Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 years ago (29/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Gute Qualität! Schöne Zimmer! Wir bekamen sogar eine Suite! Tolles Es war eine wunderbare Überraschung. Danke dafür!!!! Das Hotel liegt leider ein wenig zu weit vom Zentrum.

Dear Guest,

Thank you very much for such a nice review. We are so happy to know that our hotel has fully met your expectations.

Alone
Reviewed: 4 years ago (28/05/2022)

excellent

Dear Guest,

Thank you very much for your review.

Front Office Manager
Reviewed: 4 years ago (27/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Niesety wrażena z pobytu oceniam negatywnie. Kwaterowanie osoby nie związanej z imprezą, która odbywa się dwa piętra poniżej sypialni jest bardzo złym pomysłem. Przebywałam w podróży służbowej i w nocy potrzebowałam odpocząć. Nieustanne dudnienie muzyki do późnych godzin nocnych nie pozwoliło mi odpocząć przed kolejnym dniem pracy. Logistyka rozmieszczenia gości fatalna. W odpowiedzi na moją skargę następnego dnia, usłyszałam tylko, że "cały hotel narzekał", oraz, że "nie sądziliśmy, że na drugim piętrze będzie coś słychać". Otóż FYI, było słychać, bardzo dobrze było słychać.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za opinię na temat naszego obiektu. Przepraszamy za zaistniałą sytuację z Pani zakwaterowaniem.
Przykro mi, że w pełni nie sprostaliśmy Pani oczekiwaniom. Pani uwagi zostały przekazane kierownikom działów w celu wyeliminowania podobnych niedoskonałości w przyszłości.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 years ago (26/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Ogólnie gdyby nie brud w pokoju byłoby ok.... Nie mogę zrozumieć jakim cudem hotel ma 4 gwiazdki

Szanowny Panie,

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację z pokojem. Pana uwagi zostały przekazane kierownikom działów w celu wyeliminowania wszelkich niedoskonałości w przyszłości.
Przykro nam, że w pełni nie sprostaliśmy Pana oczekiwaniom. Mamy nadzieję, że przy następnej ewentualnej wizycie wrażenia z pobytu będą dużo lepsze.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 years ago (23/05/2022)

Xxxx

Dear Guest,

Thank you very much for your review. Every opinion of our Guest is very important for us.

Front Office Manager
Reviewed: 4 years ago (22/05/2022)

Excelent

Front Office Manager
Reviewed: 4 years ago (22/05/2022)

Very good

Dear Guest,

Thank you very much for your nice review.

Front Office Manager
Reviewed: 4 years ago (20/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Zdecydowanie mieszane uczucia co do pobytu, parking otwarty z niedziałającymi bramkami, za który zapłaciłem pieniądze i chyba nawet paragonu nie dostałem. Standard bardzo średni, 2 saszetki herbaty jaki i dwie saszetki cukru w pokoju bardzo mnie rozbawiały. A i pilot od tv działał za setnym naciśnięciem

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wszelkie wskazówki. Są one dla nas cenne gdyż stale dążymy do doskonalenia naszych usług i eliminowania ewentualnych niedogodności.
Proszę mieć na uwadze, iż pracownicy recepcji dostępni są dla naszych Gości przez całą dobę i zgłaszane na miejscu problemy takie jak niedziałające piloty bądź zapotrzebowanie na większą ilość herbaty oraz cukru w pokoju starają się od razu rozwiązywać.
Mamy nadzieję, że pomimo wspomnianych niedogodności zdecyduje się Pan ponownie odwiedzić Park Hotel Diament Wrocław, a wrażenia z pobytu będą dużo lepsze.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 years ago (20/05/2022)

no 4 star hotel

Dear Guest,

Thank you very much for your review. It's important for us to know every opinion of our Guests in order to create our services in a perfect way.

Front Office Manager
Reviewed: 4 years ago (16/05/2022)
Date of experience: 05/2022

It was great, everyone was ver helpful and I felt truly at home

Dear Guest,

thank you very much for your review. Every opinion of our Guest is very important for us.