Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 4 years ago (10/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Very good, was single passenger as flew Poland for OP. Felt safe and at ease in the hotel. Staff helpful. Room homely.
Shop next door for essentials.
Overall 10/10

Dear Guest,

Thank you very much for such a nice review. We are so happy to know that our hotel has fully met your expectations.

Front Office Manager
Reviewed: 4 years ago (09/07/2022)
Date of experience: 06/2022

OGÓLNIE OK.

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław.
Mamy nadzieję na ponowne spotkanie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy.

Alone
Reviewed: 4 years ago (08/07/2022)

Außer Dusche gut

Dear Guest,

Thank you very much for your review. Every opinion of our Guest is very important for us.

Date of experience: 06/2022

Spoko

Szanowny Panie,

Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pańskie oczekiwania. Mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości.
Serdecznie zapraszamy do Park Hotel Diament Wrocław.

Date of experience: 07/2022

Przybyliśmy do hotelu w dniu 02.08.2022r. około 24.00. W hotelu była jedna wielka imprez i libacja alkoholowa. Miejsc parkingowych nie było. Dostaliśmy pokój na 1 piętrze bezpośrednio nad imprezą. Wyciszenie pokoju żadne - panował jeden wielki hałas. Od razu po wejściu do pokoju nr 107 zażądałem zmiany pokoju - dostałem informację, że hotel jest pełny i nie ma takiej możliwości. Przez 3 godziny walczyłem z żoną aby zasnąć w tym jazgocie, ale się nie dało. Dopiero po zrobieniu kłótni około 3 nad ranem około się, że są inne pokoje i może przeprowadzić się na drugie piętro z innej strony. Okazało się, że od Pani z recepcji od początku okłamywał nas, że inne pokoje są niedostępne. Żenada totalna. Często korzystamy z hoteli w Polsce i zagranicą, ale zawsze nas informowano,że może być głośniej z uwagi na jakieś eventy i szukano jakiegoś rozwiązania Sytuacji za porozumieniem stron. Tutaj zero myślenia i refleksji ze strony Pani pracującej na recepcji.

Szanowny Panie,

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację na recepcji. Jako hotel, który organizuje również bankiety oraz przyjęcia jesteśmy zobowiązani do informowania naszych Gości o nadchodzących wydarzeniach i tak zawsze się dzieje.
Niestety przy Pana rezerwacji nastąpił błąd komunikacyjny ze strony recepcji co zostało już omówione z naszym działem, aby podobne sytuacje w przyszłości się nie zdarzały.
W ramach rekompensaty proponujemy Państwu rabat -20% na następny pobyt w naszym hotelu. W celu zrobienia rezerwacji proszę kontaktować się bezpośrednio ze mną pod adresem jsypien@hoteeldiament.pl bądź numerem telefonu 609 719 208.
Z mojej strony dołożę wszelkich starań aby Państwa następny pobyt w naszym obiekcie należał do udanych i pozostawił miłe wspomnienia.

Great

10/10

Sehr gutes Hotel, leider sehr laut in der Nacht

Date of experience: 07/2022

I would for sure come to this hotel again next time.

Nemělo to chybu :)