ostsee resort damp GmbH Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
79%

"gut"

Basierend auf 10.336 Bewertungen auf 13 Portalen
:
Von Amby
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Monaten (21.11.2017)
für den Zeitraum: 11.2017

Alt ok

Zimmer/Ferienwohnung





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Preis-Leistungsverhältnis





5 / 5,0
Wellness- / Spabereich





5 / 5,0
Von Nikolaj K.
Privatreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Monaten (20.11.2017)
für den Zeitraum: 11.2017

Meget for pengene

Zimmer/Ferienwohnung





5 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





4 / 5,0
Preis-Leistungsverhältnis





4 / 5,0
Frühstück





3 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Wellness- / Spabereich





4 / 5,0
Hoteleigener Strand





4 / 5,0
Von Mark J.
Privatreisender
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Monaten (18.11.2017)
für den Zeitraum: 11.2017

Rigtig godt ophold, for en gang skyld meget bedre end forventning. Syntes i kunne “sælge” det meget bedre på jeres hjemmeside.

Zimmer/Ferienwohnung





5 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Preis-Leistungsverhältnis





5 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Monaten (17.11.2017)
für den Zeitraum: 11.2017

godt sted

Zimmer/Ferienwohnung





3 / 5,0
Lage





3 / 5,0
Sauberkeit





3 / 5,0
Service





3 / 5,0
Preis-Leistungsverhältnis





4 / 5,0
Von Camilla S.
Privatreisender
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Monaten (17.11.2017)
für den Zeitraum: 11.2017

Der er rigtig hyggeligt, men nu er jeg kommet der i mange år med min familie, og synes at badelandet, er blevet skuffende efter det er lavet om.

Zimmer/Ferienwohnung





4 / 5,0

Soveværelset, var meget meget koldt.

Lage





5 / 5,0

Rigtig fin, kort afstand over til alting i området.

Sauberkeit





5 / 5,0
Service





4 / 5,0
Preis-Leistungsverhältnis





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Monaten (11.11.2017)
für den Zeitraum: 10.2017

Det er3 gang, som vi er på ferie her. Et super dejligt sted med noget for alle alder. Vil gerne kommet der igen.

Zimmer/Ferienwohnung





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





2 / 5,0

Vi boede i et bjælkehus, som var lidt slidt. Vi fandt gammel slikpapir på gulvet i det ene værelse.

Service





2 / 5,0

Vi havde skrevet og ringet derned, da vi var 2 familier som ønskede at bo tæt på hinanden. Da den ene familie tjekket ind, var de ikke opmærksomme på vores ønske ( selvom det stå på vores bestilling. ) vi blev vildledt da vi skulle finde vores hus, så vi brugte lige 30 min på at stå i kø for at få det rigtigt kort til bommen. Vi var ude og spille bowling, 3 personer i 1 time og 15 min. Det blev over 350,-

Preis-Leistungsverhältnis





2 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Monaten (11.11.2017)
für den Zeitraum: 11.2017

Vi har et rigtig godt indtryk.

Zimmer/Ferienwohnung





5 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Preis-Leistungsverhältnis





3 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Restaurant





3 / 5,0

Den varme mad til aftensmaden var under middel, resten rigtig fint

Wellness- / Spabereich





5 / 5,0
Von Mia
Privatreisender
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Monaten (11.11.2017)
für den Zeitraum: 10.2017

Det er fint i forhold til prisen.

Zimmer/Ferienwohnung





3 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





2 / 5,0
Preis-Leistungsverhältnis





4 / 5,0
Wellness- / Spabereich





3 / 5,0

Ikke rart at skulle være nøgen

Von Vicki H.
Privatreisender
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Monaten (07.11.2017)
für den Zeitraum: 10.2017

Alletiders

Zimmer/Ferienwohnung





3 / 5,0

Fine og store men slidte

Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





2 / 5,0
Service





5 / 5,0
Preis-Leistungsverhältnis





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Fitness- / Sportanlage





5 / 5,0
Kinderbetreuung





5 / 5,0
Von Jakob
Privatreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Monaten (07.11.2017)
für den Zeitraum: 11.2017

Alt var lukket - og det var vi ikke umiddelbart oplyst om inden. Buffeten i restauranten er den dårligste madoplevelse nogensinde - udvalget er ikke en buffet værdigt.

Zimmer/Ferienwohnung





5 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





3 / 5,0
Preis-Leistungsverhältnis





4 / 5,0
Restaurant





1 / 5,0
Kinderbetreuung





3 / 5,0
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?

ostsee resort damp GmbH sammelt keine Bewertungen mehr mit Customer Alliance.