Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (27/02/2023)

N

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław.

Alone
Reviewed: 3 years ago (25/02/2023)
Date of experience: 02/2023

Cały hotel jest bardzo ładny, pokoje są bardzo czyste i o wysokim standardzie. Nie mogę nic powiedzieć na temat restauracji gdyż nie korzystałam z posiłków w hotelu

Szanowna Pani,

Było nam bardzo miło gościć Panią w naszym hotelu. Pozostajemy do Pani dyspozycji w przyszłości.
Zapraszamy ponownie do Park Hotel Diament Wrocław.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 3 years ago (25/02/2023)

Great.

Dear Guest,

Thank you very much for such a nice review. We are so happy to know that our hotel has fully met your expectations.

Alone
Reviewed: 3 years ago (24/02/2023)

Everything was ok

Front Office Manager
Reviewed: 3 years ago (23/02/2023)

Polecam

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław.

Alone
Reviewed: 3 years ago (23/02/2023)

Cena 50 zł za parking przy takiej cenie za pokój to przesada

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław. Informację o wysokości opłaty za parking znajdzie Pan podczas dokonywania rezerwacji.

Bardzo Cichy i komfortowy Hotel, Atut - dobra lokalizacja

Szanowny Panie,

Było nam bardzo miło gościć Pana w naszym hotelu. Pozostajemy do Pańskiej dyspozycji w przyszłości.
Zapraszamy ponownie do Park Hotel Diament Wrocław.

Ok

Szanowny Panie,

Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pańskie oczekiwania. Mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości.
Serdecznie zapraszamy do Park Hotel Diament Wrocław.

Date of experience: 02/2023

Ogólnie ok. Duży przestronny pokój. Wygodne łóżko. Przestronna łazienka, ta jednak wymaga odświeżenia. Dużo podróżuję służbowo i pierwszy raz korzystałem z tego hotelu. Pierwszy raz w życiu zdarzyła mi się też sytuacja, że inny gość dostał klucz do mojego pokoju, jak dla mnie niedopuszczalna. Rano od (innej już) recepcjonistki usłyszałem, że to nie była jej zmiana i nic nie wie na ten temat i właściwie tyle. Nikt nawet nie próbował rekompensować w jakikolwiek sposób niezapowiedzianej pobudki o 3 rano i niedogodności z tym związanych.

Szanowny Panie Łukaszu,

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację wynikłą podczas Pańskiego pobytu. Oczywiście niedogodności, które są nam zgłaszane od Gości zawsze staramy się na miejscu rozwiązywać.
Osobiście porozmawiam z pracownikiem, który wymeldowywał Pana tego dnia, aby podobne sytuacje nie powtórzyły się w przyszłości.
W ramach rekompensaty chciałabym zaproponować Panu 20% zniżki na następny pobyt. W celu zrobienia rezerwacji bardzo proszę o bezpośredni kontakt ze mną pod adresem: jsypien@hotelediament.pl.
Zapewniam iż przy ewentualnym kolejnym pobycie dołożę wszelkich starań, aby Pański pobyt minął bez niedogodności.

Z wyrazami szacunku
Kierownik Recepcji
Reviewed: 3 years ago (17/02/2023)

good