Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 7 weeks ago (26/03/2026)

Ok

Dear Mr. Tsigelman.

Thank you very much for sharing your feedback.

We are delighted that so many factors contributed to your positive experience. Our guests’ satisfaction is our greatest reward and motivation to continuously maintain the highest standards of service.

We hope that during your next visit to Park Hotel Diament Wrocław, we will be able to provide you with an equally enjoyable and comfortable stay.

Best Regards
Alone
Reviewed: 7 weeks ago (25/03/2026)

Great

Dear Mr. Nagy,

Thank you very much for leaving a review and giving such high ratings to all the most important aspects of your stay at our hotel.

We are very pleased that you were satisfied with our team’s work, the cleanliness of your room, the efficiency of our front desk staff, and the quality of our breakfasts. This is a huge motivation for us to ensure the comfort and well-being of our guests every day.

We hope that during your future visits to Wrocław, you will choose Park Hotel Diament Wrocław again and that your stay will be just as enjoyable.

Best Regards,
Director of Park Hotel Diament Wrocław****
Reviewed: 2 months ago (24/03/2026)

Na

Szanowny Panie Pawle,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie wysokich ocen dotyczących pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezmiernie miło, że czystość pokoju, standard obsługi recepcji oraz praca zespołu restauracyjnego spełniły oczekiwania i przyczyniły się do komfortowego wypoczynku. Satysfakcja naszych Gości i ich gotowość do polecenia nas dalej to dla nas najlepsza motywacja do dalszego doskonalenia świadczonych usług.

Mamy nadzieję, że kolejne wizyty w Park Hotel Diament Wrocław będą jeszcze bardzie udane i pełne pozytywnych wrażeń.

Dyrektor Park Hotel Diament Wrocław****
Reviewed: 2 months ago (23/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Bardzo dobry hotel. miłą obsługa.

Szanowny Panie Arturze,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii oraz za wysokie oceny dotyczące różnych aspektów pobytu w naszym hotelu.

Cieszy nas, że przyjazna atmosfera i zaangażowanie personelu sprawiły, że poczuł się Pan u nas bardzo dobrze. Satysfakcja gości, którzy zwracają uwagę na profesjonalną obsługę oraz doceniają czystość pokoju, pracę restauracji i wygodę procesu meldowania, jest dla naszego zespołu wyjątkową motywacją do dalszych starań.

Mamy nadzieję, że kolejne wizyty w Park Hotel Diament Wrocław będą równie udane i przyniosą Panu wiele komfortowych chwil.

Dyrektor Park Hotel Diament Wrocław****
Reviewed: 2 months ago (22/03/2026)

Przyjadę kolejny raz

Szanowny Panie Sebastianie,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Cieszy nas, że czystość pokoju, sprawność personelu zarówno na piętrach, jak i w recepcji, a także uprzejmość obsługi restauracji spełniły Pana oczekiwania. Satysfakcja gości, którzy planują do nas wrócić, to dla nas wyjątkowe wyróżnienie i motywacja do dalszego podnoszenia poziomu świadczonych usług.

Dziękujemy również za uwagi dotyczące restauracji i jakości potraw z menu. Każda taka opinia jest dla nas cenna i pozwala na krytyczne podejście do tematu.

Mamy nadzieję, że przyszły pobyt przyniesie Panu jeszcze więcej pozytywnych wrażeń.

Dyrektor Park Hotel Diament Wrocław****
Reviewed: 2 months ago (19/03/2026)

very good

Szanowny Panie Sławomirze,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią oraz wysoką ocenę pobytu w naszym hotelu.

Cieszy nas, że ocenił Pan nasze usługi tak wysoko. To dla nas ważny sygnał, że nasze starania spotykają się z uznaniem, a przekazywane oceny są dla nas motywacją do dalszego dbania o komfort i jakość usług.

Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie we Wrocławiu ponownie wybierze Pan nasz hotel i że przyszłe pobyty będą równie udane.

Dyrektor Park Hotel Diament Wrocław****
Reviewed: 2 months ago (18/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Dosyć często jestem we Wrocławiu i myślę, że od teraz to będzie mój stały hotel na wypady do tego miasta.

Szanowna Pani Dominiko,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie tak szczegółowej i pozytywnej opinii na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że wyjazd do Wrocławia udał się, a nasz hotel spełnił Twoje oczekiwania w najważniejszych obszarach. Satysfakcja Gości, którzy decydują się wracać właśnie do nas, to dla nas wyjątkowe wyróżnienie i motywacja do dalszej pracy.

Dziękujemy za opinię i zwrócenie uwagi na cenę śniadania. Dokładamy jednak wszelkich starań, aby było ono czymś więcej niż tylko posiłkiem - to spokojny, przyjemny początek dnia. Oferujemy bogaty bufet z wysokiej jakości produktami oraz ciepłe dania, również przygotowywane na życzenie - jak świeże omlety z ulubionymi dodatkami. Do tego aromatyczna kawa i komfortowa atmosfera, która pozwala naprawdę dobrze zacząć dzień.

Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie będzie Pani miała okazję to docenić.

Bardzo cieszymy się na każdą kolejną wizytę – mamy nadzieję, że nasz hotel pozostanie Twoim stałym miejscem podczas pobytów we Wrocławiu i każdorazowo będziemy mogli zapewnić Ci komfortową atmosferę.

Date of experience: 03/2026

Pokój bardzo czysty, obsługa hotelowa na bardzo wysokim poziomie.

Szanowny Panie Dariuszu,

bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Ogromnie cieszy nas, że zaangażowanie personelu spełniło Pana oczekiwania.

Tak pozytywne wyróżnienie jest dla nas najlepszą motywacją, aby codziennie dbać o najwyższy standard świadczonych usług.

Mamy nadzieję, że kolejne wizyty w Park Hotel Diament Wrocław będą dla Pana równie komfortowe i satysfakcjonujące.

Alone

Very good place to stay

Dear Mr. Célian,

Thank you very much for sharing your feedback and for giving us the highest ratings.

We are delighted that your stay at our hotel was a positive experience for you, and that the quality of service met your expectations.

Such a high rating is a real motivation for our team to continue working every day to ensure the comfort of our guests.

We hope that during your next visit to Wrocław, you will also choose to stay at Park Hotel Diament Wrocław**** and that you will once again be satisfied with your stay.

Best Regards,

Było super

Szanowny Panie Romualdzie,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za wysokie oceny dotyczące różnych aspektów pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że pobyt okazał się udany i pozwolił na komfortowy wypoczynek. Satysfakcja z czystości pokoju, uprzejmości personelu oraz sprawności procesu meldowania i wymeldowywania jest dla nas szczególnie budująca.

Równie mocno doceniamy wszystkie inne opinie, na które zwracamy baczną uwagę, aby móc spełnić wszystkie oczekiwania w przyszłości.

Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty w Park Hotel Diament Wrocław będziemy mogli ponownie zapewnić komfortowy wypoczynek i przyjemną atmosferę.