Moselromantikhotel am Panoramabogen Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
88%

"sehr gut"

Basierend auf 2.133 Bewertungen
:
Von Diana S.
Privatreisender
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (12.08.2018)
für den Zeitraum: 08.2018

Es handelt sich um ein wunderbares, schönes und sauberes Familienunternehmen. Jeder einzelne Mitarbeiter ist freundlich und hilfsbereit. Wir waren nur für eine Nacht dort, aber wir werden gerne wieder kommen.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Verkehrsanbindung





5 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0
Preisempfinden





5 / 5,0

Selber haben wir keine Massagen in Anspruch genommen, aber insgesamt empfand ich das Preis/Leistungsverhältnis als vollkommen gerechtfertigt

Von Anonym
Privatreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (11.08.2018)
für den Zeitraum: 08.2018

Aangenaam. Enkel het eten kon beter....maar dat is persoonlijk. Vooral de soepen leken op basis van poeder.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





5 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Restaurant





3 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Verkehrsanbindung





5 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0
Preisempfinden





4 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Von Van der S.
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (11.08.2018)
für den Zeitraum: 08.2018

De ervaring was gewoon top , lieve , vriendelijke mensen die voor alles klaar stonden met een vriendelijke toon en een lach . Doe zo verder .

Freundlichkeit der Mitarbeiter





5 / 5,0

zeer vriendelijk van bij incheck tot bar , ontbijt en restaurant , gewoon top

Frühstück





5 / 5,0

zeer lekker en genoeg

Restaurant





5 / 5,0

lekker eten en prijs kwaliteit in orde

Sauberkeit





5 / 5,0

proper

Verkehrsanbindung





4 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0

onze kamer was ruim en proper . Badkamer was wel naar de kleine kant maar werd ruimschoots vergeten door de goede ontvangst van begin tot einde .

Preisempfinden





5 / 5,0

dit zat helemaal juist .

Bar





5 / 5,0

toffe bar waar je rustig kon genieten van een glaasje voor het slapen gaan .

Von Milbert
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (11.08.2018)
für den Zeitraum: 08.2018

Gutes Hotel aber Garagen Preis zu hoch obwohl im Hotel Katalog anders angegeben

Freundlichkeit der Mitarbeiter





4 / 5,0
Frühstück





3 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Verkehrsanbindung





3 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Preisempfinden





3 / 5,0

15 € Garage bezahlt obwohl im Zimmer Katalog 10 € standen

Von Reimink
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (11.08.2018)
für den Zeitraum: 08.2018

We vinden het altijd geweldig bij jullie

Freundlichkeit der Mitarbeiter





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Verkehrsanbindung





4 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0
Preisempfinden





4 / 5,0
Von Sabine
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (11.08.2018)
für den Zeitraum: 08.2018

Het hotel is mooi en rustig gelegen

Freundlichkeit der Mitarbeiter





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Restaurant





3 / 5,0

Het eten is wat achter uit gegaan maar dessert daarvoor beter geworden

Sauberkeit





4 / 5,0
Verkehrsanbindung





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Preisempfinden





3 / 5,0
Bar





3 / 5,0

Ik begrijp niet dat als hotel gast je buiten meteen moet betalen , wij hebben die bonuskaart en konden er heel weinig gebruik van maken spijtig

Von Nagel C.
Privatreisender
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 6 Tagen (09.08.2018)
für den Zeitraum: 08.2018

Es hat uns sehr gut gefallen. Werden es weiter empfehlen.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Verkehrsanbindung





3 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Preisempfinden





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Von Matthys
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 6 Tagen (09.08.2018)
für den Zeitraum: 08.2018

We hebben genoten van een prachtig verblijf,we waren weinig op de kamer maar het hotel is dringend toe aan een grondige renovatie.Wij hadden zelfs nog een bad op de badkamer om in te douchen,gelukkig dat mijn bejaarde ouders wel een douche hadden want die mensen kunnen die opstap niet meer maken.Nochthans was dit een top hotel,ik zocht dat beetje meer van weleer terug en heb het niet gevonden.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0

Wel spijtig dat de verfijnde keuken van weleer vervangen is door de dagdagelijkse kost van thuis.Een heel verschil met 4 à 5 jaar geleden toen wij er waren.

Sauberkeit





2 / 5,0

De kamer was oppervlakkig netjes,totdat je op kousevoeten liep of de nachtkastjes wat beter bekeek,veel stof

Verkehrsanbindung





4 / 5,0
Zimmer





2 / 5,0

Uitzicht op onverzorgd roofing dak,snikheet binnen,kamer 43 in het hoofdgebouw,hat tapijt in de gang had een heel grote vieze vlek

Preisempfinden





3 / 5,0
Bar





5 / 5,0

Barman Mathias was een supervriendelijke gast,de prijzen van de drankjes waren heel schappelijk en de wijnglazen goed gevuld.Alleen jammer dat je na 22u geen drankje meer buiten kon nuttigen bij zo'n warm weer en geen balkon op de kamer.

Von Anonym
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 6 Tagen (09.08.2018)
für den Zeitraum: 08.2018

Schöne Anlage, mit allem drum und dran. Man kann es sich hier richtig gut gehen lass. Personal und Angestellte sehr zuvorkommend.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





5 / 5,0

Sehr nett und zuvorkommend

Frühstück





5 / 5,0

Eine gute Auswahl

Restaurant





4 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Verkehrsanbindung





4 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0

sehr schön geräumig, gut ein gerichtet

Preisempfinden





4 / 5,0
Bar





5 / 5,0

Sehr nett

Von Anonym
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Woche (08.08.2018)
für den Zeitraum: 08.2018

Guter Gesamteindruck, leider ist der Garten etwas vernachlässigt und auf dem Balkon sitzt man, da ich Raucherin bin, wie auf dem Präsentierteller.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





5 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Verkehrsanbindung





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Preisempfinden





3 / 5,0
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?