Nelson's Hôtel hotel logohotel logo

Based on 1,218 reviews
By Thunus André
Reviewed: 7 years ago (13/11/2018)

Très bonne appréciation

Cher hôte,

Merci pour la rédaction de ce gentil commentaire sur l'hôtel Nelson's de Knokke.
Nous sommes enchantés de constater que l'ensemble de votre séjour s'est bien déroulé.
Nous espérons avoir le plaisir de vous revoir bientôt.

Bien cordialement,
John Verwee, Directeur
By Gauthier
Reviewed: 7 years ago (09/11/2018)

Business
80+ years
Reviewed: 7 years ago (07/11/2018)
Date of experience: 11/2018

We waren zeer tevreden met ons verblijf in hotel Nelson.

Beste gast, Vriendelijk bedankt voor uw recensie van het Nelson's Hotel.
De tevredenheid van onze gasten is ons zeer dierbaar en het is dan ook lonend te mogen lezen dat alles naar wens was. We hopen u alvast in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.
John Verwee, Beheerder
Reviewed: 7 years ago (29/10/2018)

Guest has not commented on review

Beste gast, Wij danken u van harte voor uw beoordeling.
Fijn dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldeed. U kunt steeds terecht bij de receptie voor shampoo. Ons team bezorgt er u met veel plezier. We ontvangen u graag opnieuw bij een volgend bezoek aan Knokke.
Vriendelijke groet,
By Wouters
80+ years
Reviewed: 7 years ago (19/10/2018)
Date of experience: 10/2018

Aangenaam verblijf . Soms file aan de lift . Spijtig dat je met de rolstoel niet in de lift geraakt .

Geachte gast, vriendelijk bedankt om uw mening met ons te delen.
We zijn verheugd te horen dat u een aangenaam verblijf bij ons had te Knokke.
Wat fijn dat u onze ligging nabij het strand als een pluspunt aanhaalt.
We zijn blij dat u een goede nachtrust gehad heeft en genoten heeft van ons ontbijtbuffet.
Ons team bedankt u voor het compliment en verwelkomt u graag opnieuw in de toekomst.
Met warme groeten en graag tot een volgende keer.
John Verwee, Beheerder
Reviewed: 7 years ago (16/10/2018)
Date of experience: 10/2018

Vriendelijk, gezellig, een echte aanrader

Beste gast, Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Wat fijn dat u ons hotel zo'n aanrader vindt! Ons team dankt u voor het compliment en ontvangt u graag opnieuw bij een volgend bezoek aan Knokke.
By De Ruyter
80+ years
Reviewed: 7 years ago (11/10/2018)
Date of experience: 10/2018

Lekkere maaltijd en goede sfeer

Beste gast, Hartelijk dank voor deze fantastische score!
We zijn erg blij te lezen dat alles naar wens was tijdens uw verblijf bij ons en dat u genoten heeft van onze gezellige sfeer en de lekkere maaltijden in ons restaurant! We hopen u snel nog eens van dienst te mogen zijn!
By Tijsmans Guy & Chris
Reviewed: 7 years ago (08/10/2018)
Date of experience: 09/2018

Voor ons was dit een zeer aangenaam verlof aan zee !
Wij komen zeer graag terug..

Beste gast, Hartelijk bedankt voor het delen van uw feedback.
Het was ons genoegen u bij ons te mogen verwelkomen. We ontvangen u graag opnieuw bij een volgend bezoek aan de kust.
Met vriendelijke groet.
By Henkens
Reviewed: 7 years ago (07/10/2018)

Guest has not commented on review

Beste, We danken u voor uw feedback.
Het doet ons veel plezier dat u genoten heeft van een aangenaam verblijf bij ons en dat we u van dienst hebben kunnen zijn met ons uitgebreid en lekker ontbijt.
We verwelkomen u graag bij een volgend bezoek aan Knokke. Met vriendelijke groeten,
By Stijn Goyens
Reviewed: 7 years ago (03/10/2018)
Date of experience: 10/2018

Over het algemeen zeer aangenaam en zeker voor herhaling vatbaar. Enkel de kamer zou ik vernieuwen, past niet meer bij de standaard van het hotel

Beste Stijn, Dank u dat u even de tijd heeft genomen om uw beoordeling met ons te delen.
Het doet ons veel plezier dat u genoten heeft van een aangenaam verblijf bij ons en dat we u van dienst hebben kunnen zijn met onze gunstige ligging nabij het strand, ons uitgebreid ontbijt en de professionele benadering van onze receptiemedewerkers. Jammer dat u uw kamer een beetje gedateerd vond. We beschikken ook over vernieuwde kamers. We hadden u met plezier een van onze vernieuwde kamers aangeboden indien er een beschikbaar waren.Volgende winter vernieuwen we opnieuw een verdieping. Aarzel een volgende keer dus alvast uw voorkeur niet door te geven. Ons team dankt u voor het compliment en ontvangt u graag opnieuw bij een volgend bezoek aan Knokke.
Met de beste groeten,