Moselromantikhotel am Panoramabogen Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
88%

"sehr gut"

Basierend auf 2.329 Bewertungen
:
Kein öffentlicher Name
Freunde
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (15.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Het was voor ons de tweede keer dat we het hotel bezochten en we hebben besloten om in de toekomst zeker nog terug te komen. Alleen of met vrienden. Zoals ik eerde al zei, dit voelt aan als thuiskomen.

Frühstück





100 %

Er is voor elk wat wils. Een zeer uitgebreid en gevarieerd ontbijt. Werkelijk alles is er. Neem daarbij nog dat het vers, lekker en mooi gepresenteerd is. Topklasse.

Restaurant





100 %

wij hadden 1 avond half pension en nadien een gastronomisch arrangement. Superlekkere gerechten. Supervriendelijk opgediend en als je iets wou veranderen dan was dit geen enkel probleem. Dit is service en waarderen wij ten zeerste.

Bar





100 %

Er is een grote keus aan dranken, warm en koud, bier en alcohol. En weer met de glimlach bediend.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %

Iedereen is er supervriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een pluspunt voor het hotel. Het voelt aan als thuiskomen.

Sauberkeit





80 %

Sommige kamers en badkamers zijn wat verouderd en nodig aan herstelling of vernieuwing toe. Daardoor lijkt het dat het minder proper is, maar dat is niet het geval.

Verkehrsanbindung





100 %

Makkelijk te bereiken met de wagen. Parkeren was geen probleem. En de bus naar de stad (als je niet tevoet wil gaan) stopt om de hoek.

Zimmer





80 %

Zoals eerder vermeld zijn sommige kamers en badkamers aan herstelling of vernieuwing toe. Maar Rome is ook niet in 1 dag gebouwd.

Preisempfinden





100 %

Dit hotel met de aangeboden arrangementen, de service die je krijgt, de vriendelijkheid van het personeel, het ontbijt, het restaurant, de bar, de geschenkjes bij de arrangementen is meer dan zijn geld waard. Prijs kwaliteit is dit top.

Kein öffentlicher Name
Paar
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Tagen (14.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Sehr geehrte Familie Johann, aufgrund der Situation, dass wir eh alles mit der Höchstnote bewertet haben, erübrigt sich eigentlich jeglicher Kommentar zu den gestellten Fragen. Personal 1A, von der Rezeption über Reinigungspersonal bis hin zu den Restaurant-Fachkräften, Essen TOP. Es gibt nichts, aber auch gar nichts zu beanstanden. Mittlerweile gehören wir wohl schon zu der Stammkundschaft seit 10 Jahren und sind nach wie vor immer noch sehr zufrieden. Mit jedem Einzug in Ihr Hotel fühlen wir uns zuhause angekommen. Bis zum nächsten Mal..... Vielen Dank......

Frühstück





100 %
Restaurant





100 %
Bar





100 %
Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %
Sauberkeit





100 %
Verkehrsanbindung





80 %
Zimmer





100 %
Preisempfinden





80 %
Von Prodo ivan
Paar
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 6 Tagen (13.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Voor ons de tyd om naar uit te kyken

Frühstück





100 %
Bar





80 %
Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %
Sauberkeit





100 %
Verkehrsanbindung





100 %
Zimmer





100 %
Preisempfinden





80 %
Kein öffentlicher Name
Paar
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Woche (12.07.2019)
für den Zeitraum: 06.2019

Das Hotel kann man weiter empfehlen.
Das Personal war sehr nett.
Das Essen war sehr gut.

Restaurant





100 %

Die Bedienung war sehr gut.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %
Sauberkeit





80 %
Verkehrsanbindung





40 %
Zimmer





80 %
Preisempfinden





80 %
Kein öffentlicher Name
Familie
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Woche (11.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Een ontspannende omgeving, een prachtige ligging(rustig buiten centrum maar toch een leuke wandeling tot in het centrum). Zeer tevreden daar wij reeds voor de 4de keer terug kwamen en hopelijk volgend jaar er terug zijn.

Frühstück





100 %

een mooie variatie van brood en beleg, ook als je wat later kwam was er van alles nog een keuze en voldoende

Restaurant





100 %

de indeling van het restaurant, je zit niet in een grote zaal maar in gezellige kleine ruimtes. het personeel zeer gedienstig en de keuken lekker. Er was meer variatie van dessert buiten de vorige jaren(super)

Bar





100 %

Was ok, door het goede weer konden we natuurlijk genieten van het buiten zitten. wij vlamingen zijn wel gewoon van een nootje of zoiets bij een aperitiefje en dat missen we een beetje

Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %

vriendelijkheid van het totale team van receptie, in het restaurant, poetsdienst. Ook als je de mensen buiten het hotel tegen kwam zeer vriendelijk

Sauberkeit





100 %

alles was netjes en proper

Verkehrsanbindung





60 %

Bedoeling?

Zimmer





80 %

de eenpersoonskamers zijn leuk dat je ook een terras hebt maar mogen wel eens opgefrist worden

Preisempfinden





100 %

daar wij al een aantal keren terug komen wil toch zeggen dat we zeer tevreden zijn zowel van de kwaliteit of de prijs.

Kein öffentlicher Name
Paar
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (08.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Mooi hotel dat goed gelegen is langsheen de moezel. Er zijn mooie fietspaden en men kan fikse wandelingen maken.

Frühstück





100 %

Zeer uitgebreid en met zeer veel variatie.

Restaurant





80 %

Bij half pension is er keuze uit 3 menu's.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %

Vriendelijke bediening en oude bekenden kwamen ons dag zeggen.

Sauberkeit





80 %

Voldoende wc-papier voorradig en proper onderhouden.

Verkehrsanbindung





100 %

Er was steeds parkeerplaats voor de auto.

Zimmer





100 %

Kamer 62 heeft toch een klein terras.

Preisempfinden





80 %

Aangenaam verblijf en goed gelegen en goed van eten en drinken.

Von Gyselaers
Paar
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (07.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Super op alle vlakken wij gaan zeker terug doen we trouwens al vele jaren

Frühstück





100 %
Restaurant





100 %
Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %
Sauberkeit





100 %
Verkehrsanbindung





100 %
Zimmer





100 %
Preisempfinden





100 %
Von Hermann Neuenhaus
Paar
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (06.07.2019)
für den Zeitraum: 06.2019

sehr gut , immer gerne wieder

Frühstück





100 %
Restaurant





100 %
Bar





100 %
Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %
Sauberkeit





100 %
Verkehrsanbindung





100 %
Zimmer





100 %
Preisempfinden





100 %
Von Mevr van den Heuvel en Mevr va..
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (06.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Ten eerste ben ik Mevrouw van den Heuvel ! Erg slordig ... redelijk verblijf voor een paar dagen !

Frühstück





100 %

Goed verzorgd !

Restaurant





40 %

Een airco plaatsen ! is niet prettig om te moeten eten in die temperaturen !

Bar





60 %
Freundlichkeit der Mitarbeiter





80 %
Sauberkeit





80 %
Verkehrsanbindung





60 %
Zimmer





40 %

Ook hier airco !

Preisempfinden





60 %
Kein öffentlicher Name
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (05.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Hebben er zeker van genoten. Maar slecht geslapen enkel door de te warme kamer.

Frühstück





80 %
Restaurant





80 %
Bar





80 %
Freundlichkeit der Mitarbeiter





80 %
Sauberkeit





80 %
Verkehrsanbindung





80 %
Zimmer





60 %

Kamer was OK. Maar met deze temperaturen. Liefst airco.

Preisempfinden





80 %
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?