Nelson's Hôtel hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
84%

"Excellent"

Based on 1,018 reviews
:
By Josephine De W.
Leisure traveler
80+ years
7 months ago (22/05/2017)

Guest has not commented on review

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Price





5 / 5.0
Restaurant





5 / 5.0
By Fons
Business traveler
50-59 years
7 months ago (19/05/2017)

prettige sfeer plaats en verblijf

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0

ontbijt zou voor sporters, earlybirds en werkers een uurtje vroeger open mogen...!

Cleanliness





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Price





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
60-69 years
7 months ago (18/05/2017)

Guest has not commented on review

Room





4 / 5.0
Location





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Price





4 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
50-59 years
7 months ago (17/05/2017)

Je suis très satisfait. A recommader.

Cher Hôte, Un grand merci pour votre retour d'expérience si enthousiasmant au sujet de votre moment à l'hôtel Nelson's Hotel à Knokke.
Nous nous réjouissons de savoir que votre expérience chez nous a été couronné de succès. La satisfaction de la clientèle demeure notre priorité absolue. Nous sommes ravis d'avoir été à la hauteur.
Au plaisir de vous revoir pour une expérience tout aussi positive. Bien à vous,
John Verwee, Directeur
Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Price





4 / 5.0
Restaurant





2 / 5.0
By Maxim T.
Leisure traveler
20-29 years
7 months ago (17/05/2017)

Leuk, lekker en gezellig.

Beste Maxim,
We vinden het geweldig dat u genoten hebt van ons ontbijt. Wij zullen uw complimenten doorgeven aan onze collega's. Wij zullen uw opmerking omtrent de organisatie van het ontbijt doorgeven aan de bevoegde persoon zodat deze dienstverlening beter wordt.
Nogmaals dank en heel graag tot een volgende keer
John Verwee, Beheerder
Room





4 / 5.0
Location





5 / 5.0
Breakfast





3 / 5.0

Zeer lekker en voldoende maar het zou niet mogen dat ze al om 10u10 alles beginnen opruimen gezien het ontbijt tot 10u30 duurt.

Cleanliness





4 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Price





4 / 5.0
By André De B.
Leisure traveler
60-69 years
7 months ago (15/05/2017)

Ontbijt: top kwaliteit Badkamer: ontgoochelend Matras: aan vervanging toe

Beste André, Hartelijk dank voor uw beoordeling.
We vinden het geweldig dat u genoten hebt van uw ontbijt in ons hotel. Onze excuses voor de ongemakken wat betreft de matras. We vernieuwen ons hotel op regelmatige basis - dit jaar voorzien we ook een renovatie van de 4e verdieping. Alle vernieuwde kamers beschikken over nieuwe matrassen & bedden. We zijn echt tevreden met uw heel leuke beoordeling van onze dienst. Hartelijk dank daarvoor.
Wij hopen u een volgende keer opnieuw te mogen ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
John Verwee, Beheerder
Room





4 / 5.0
Location





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0

uitzonderlijk goed

Cleanliness





4 / 5.0
Staff friendliness





4 / 5.0
Price





4 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
40-49 years
7 months ago (13/05/2017)

Je vais régulièrement au Nelson. Expérience plutôt bonne mais avec un gros point d'attention sur la chambre qui, pour 4 adultes, comportait un divan-lit minuscule et peu confortable

Cher Hôte, Merci pour cet avis à propos de l'hôtel Nelson's Hotel à Knokke.
Nous vous remercions pour votre fidélité sans faille. Votre retour positif sur la propreté et la qualité des mets proposés est très apprécié. Nous prenons note de vos remarques. Permettez-moi de rappeler que notre suite junior plus peut accueillir jusqu'à 3 personnes au maximum. Nous vous recommandons de réserver prochainement notre suite junior non rénovée ou notre suite appartement qui elles peuvent accueillir 4 personnes. En d'autres termes la réservation en ligne pour la suite junior plus est faite pour 2 personnes et non 4. Nous sommes navrés que vous n'ayez pas apprécié la qualité du check out. Nous ne manquerons pas de briefer notre staff sur ce point. Votre satisfaction demeure notre défi de tous les jours.
Nous espérons avoir le plaisir de vous revoir pour une expérience de meilleure qualité. Bien à vous,
John Verwee, Directeur
Room





3 / 5.0

La chambre était super mais pas adaptée pour 4 adultes

Location





5 / 5.0

Parfait

Breakfast





5 / 5.0

Délicieux et parfaitement bien fourni

Cleanliness





5 / 5.0

Parfait

Staff friendliness





3 / 5.0

Jusqu'au payement c'était parfait, mais dès qu'on a réglé la chambre nous n'avons même pas eu un "aurevoir"

Price





3 / 5.0

Un peu cher

By Anonymous
Leisure traveler
60-69 years
7 months ago (13/05/2017)

Het personnel was te franstalig

Beste gast,
We verheugen ons dat u tevreden was van de service. Het is fijn te zien dat u ons de maximum score geeft op verschillende domeinen. Wij geven uw opmerkingen wat betreft de taalkennis van ons personeel door aan de bevoegde persoon om u nog beter te bedienen in de toekomst.
Nogmaals dank en vriendelijke groet,
John Verwee, Beheerder
Room





4 / 5.0
Location





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Staff friendliness





4 / 5.0
Price





4 / 5.0
Restaurant





4 / 5.0
By Spaak B.
Leisure traveler
50-59 years
7 months ago (10/05/2017)

Très bonne à part la chambre 512 trop chaude (malgré climatisation et fenêtre ouverte .)

Room





4 / 5.0
Location





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Price





5 / 5.0
Restaurant





4 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
50-59 years
7 months ago (08/05/2017)

Heel goed anders kwamen we telkens niet terug

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Staff friendliness





4 / 5.0
Price





4 / 5.0
Restaurant





5 / 5.0
Back to Top CERTIFICATE what's this?