Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 years ago (20/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Hotel ok, opcja bez śniadań, blisko dworca PKP, 5 min, pociag do Dworca Głównego jedzie 10 min , obsługa bardzo miła i jest gdzie wyjść z pieskiem. Hotel glównie dla krawaciarzy z racji bliskości strefy technologicznej

Szanowna Pani,

Cieszymy się, że mieliśmy okazję powitać Panią w Park Hotel Diament Wrocław. Ze szczególnym zadowoleniem przyjęliśmy informację o tym, że obsługa stanęła na wysokości zadania i przyczyniła się do tak dobrej oceny obiektu.
Dziękujemy również za docenienie naszej lokalizacji, mamy nadzieję na ponowne spotkanie w przyszłości.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 years ago (19/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Jestem po raz drugi w tym hotelu bo jest miła atmosfera czysto i spokój a o to we Wrocławiu trudno

Szanowny Pani,

Jest nam niezmiernie miło czytać tak pozytywne opinie o odbytym pobycie w naszym hotelu.
Cieszymy się, że mieliśmy okazję powitać Panią w Park Hotel Diament Wrocław.
Ze szczególnym zadowoleniem przyjęliśmy informację o tym, że obsługa stanęła na wysokości zadania i przyczyniła się do tak dobrej oceny obiektu. Bardzo dziękujemy.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 years ago (18/04/2022)

Super

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław.
Cieszymy się, ze nasz hotel sprostał Pana oczekiwaniom. Mamy nadzieję na ponowne spotkanie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 years ago (13/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Zdecydowanie wybiorę następnym razem!!! To chyba najlepsza rekomendacja.

Szanowny Panie,
Było nam bardzo miło gościć Pana w naszym obiekcie. Mamy nadzieję na rychłe spotkanie w przyszłości.
Serdecznie zapraszamy do Park Hotel Diament Wrocław.
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 4 years ago (11/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Miły hotel, przyjmena obsługa.

Szanowny Panie,
Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pańskie oczekiwania. Mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości.
Serdecznie zapraszamy do Park Hotel Diament Wrocław.
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 4 years ago (11/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Clean hotel, friendly staff, great breakfast and great location for the airport

Dear Sir,
thank you very much for such a nice review. We are so happy to know that you liked our service.

General Manager
Alone
Reviewed: 4 years ago (07/04/2022)
Date of experience: 04/2022

4 gwiazdkowy hotel w dużym mieście,a restauracja w piątek czynna do 20.30,dla mnie nie do przyjęcia. Byłem przed 21.00 i już nie mogłem nic zjeść,musiałem jeździć po mieście,szukać czegos do zjedzenia.
Parking płatny 40 złotych,co nie było jasno opisane. Uważam że cena z parkingiem 350 pln jest stanowczo za wysoka w porównaniu z innymi hotelami w mieście.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za opinię na temat naszego obiektu. Cieszy nas fakt, że dobrze ocenia Pan śniadania w naszym hotelu a personel stanął na wysokości zadania aby umilić Panu pobyt.
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat godzin otwarcia restauracji Pana uwagi zostały przekazane kierownikom działów w celu wyeliminowania podobnych sytuacji w przyszłości.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 years ago (04/04/2022)
Date of experience: 03/2022

Przyzwoity hotel, jestem zadowolona z pobytu.

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za dobrą ocenę naszego obiektu. Cieszymy się, że Park Hotel Diament Wrocław przypadł Panu do gustu i pozostawił miłe wspomnienia z pobytu.
Mamy nadzieję na ponowne spotkanie. Serdecznie zapraszamy.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 years ago (31/03/2022)
Date of experience: 03/2022

Very fast respond when I've email for send a FAKTURA.

Dear Sir,

thank you for taking your time to share with us you opinion.
Your comments are very positive, what makes us proud due to the fact we pay a lot of attention to satisfy our guests .

Front Office Manager
Reviewed: 4 years ago (30/03/2022)
Date of experience: 03/2022

The hotel is comfortable, but not cozy. Weird that parking is paid.

Dear Guest,

Thank you very much for your review. Every opinion of our Guest is very important for us.

Front Office Manager