Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 months ago (23/02/2026)

Dobre.
Szkoda że Parking jest dodatkowo płatny 😏

Szanowny Panie Michale,

bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnych ocen.

Cieszymy się, że nasz zespół, poziom czystości, obsługa na recepcji i sprawność procesu meldowania spełniły Pana oczekiwania i wpłynęły na pozytywne wrażenia z wizyty.

Mamy nadzieję, że kolejne wizyty w Park Hotel Diament Wrocław będą dla Pana równie udane i komfortowe.

Alone
Reviewed: 3 months ago (23/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Tak mi się dobrze spało, że aż zaspałam i ledwo zdążyłam na taksówkę na lotnisko 💖

Szanowna Pani Magdaleno,

bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

To dla nas ogromna radość, że pobyt pozwolił Pani na tak relaksujący sen. Cieszmy się, że komfort w pokoju był na tyle wysoki, by zapewnić prawdziwy wypoczynek.
Zachęcamy do skorzystania w przyszłości z naszej usługi budzenia.
Dziękujemy również za pozytywne noty - takie słowa i oceny to najlepsze potwierdzenie, że nasz zespół spełnia oczekiwania Gości.

Mamy nadzieję, że kolejne wizyty w Park Hotel Diament Wrocław będą dla Pani równie komfortowe i pełne miłych doświadczeń.

Dyrektor Park Hotel Diament Wrocław
Reviewed: 3 months ago (21/02/2026)

wszystko super

Reviewed: 3 months ago (20/02/2026)

Bardzo dobre

Dobre

Date of experience: 02/2026

Super, na pewno zatrzymamy się w tym hotelu jak znowu będziemy w okolicy lub w innym mieście żeby zwiedzić wszystkie hotele z Państwa firmy.

Szanowna Pani Dominiko,

bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Ogromnie cieszy nas, że wizyta w Park Hotel Diament Wrocław okazała się tak udana i pozostawiła po sobie pozytywne wrażenia. Satysfakcja naszych Gości jest dla całego zespołu najważniejsza, dlatego z radością czytamy, że docenili Państwo pracę personelu, czystość pokoju, obsługę recepcji oraz standard serwowanych posiłków.

Słowa o chęci powrotu i planach odwiedzenia innych hoteli z naszej grupy są dla nas niesamowitą motywacją do dalszej pracy nad utrzymywaniem jak najwyższego poziomu usług.

Mamy nadzieję, że każda kolejna wizyta będzie równie komfortowa i dostarczy wielu pozytywnych wspomnień również w innych obiektach naszej sieci.

Wszędzie czysto

Szanowna Pani Anno,

bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za przyznanie najwyższych ocen wszystkim kluczowym aspektom pobytu w naszym hotelu.

Ogromnie cieszy nas, że czystość w całym obiekcie spełniła Państwa oczekiwania, a także że ocenili Państwo tak wysoko pracę zespołu.

Doceniamy również pozytywne noty dotyczące jakości serwisu śniadaniowego, pracy restauracji oraz estetyki serwowanych dań. Tak kompleksowe i entuzjastyczne opinie są dla całego naszego zespołu najlepszą motywacją do dalszego dbania o każdy szczegół wizyty.

Mamy nadzieję, że przyszłe pobyty w Park Hotel Diament Wrocław będą dla Państwa równie komfortowe i satysfakcjonujące.

Date of experience: 02/2026

Ogólne wrażenia z pobytu w Państwa były wspaniałe i w całości spełniły nasze oczekiwania. Napewno jeszcze kiedyś odwiedzimy Państwa hotel.

Szanowny Panie Wiktorze,

bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za przyznanie wysokich ocen.

Jest nam niezwykle miło, że Państwa wizyta spełniła wszelkie oczekiwania, a sam pobyt pozostawił tak pozytywne wrażenia. Cieszy nas, że docenili Państwo zarówno czystość pokoju, jakość obsługi, sprawność procesu meldowania, jak i standard serwowanych posiłków.

Ogromnie motywujące są także słowa o gotowości powrotu oraz wysokie oceny polecenia naszego hotelu znajomym – to dla całego zespołu najlepsza nagroda za codzienną pracę.

Mamy nadzieję, że każda kolejna wizyta w Park Hotel Diament Wrocław będzie dla Państwa równie satysfakcjonująca i pełna komfortu.

Date of experience: 02/2026

Obsługa recepcji super. Pokój może być. Restauracja i manager dramat!!!

Alone
Reviewed: 3 months ago (15/02/2026)

Ok

Szanowny Panie Piotrze,

bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za przyznanie maksymalnych ocen wszystkim kluczowym aspektom pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że zarówno czystość pokoju, sprawność obsługi recepcji, komfort pobytu, jak i jakość serwowanych posiłków spełniły Pana oczekiwania. Tak wysokie oceny oraz gotowość polecenia naszego hotelu są dla nas najlepszym potwierdzeniem, że nasze starania spotykają się z uznaniem Gości.

Dziękujemy za okazane zaufanie oraz pozytywne wrażenia. Mamy nadzieję, że przyszłe wizyty w Park Hotel Diament Wrocław będą dla Pana równie udane.

Z poważaniem

Przemysław Kuśmierski