Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 6 months ago (16/11/2025)

Bardzo dobrze

Dzień dobry Pani Karolino,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 6 months ago (15/11/2025)

Seht gut!

Dear Gregor,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to you'll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Front Office Manager
Reviewed: 6 months ago (12/11/2025)

Super

Dzień dobry Panie Łukaszu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 6 months ago (11/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Hotel z dużym potencjałem, recepcja ok.
Jednak każde miejsce tworzą ludzie,
w hotelu Diamant ludzie są z przypadku i to widać. Brak elementarnych zasad dobrego wychowania, umiejętności komunikacji. Widać brak szkoleń... podejście bokiem do klienta. Naprawdę....po kolacji...myślę sobie młody kelner...jeszcze widać sie uczy. Ale jak na śniadaniu Pani zabrała mi ostentacyjnie parówki z przed nosa.
.. to myślę ok.. nie jestem tu mile widziana, taki to niesie przekaz. Oczywiście była też złość bo wyszłam głodna...
Sporo podróżuje... a w przydrożnym barze można spotkać się z serdeczniejszym podejściem, bo w gruncie rzeczy o to chodzi o klimat.

Reviewed: 6 months ago (10/11/2025)

OK

Reviewed: 6 months ago (08/11/2025)

Ok

Dzień dobry Panie Michale,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 6 months ago (05/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Hotel w dobrym miejscu ze względu na dobre dojście do Szpitala. Położenie przy autostradzie nie przeszkadza pomimo ogólnego hałasu samochodowego. W swoje klasie 4 gwiazdek spełnia swoja rolę bardzo dobrze

Dzień dobry Panie Bogdanie,
Alone
Reviewed: 6 months ago (04/11/2025)
Date of experience: 10/2025

Bardzo dobry hotel spełnia standardy europejskie na bardzo wysokim poziomie polecam i pozdrawiam 👍

Dzień dobry Pani Izabelo,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 6 months ago (04/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Standard średni,cena wygórowana. Parking drogi.

Dzień dobry Panie Romanie,
Group
Reviewed: 6 months ago (03/11/2025)
Date of experience: 10/2025

Dzień dobry Panie Michale,