Preston Palace hotel logohotel logo
Public Reviews Score
83%

"Excellent"

Based on 68,577 reviews across 10 portals
:
No Public Name
Couple
80+ years
Reviewed: 3 days ago (05/12/2022)
Date of experience: 12/2022

Als zeer positief

Geachte heer S,

Hartelijke dank voor uw mooie review!
Wat leuk om te vernemen dat uw verblijf zeer positief is geweest.

Graag tot een volgende keer in Preston Palace!

Met vriendelijke groetjes,

Marleen
By N Honcoop
Friends
70-79 years
Reviewed: 3 days ago (05/12/2022)
Date of experience: 11/2022

Zoals altijd goed.

Geachte heer H,
Wij danken u voor uw beoordeling, fijn dat u het altijd als goed ervaart !
Wij zien u graag nog eens. Gastvrije groet Femke
No Public Name
Family
70-79 years
Reviewed: 3 days ago (05/12/2022)
Date of experience: 12/2022

prettig hotel om naar toe te gaan. goede kwaliteit/ prijsverhouding

Geachte mevrouw P,
Bedankt voor uw mooie beoordeling, graag gedaan !
Hartelijke groet, Femke
No Public Name
Couple
60-69 years
Reviewed: 3 days ago (05/12/2022)
Date of experience: 12/2022

Für einen Kurzurlaub sehr gut.

Sehr geehrte herr M,
Danke schön. Wiederhören, freundlichen Grussen Femke
No Public Name
Couple
70-79 years
Reviewed: 3 days ago (05/12/2022)
Date of experience: 12/2022

Voor herhaling vatbaar

Geachte gast,
Wij zien u graag nog eens, van harte welkom.
Hartelijke groet, Femke
No Public Name
Couple
40-49 years
Reviewed: 3 days ago (05/12/2022)
Date of experience: 11/2022

Leuke ervaring

Geachte gast,
Blij om te horen dat wij u een leuke ervaring hebben kunnen geven.
Met gastvrije groet, Femke
By Ilonka Blijleven
Family
50-59 years
Reviewed: 3 days ago (05/12/2022)
Date of experience: 11/2022

we hebben met ons gezin fijne dagen gehad.

Geachte mevrouw B, daar draait het om, een fijne tijd met het gezin, goed om te horen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet Femke
By M. Vroegop
Family
40-49 years
Reviewed: 4 days ago (04/12/2022)
Date of experience: 11/2022

Goed, diner a la cart zou beter mogen

Geachte heer V,
Bedankt voor uw goede beoordeling, uw opmerking over het a la carte diner nemen wij graag mee. Hartelijke groet Femke
By Patricia van den Boogaard
Family
40-49 years
Reviewed: 4 days ago (04/12/2022)
Date of experience: 12/2022

Top tijd ! We hopen snel weer een keer te komen.

Geachte mevrouw van den B, Wat fijn dat u heeft genoten, we zien u graag nog eens. Hartelijke groet Femke
No Public Name
Family
50-59 years
Reviewed: 4 days ago (04/12/2022)
Date of experience: 11/2022

De bezetting in PP was dermate hoog dat men het (tekort aan personeel?) niet meer bij kon benen war duidelijk ten koste ging van de kwaliteit (waar PP al niet erg bekend om staat)

Beste heer De L.,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het jammer dat het uw verblijf niet volledig aan uw verwachting heeft voldaan en u de geboden kwaliteit ter discussie stelt. Mogen wij u vriendelijk vragen uw persoonlijke ervaring met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl toe te lichten? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de dienstdoende Manager? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

In afwachting van uw bericht,

met vriendelijke groet,

Angelique
Back to Top CERTIFICATE what's this?