Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 7 years ago (30/09/2019)
Date of experience: 09/2019

Dziwi mnie opłata za parking.

Szanowny Panie,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie.
Bogdan Bauer,
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 years ago (29/09/2019)
Date of experience: 09/2019

Byliśmy z żoną bardzo zadowoleni

Szanowny Panie,
bardzo się cieszę, że nasze usługi spełniły nasze oczekiwania. Będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie w naszym hotelu.
Z wyrazami szacunku,
Alone
Reviewed: 7 years ago (27/09/2019)

OGÓLNIE OK.SPRAWNIE ,WYGODNIE

Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii i zapraszamy ponownie.
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 years ago (26/09/2019)
Date of experience: 09/2019

Moim zdaniem ogólne wrażenie naprawdę pozytywne!

Szanowny Panie,
W imieniu hotelu dziękuję za pozytywną opinię i serdecznie zapraszam do ponownego odwiedzenia naszego hotelu.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 years ago (24/09/2019)
Date of experience: 09/2019

Wir waren sehr Zufrieden mit dem Hotel. Es war ein angenehmes Klima dort und man ist uns sehr nett und hilfsbereit entgegengekommen, bei jeder Bitte, oder Frage die wir hatten. Wir werden das Hotel aufjedefall weiterempfehlen, sowie selbst auch wiederkommen. Vielen Dank für diesen schönen Aufenthalt! Pozdrawiamy

Sehr geehrter Gast, vielen Dank für die positive Bewertung unseres Hotels. Ich hoffe, dass wir die Möglichkeit haben, Sie in unserem Hotel unterzubringen. Mit freundlichen Grüßen Bogdan Bauer - Hoteldirektor.
Alone
Reviewed: 7 years ago (23/09/2019)

ggggggggggggggggggggggggggggg

Szanowny Panie, bardzo dziękuję za tak pozytywną ocenę naszego hotelu. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję gościć Pana w naszym hotelu. Z wyrazami szacunku, Sebastian Drewnicki - Kierownik Pionu Hotelowego.
Reviewed: 7 years ago (18/09/2019)
Date of experience: 09/2019

Bardzo wysoka jakość hotelu, byliśmy z żoną zadowoleni.

Szanowny Panie Krzysztofie, bardzo dziękuję za tak pozytywną ocenę naszego hotelu. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję gościć Pana w naszym hotelu. Z wyrazami szacunku, Sebastian Drewnicki - Kierownik Pionu Hotelowego.
Reviewed: 7 years ago (08/09/2019)
Date of experience: 09/2019

Hotel czterogwiazdkowe czasy świetności ma już niestety za sobą. Po drugie w nocy ciężko było zasnąć z powodu imprezy w pokoju nad nami do około godziny 24 :(

Szanowny Panie Janie, bardzo dziękuję za tak pozytywną ocenę naszego hotelu. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję gościć Pana w naszym hotelu. Z wyrazami szacunku, Sebastian Drewnicki - Kierownik Pionu Hotelowego.
Reviewed: 7 years ago (04/09/2019)
Date of experience: 08/2019

The hotel facilities and staff were very good

Dear Sean, thank you very much for leaving such a good opinion. Hope to see you again. Yours sincerely, Sebastian Drewnicki – Rooms Division Manager.
Reviewed: 7 years ago (03/09/2019)
Date of experience: 08/2019

more less sufficient

Dear Guest, thank you very much for leaving such a good opinion. Hope to see you again. Yours sincerely, Sebastian Drewnicki – Rooms Division Manager.