Reviewed: 4 days ago (06/05/2026)
Date of experience: 04/2026

We hebben het heel leuk gehad, alles was netjes en goed geregeld

Enige minpuntje is dat de kamers heel gehorig zijn. Iedere voetstap op de gang hoor je.

By Ria
Date of experience: 04/2026

Heel goed geven genoten

Geachte mevrouw,

By Linda

We hebben genoten!!!!

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 90% beoordeling.

By Janssen
Date of experience: 05/2026

We hebben ons vermaakt echter de 6p kamers zijn echt heel klein. Met name de indeling dat je binnenkomt en zowat op het bed staat van de volwassenen is beetje gek.

Ook 6p kamer zonder slot op de badkamer (en wc) is wel ongebruikelijk en onhandig.

Vermaak is ok, bowlen erg leuk, kermis ook. Zwembad vooral voor kleinere kinderen. Er is niet echt veel voor tieners/pubers...film formule 1...tja dat is wel echt een specifieke doelgroep ook.

Eten was goed, bedden waren goed, personeel vriendelijk. Prima ervaring voor 1keer na 2 dgn en 1 nacht echt wel klaar.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u zich heeft vermaakt en tevreden bent over het eten, de bedden, het vriendelijke team en activiteiten zoals bowlen en de kermis. Wat betreft het vermaak voor tieners vallen onze bowlingbanen, pooltafels, de glijbaan in het zwemparadijs en de kermis meestal enorm bij deze leeftijdsgroep in de smaak. Wij horen graag uw suggesties wat nog meer bij dit jonge publiek in de smaak zou kunnen vallen.

Uw opmerkingen over de indeling en grootte van de 6-persoonskamer en het ontbreken van een slot op de badkamer nemen wij ook mee in onze evaluaties. Wij beschikken over diverse kamertypes en denken bij een volgend verblijf graag met u mee om een accommodatie te vinden die beter aansluit bij uw wensen. Geeft u uw persoonlijke voorkeur gerust aan ons door en wij kijken naar onze vele opties.

Goed om te horen dat u verder een prima ervaring heeft gehad. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

By Marijke
Date of experience: 05/2026

Het was een leuke avond, ochtend

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u een leuke avond en ochtend heeft gehad en dat u de kamer als schoon en prima heeft ervaren.

Graag lichten wij nog toe hoe de verlenging van het all-inclusive verblijf werkt. Met een verlenging kunt u op de dag van vertrek langer gebruikmaken van onze faciliteiten, zoals het zwemparadijs, spelfaciliteiten en de restaurants inclusief consumpties. De hotelkamer is hierbij beschikbaar tot 11:00 uur, waarna u nog volop kunt genieten van het all-inclusive aanbod gedurende de verlenging.

Uw opmerkingen over de bereiding en het aanbod van het diner nemen wij serieus. Wij leggen graag onze werkwijze rondom allergieën uit. Wij adviseren om dieetwensen en allergieën vooraf bij de reservering door te geven. Tijdens het verblijf is het belangrijk dat u zich bij ieder eetmoment meldt bij een van onze koks. Zij kunnen u informeren over de ingrediënten en indien nodig een passend alternatief bereiden, zodat wij bij elk eetmoment rekening kunnen houden met uw wensen.

Graag willen wij uw specifieke opmerkingen uit uw review intern verder onderzoeken. Mogen wij u daarom vragen om uw boekingsnummer en een korte toelichting op uw bevindingen (met betrekking tot het diner en uw allergieën) te mailen naar marketing@prestonpalace.nl?

Over het algemeen Positief

By Bas Vervest

Prima maar 2 dagen is voor ons lang genoeg

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden was over de service, het ontbijt en het diner.
Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te lezen dat de hygiëne, met name van de vloeren in zowel de kamer als het zwemparadijs, niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Heeft u dit wellicht al ter plaatse gemeld, zodat wij direct een oplossing hadden kunnen bieden?

Graag willen wij uw ervaring alsnog intern verder bekijken. Mogen wij u daarom vragen om uw boekingsnummer en een korte toelichting te mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Dan kunnen wij dit gericht oppakken.

Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee in onze evaluaties.

By Jaimala Wankhede
Date of experience: 05/2026

Very nice and fun. This was our 5/6th visit to Preston. I wish they had some loyalty card or program like that so the regulars get some benefit.

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for your excellent 83% rating.
We have a loyalty programme.
You can find it here on our website: https://www.prestonpalace.nl/search?q=loyaliteitsprogramma
We hope to welcome you back to Preston Palace.
We look forward to seeing you again!

Warm regards,
By José
Date of experience: 05/2026

Geweldig!! 1 min puntje de airco maakt een brommend geluid maar dat hadden meer gasten hoorde we

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% beoordeling.

By Monique Arends
Date of experience: 05/2026

Geweldig! Vrolijk personeel, leuke animatie, lekker eten, kamers goed verzorgd. Alleen een kanttekening voor de mindervalide kamer die wij geboekt hadden. We kregen kamer 103 en bekend was dat ik een mevrouw mee had die rolstoelafhankelijk is. De rolstoel kon niet gedraaid worden in de slaapkamer en alle deuren moesten open staan om haar op de badkamer te krijgen. Ik snap niet dat hier niet eerder klachten over zijn geweest.

Geachte mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling en uw bevindingen wat betreft de mindervalide kamer. Wij gaan dit intern doorgeven
Wij hopen u ondanks dat, nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Emma