
für den Zeitraum: 07.2022

das ganze paket hat sich auf jeden fall gelohnt.

Kein öffentlicher Name
Familie
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Wochen (23.07.2022)
für den Zeitraum: 07.2022

Gutes Hotel mit einen sehr schönen Biergarten, der leider an der Straßenseite liegt, aber wahrscheinlich nicht anders machbar ist. Hat uns aber nicht gestört.

Von kees dragt met echtgenote
Paar
80+ Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Wochen (19.07.2022)
für den Zeitraum: 07.2022

Een gastvrij hotel met zeer vriendelijk personeel (Jenny en Diana), we voelden ons welkom en zeer op ons gemak, kortom wij hadden een heerlijk verblijf van 7 dagen.

Von Hopma Zijlema
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Wochen (17.07.2022)
für den Zeitraum: 07.2022

Fijn, gastvrij hotel met zeer vriendelijk personeel. Alles is erg schoon en netjes. Eten is heerlijk!

Von Armando
Paar
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Wochen (12.07.2022)
für den Zeitraum: 07.2022

Een aanrader. Goed hotel, prima kamers en zeer gastvrij en flexibel personeel.

Kein öffentlicher Name
Paar
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Wochen (10.07.2022)
für den Zeitraum: 07.2022

We hebben ons verblijf als zeer prettig ervaren, hoewel wij er maar 1 nachtje geslapen hebben. Wij komen zeker een keer terug. Dan voor meerdere dagen.

Kein öffentlicher Name
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 6 Wochen (08.07.2022)
für den Zeitraum: 07.2022

goed verblijf was ,een aangename ervaring

Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?