By Therese
Date of experience: 05/2025

Super mooi hotel genoeg keuze in alles

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Leuk, netjes, gezellig

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling.

By De graaf
Date of experience: 05/2025

Leuk en gezellig kermis is aan een update toe

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en uw tip wat betreft de kermis.

Date of experience: 05/2025

We komen vrij regelmatig een nacht bij jullie. Dit beviel altijd goed.

Beste mevrouw V.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen! Wat fijn om te horen dat u regelmatig bij ons verblijft en dat dit u doorgaans goed bevalt. Tip: abonneer u op onze gratis nieuwsbrief, zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen! Via deze link bent u binnen 1 minuut aangemeld: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuwsbrief.

Reviewed: 4 days ago (28/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Zeer positief. Was eerste keer en zeker niet de laatste keer. All in concept super leuk, ook voor de kinderen. Het enige minpunt wat me tegenviel is het bieraanbod. Alle sterke dranken die je maar kunt bedenken bieden jullie aan maar voor de bierliefhebber zoals ik, is er alleen Grolsch, Naturro Peroni of Weizen (welke ook maar beperkt verkrijgbaar is). Ik zou het op prijs stellen als het assortiment zou worden uitgebreid met een paar speciaal biertjes, bijvoorbeeld een blond biertje, IPA en tripel biertje.

Wat fijn om te lezen dat u en uw gezin hebben genoten van uw eerste verblijf en dat u zeker nog eens terugkomt – dat horen we graag! Bedankt ook voor uw suggestie over het bieraanbod. We begrijpen dat dit voor bierliefhebbers een belangrijk onderdeel van de beleving kan zijn.

Gelukkig schenken wij op verschillende locaties naast Grolsch en Peroni ook diverse speciaalbieren, zoals Othmar Blond, het maandbier van Othmar, Grolsch Weizen, en in de Bistro zelfs nog meer variatie zoals Duvel, La Chouffe en Huttenkloas.

Vraag ons gerust ter plaatse of voorafgaand bij uw boeking, wij helpen graag bij het vinden van een biertje dat bij u past. Santé en graag tot ziens!

By Marieke Kracht
80+ years
Reviewed: 5 days ago (27/05/2025)
Date of experience: 05/2025

We waren met de familie van 15 personen van allerlei leeftijden en iedereen heeft zoch uitstekend vermaakt!

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Michelle
80+ years
Date of experience: 05/2025

grandioos gezellig gehad met de familie

Beste heer/mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de prachtige beoordeling van 97%!
Wat fijn om te horen dat u een geweldige tijd heeft gehad. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons Resort.

Met gastvrije groet, Emma
By Ben Vermeulen
Date of experience: 05/2025

Algemene ervaring was goed alleen de website is misleidend tegenover de werkelijkheid. Daar bedoel ik mee dat er andere afbeeldingen op de website worden gebruikt van een Royal kamer met balkon. Als dat we daadwerkelijk hebben gekregen.

Beste meneer V.,

Hartelijk dank voor uw bezoek en voor het delen van uw feedback. Fijn om te horen dat uw algemene ervaring goed was.

We begrijpen uw opmerking over de foto's van de Royal comfort hotelkamers op onze website. Op dit moment tonen we de nieuwste beelden van onze vernieuwde Royal kamers, maar we willen u er graag op wijzen dat de werkelijke inrichting en indeling van de kamer enigszins kan afwijken van de getoonde foto's. Dit staat ook op de site vermeld.

Wij bevinden ons momenteel in een overgangsfase waarin we stap voor stap al onze hotelkamers vernieuwen. Het overgrote deel is inmiddels opgeknapt en eind 2025 zullen álle Royal hotelkamers met balkon volledig vernieuwd zijn. We blijven ons inzetten om onze gasten waar mogelijk een steeds comfortabeler verblijf te bieden.

Nogmaals dank voor uw bezoek en uw opmerkingen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

By marcel en nancy
Date of experience: 05/2025

gezellig ook het personeel , rustig hotel en geen overlast omdat het de halft was af gehuurd door clubs om te voetballen goed verzorgt prima voorzieningen

Beste heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback en de fantastische beoordeling van 93%! Wat heerlijk om te horen dat u een gezellige en leuke tijd heeft gehad. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons Resort en u weer een fijne ervaring te bieden.

Met gastvrije groet, Emma
Date of experience: 05/2025

Wij hebben genoten van ons verblijf.

Beste heer /mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback en de fantastische beoordeling van 77%! Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft.
Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons Resort.

Met gastvrije groet,
Emma