Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 7 years ago (21/04/2019)
Date of experience: 04/2019

bardzo miła obsługa , dobre jedzenie

Szanowny Panie Michale, bardzo dziękuję za tak pozytywną ocenę naszego hotelu. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję gościć Pana w naszym hotelu. Z wyrazami szacunku, Marcin Olszewski - Dyrektor Hotelu.
Reviewed: 7 years ago (16/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Jest dobrze lecz prosząc o dodatkowy ręcznik wieczorem do dnia następnego ( dzień wyjazdu) nie otrzymaliśmy ręcznika i używaliśmy jednego na dwie osoby co było dyskomfortem

Szanowny Panie Pawle, bardzo dziękuję za tak pozytywną ocenę naszego hotelu. Sytuacja którą Pan opisał nie powinna mieć oczywiście miejsca i jesteśmy w trakcie jej wyjaśniania z zespołem. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję gościć Pana w naszym hotelu. Z wyrazami szacunku, Marcin Olszewski - Dyrektor Hotelu.
Reviewed: 7 years ago (03/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Jestem bardzo zadowolony z pobytu w Hotelu. Na pewno jeszcze wrócę.

Szanowny Panie Łukaszu, bardzo dziękuję za tak pozytywną ocenę naszego hotelu. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję gościć Pana w naszym hotelu. Z wyrazami szacunku, Marcin Olszewski - Dyrektor Hotelu.
Reviewed: 7 years ago (02/04/2019)
Date of experience: 03/2019

Ubytování je krásné, stylové, pohodlné. Všichni zaměstnanci, se kterými jsem přišla do styku se chovali maximálně profesionálně, přátelsky a vstřícně.

Vážená paní Ilono, děkuji moc za pozitivní hodnocení našeho hotelu. Doufám, že budeme mít možnost hostit vás v našem hotelu. S pozdravem, Marcin Olszewski - ředitel hotelu.
Reviewed: 7 years ago (02/03/2019)
Date of experience: 02/2019

Miłe miejsce na weekendowy wypad

Szanowny Gościu, bardzo dziękuję za tak pozytywną ocenę naszego hotelu. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję gościć Państwa w naszym hotelu. Z wyrazami szacunku, Marcin Olszewski - Dyrektor Hotelu.
Alone
Reviewed: 7 years ago (01/03/2019)
Date of experience: 02/2019

Was good, not much to say cause I only stayed one night after arriving late, didn't eat anything, just came, slept, left.

Also your form is terrible, you shouldn't have everything as required because not everyone makes use of all the available amenities!

Dear Guest, thank you very much for leaving such a good opinion. Hope to see you again. Yours sincerely, Marcin Olszewski - General Manager.
Reviewed: 7 years ago (27/02/2019)
Date of experience: 02/2019

Miejsce bardzo miłe i spokojne :)

Reviewed: 7 years ago (21/02/2019)

Ogólnie bardzo przyjemny pokój. Czysto i schludnie. Polecam

Reviewed: 7 years ago (25/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Bardzo czysto, duży przestronny pokój, ładna łazienka.Trochę wolno pokój się nagrzewał.Śniadania stosunkowo drogie.

Szanowny Gościu, bardzo dziękuję za podzielenie się opinią po pobycie w naszym hotelu. Jest mi niezmiernie miło, że pobyt się udał. Ciesze się również, że docenili Państwo naszą czystość oraz przestronne pokoje. Nasze hotelowe śniadania to wybór ponad 100 świeżych i regionalnych produktów - wszystko po to, żeby każdy nasz Gość znalazł coś dla siebie. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję Gościć Państwa w naszym hotelu. Z wyrazami szacunku, Marcin Olszewski - Dyrektor Hotelu.
By W
Reviewed: 7 years ago (23/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Pretty good, well positioned. Very friendly Staff at the Reception.
One more star for being Dogs friendly :)

Dear Guest, thank you very much for leaving such a good opinion. We do love dogs! Hope to see you again. Yours sincerely, Marcin Olszewski - General Manager.