Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 months ago (23/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Ten hotel jest proponowany przez moje miejsce pracy ale nigdy nie jestem do końca zadowolony więc postaram się znaleźć coś dalej ale lepszego

Szanowny Panie Jakubie,

dziękujemy za tak szczegółową opinię oraz za przekazanie ocen dotyczących wielu aspektów pobytu w naszym hotelu.

Doceniamy, że zwrócił Pan uwagę na czystość pokoju oraz sprawną obsługę zarówno w recepcji, jak i w restauracji. Dla naszego zespołu bardzo ważne jest, aby każdy Gość czuł się zaopiekowany i miał zapewnione komfortowe warunki podczas pobytu.

Z pełnym zrozumieniem przyjmujemy również uwagi dotyczące jakości papieru toaletowego, stanu ręczników, pracy klimatyzacji oraz dostępności wybranych potraw podczas śniadania. Odnosimy się także do trudności związanych z wcześniejszym zameldowaniem i koniecznością przebierania się w ogólnodostępnej toalecie – mamy świadomość, jak istotny jest komfort po przyjeździe, dlatego tego typu sygnały traktujemy bardzo poważnie.

Dziękujemy również za komentarze dotyczące działania telewizora oraz jakości dań z menu. Takie uwagi są dla nas cenną wskazówką do dalszego doskonalenia jakości oferowanych usług.

Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie będziemy mieli okazję w pełni odpowiedzieć na Pana potrzeby i zapewnić bardziej satysfakcjonujące doświadczenie z pobytu w Park Hotel Diament Wrocław.

Alone
Reviewed: 4 months ago (19/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Ok hotel. Far from the city center, should have free parking for clients and the staff should perhaps be more friendly.

Dear Sir,

Thank you for sharing your feedback about your stay at our hotel. We appreciate that you were able to enjoy a clean and well-appointed room, and that the check-in process and reception staff met your expectations.

We understand that the location of our property and the additional parking fee were not entirely satisfactory. We also noted your suggestion regarding the level of staff courtesy – this is a very important aspect that we strive to continually improve, so we thank you for your feedback. Every feedback from our guests helps us improve our services.

We hope that, despite some inconveniences, the rest of your stay was comfortable and that your visit to Wrocław was a success.

Sincerely,

Hotel Manager
Date of experience: 01/2026

Było dobrze - nie bardzo dobrze, ale i ponad przyzwoicie. Sauna i sala fitness była dziwnie ukryta za drzwiami, żadnych informacji o tym na piętrach. Spodziewałem się również jakiś kapci hotelowych. Słaby internet i brak możliwości połączenia sprzętu z telewizorem to spory minus. Na plus zdecydowanie cena, czystość pokoju i łatwość dojazdu.

Szanowny Panie Szymonie,

bardzo dziękujemy za poświęcony czas na szczegółowe opisanie swoich wrażeń oraz za wszystkie przekazane oceny pobytu w naszym hotelu. Pańska opinia jest dla nas niezwykle cenna i pozwala spojrzeć na wiele aspektów funkcjonowania obiektu z perspektywy Gościa.

Cieszymy się, że docenił Pan czystość i komfort pokoju, korzystną relację ceny do jakości oraz dogodny dojazd do hotelu. Pozytywnie odbieramy również Pana doświadczenia związane ze sprawną i pomocną obsługą podczas zmiany rezerwacji – takie sygnały są dla całego zespołu dużą motywacją.

Jednocześnie ze zrozumieniem przyjmujemy uwagi dotyczące obszarów, które mogły pozostawić pewien niedosyt. Sugestia lepszego oznaczenia strefy sauny oraz sali fitness jest dla nas ważną wskazówką, podobnie jak informacja dotycząca braku hotelowych kapci – każda taka uwaga pomaga nam lepiej odpowiadać na potrzeby Gości.

Dziękujemy także za przekazane spostrzeżenia związane z jakością internetu oraz dostępnością rozwiązań multimedialnych w pokoju. Mamy świadomość, jak istotne są te elementy we współczesnym standardzie pobytu, dlatego Pańskie sugestie traktujemy bardzo poważnie.

Dziękujemy raz jeszcze za konstruktywną opinię oraz wszystkie przekazane wskazówki. Mamy nadzieję, że w przyszłości zdecyduje się Pan ponownie odwiedzić Park Hotel Diament Wrocław i dostrzeże wprowadzone przez nas udoskonalenia.

Date of experience: 01/2026

Rewelacyjna cała sieć tych hoteli

Szanowny Panie Konradzie,

bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię oraz za przyznanie najwyższych ocen we wszystkich aspektach pobytu w naszym hotelu.

To dla nas ogromna satysfakcja, że ogólna jakość usług, profesjonalizm obsługi, wysoki standard czystości oraz oferowane udogodnienia w pełni spełniły Pana oczekiwania. Cieszy nas również, że docenił Pan jakość serwowanych dań oraz sprawny przebieg zarówno procesu meldowania, jak i wymeldowania – takie opinie są dla nas najlepszą motywacją do dalszego rozwoju.

Z radością przyjmujemy także pozytywne uwagi dotyczące organizacji wydarzeń hotelowych, pracy personelu oraz poziomu komfortu. Zadowolenie Gości pozostaje dla nas absolutnym priorytetem.

Mamy nadzieję, że kolejne wizyty w Park Hotel Diament Wrocław będą dla Pana równie udane i pozostawią wyłącznie dobre wspomnienia.

Date of experience: 01/2026

Wszystko na najwyższym poziomie.

