Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 6 years ago (07/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Bardzo przyjemny hotel z miłą obsługą. Potrawy z karty bardzo smaczne, ładnie podane. Bufet śniadaniowy też zasługuje na pochwałę choć podczas śniadania mógłby panować większy porządek na stolikach (okruszki po poprzednich gościach etc.). Ogólny odbiór hotelu bardzo przyjemny.

Szanowna Pani,
cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pani oczekiwania. Przeanalizujemy Pani uwagi w celu podniesienia naszych standardów. Mamy nadzieję, że już niedługo znów się zobaczymy.
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 6 years ago (06/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Było bardzo fajnie

Szanowny Panie,
Była nam bardzo miło Pana gościć w naszym hotelu. Pozostajemy do Pana dyspozycji w przyszłości.
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 6 years ago (02/01/2020)
Date of experience: 12/2019

Nous n'y avons passé que quelques heures étant arrivés à l'hôtel entre minuit et une heure du matin et nous avons dû repartir vers 7 heures 30. Cependant, nous avons apprécié le standing de la chambre qui était supérieur à nos espérances. Nous avons apprécié de trouver des bouteilles d'eau à disposition ainsi qu'une bouilloire même s'il n'y avait pas de sachet de thé ou café fourni. Nous n'avons malheureusement pas pu tester le service petit-déjeuner. Peut-être une autre fois !

Dear Guest, thank you very much for leaving such a good opinion. We hope to see you again.
Bogdan Bauer
General Manager
Reviewed: 6 years ago (31/12/2019)
Date of experience: 12/2019

Front desk reception was friendly, polite and helpful. Only downside was a clogged drain in the shower.

Bogdan Bauer
General Manager
Reviewed: 6 years ago (30/12/2019)

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 6 years ago (30/12/2019)
Date of experience: 12/2019

Hotel ten zarezerwowalam tylko dlatego ze byl w poblizu rodziny ktora niedaleko mieszka.Ogolne wrazenia sa b.dobre( czystosc,obsluga). Ale na hotel 4* w lazience produkty do mycia sa niskiej jakosci,a herbata ( tylko jeden rodzaj! ) cukier, kawa,smietanka jest wyliczona tylko po 1 opakowaniu na osobe w pokoju 2 osobowym.Ja i moj maz chcielismy zjesc sniadanie w hotelu ale....odstraszyla nas cena ...45zl za osobe.

Szanowna Pani,

Ok

polecam

Szanowni Państwo,
cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że już niedługo znów się zobaczymy.

Nice hotel

Dear Madam,
we are proud that you left our hotel with such a good feelings. We hope to see you again.
Agnieszka Zięba
deputy General Manager
Reviewed: 6 years ago (23/12/2019)
Date of experience: 12/2019

Bardzo pozytywne, bałem się lokalizacji ale okazało się ze bliskość i sprawność komunikacji miejskiej rozwiała moje wątpliwości jedynie przydałoby się chociaż jakieś jacuzzi do istniejącej sauny i było super

Szanowny Panie,
cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że już niedługo znów się zobaczymy.