Szanowna Pani Agnieszko,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za przyznanie najwyższych ocen we wszystkich kluczowych aspektach pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że komfort pobytu, profesjonalizm obsługi oraz wysoki standard czystości spełniły Pani oczekiwania i przełożyły się na pozytywne wrażenia z wizyty. Szczególnie doceniamy tak dobre oceny pracy zespołu służby pięter oraz recepcji – są one dla nas ważnym potwierdzeniem jakości świadczonych usług i motywacją do dalszego doskonalenia standardów.

Mamy nadzieję, że każda kolejna wizyta w Park Hotel Diament Wrocław będzie dla Pani równie satysfakcjonująca i pozostawi same miłe wspomnienia.

pobyt bardzo udany

Szanowny Panie Tomaszu,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz wysokimi ocenami dotyczącymi pobytu w naszym hotelu.

Bardzo cieszy nas, że pobyt był udany, a praca personelu – zarówno służby pięter, jak i recepcji oraz restauracji - wpłynęła pozytywnie na Pańskie doświadczenie. Doceniamy zwłaszcza podkreślenie jakości obsługi oraz dbałości o czystość pokoju – są to dla nas priorytety, które zawsze staramy się utrzymywać na wysokim poziomie.

Cieszymy się także, że bufet śniadaniowy z szerokim wyborem potraw oraz rozwiązania techniczne w pokoju spełniły Pańskie oczekiwania. Zwracamy uwagę na sugestię dotyczącą wejścia HDMI – dziękujemy za tę informację, ponieważ każda taka wskazówka pomaga nam jeszcze lepiej dostosowywać naszą ofertę do potrzeb Gości.

Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie w Park Hotel Diament Wrocław będziemy mieć okazję znów gościć Pana i zapewnić równie pozytywne wrażenia z pobytu.

Z poważaniem

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 4 months ago (12/01/2026)

Bardzo dobre

Szanowna Pani Moniko,

serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na szczegółowe podsumowanie swojego pobytu oraz za wysokie oceny w kluczowych aspektach wizyty w naszym hotelu.

Bardzo nas cieszy, że doceniła Pani profesjonalizm obsługi zarówno podczas meldowania, jak i przy rozwiązywaniu ewentualnych usterek – cieszymy się, że problem z dostawką został sprawnie rozwiązany. Miło nam również, że śniadania oraz poziom obsługi restauracji spełniły Pani oczekiwania i były pozytywnym elementem pobytu.

Doceniamy Pani sugestie dotyczące czystości i pracy recepcji. Dziękujemy za wskazanie obszarów, nad którymi warto jeszcze popracować, w szczególności w zakresie czystości toalety oraz sprawności wystawiania faktur. Takie sygnały są dla nas bardzo cenne i pomagają nam konsekwentnie podnosić standardy.

Dziękujemy za wysoką gotowość do polecenia naszego hotelu innym oraz za ogólnie bardzo dobrą opinię. Mamy nadzieję, że kolejne wizyty będą równie pozytywne i pozwolą jeszcze lepiej spełnić Pani oczekiwania.

Alone
Reviewed: 4 months ago (05/01/2026)

Alles in Ordnung..

Sehr geehrter Herr Richter,

vielen Dank für Ihre Bewertung Ihres Aufenthalts in unserem Hotel.

Wir freuen uns, dass Ihr Aufenthalt Ihren Erwartungen entsprochen hat und Sie den Restaurantservice, das Frühstück sowie den reibungslosen Check-in und Check-out positiv bewertet haben. Die Zufriedenheit unserer Gäste mit der Qualität unserer Speisen und der Freundlichkeit unserer Mitarbeiter liegt uns sehr am Herzen.

Wir schätzen auch Ihr Feedback zur Sauberkeit Ihres Zimmers, den Leistungen unseres Reinigungsteams und allen technischen Aspekten. Jede Bewertung ist für uns eine wertvolle Motivation, Ihren Aufenthalt stetig zu verbessern.

Wir hoffen, dass Sie bei Ihrem nächsten Besuch in unserem Hotel noch mehr Freude haben werden.

Mit freundlichen Grüßen,

Hoteldirektor
Reviewed: 4 months ago (05/01/2026)

Over very good

Dear Ms. Croitor,

Thank you very much for leaving such an enthusiastic review and for awarding us the highest ratings in all categories of your stay.

We are delighted that the standard of cleanliness, room comfort, quality of service, and the variety of breakfast met your expectations.

Such feedback is incredibly motivating for our team and reinforces our belief that we care about the most important aspects of our guests' stays.

We hope that on your next visit to Wrocław, you will choose Park Hotel Diament Wrocław**** again and that your stay will be just as satisfying.

Sincerely,

Hotel Manager
Reviewed: 4 months ago (04/01/2026)

Good

Szanowny Panie Jarosławie,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Bardzo się cieszymy, że ocenił Pan swój pobyt pozytywnie, a śniadania, obsługa recepcji oraz czystość pokoju spełniły Pana oczekiwania. Takie słowa są dla nas motywacją do dalszej pracy i utrzymywania wysokiego standardu obsługi.

Doceniamy również Pana uwagi dotyczące przygotowania pokoju pod kątem technicznym oraz procesu naprawy zgłoszonych usterek. Każda informacja zwrotna jest dla nas ważna i pomaga nam lepiej dostosowywać się do potrzeb naszych Gości.

Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty we Wrocławiu zdecyduje się Pan ponownie wybrać Park Hotel Diament Wrocław****, a kolejne doświadczenia będą jeszcze bardziej satysfakcjonujące.