Date of experience: 09/2025

Overdag leuk voor de kinderen. ‘s avonds helaas een chaos . En je bent verplicht om door de kroegenstraat naar de bowling , of midgetgolf te lopen.

‘s avonds is het vooral een zuipfestijn. Leuk als je zonder kinderen bent 😉

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van het eten, de service en de faciliteiten overdag met de kinderen. Uw feedback nemen wij serieus mee in onze interne besprekingen.

Relaxt en genieten.

Alleen werd ik ziek

Hartelijk dank voor deze mooie 100% beoordeling. Fijn dat je hebt genoten, ondanks het ziek zijn. Hopelijk voel je je inmiddels beter.
En wij hopen je in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Met gastvrije groet,
Emma

Sehr Gemütlich bei Ihnen

Sehr geehrter Gast,

herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung und Ihre freundlichen Worte über Ihren Aufenthalt bei uns. Es freut uns sehr, dass Sie eine gemütliche Zeit hatten und besonders unser Abendessen und der Service Ihnen gut gefallen haben!

Auf ein baldiges Wiedersehen im Preston Palace!

By Nathalie
Reviewed: 4 days ago (10/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Fantastisch we hebben een kei leuk weekend gehad ik en me vriend

Geachte mevrouw N,

Wat fijn dat jullie genoten hebben van het weekend!

Wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Sofie
By Week 36-2025
Reviewed: 4 days ago (10/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Over de algemene lijn tevreden. Silverado Bistro is GEEN aanrader: eten is het geld wel waard, echter personeel kan nog wel wat "opleiding" in klantvriendelijkheid gebruiken. Dit geldt ook voor het personeel bij de kermis: wegens te weinig bezoekers worden attracties eerder gesloten en loopt het personeel er niet altijd even vriendelijk/gemotiveerd bij. Voor een persoonlijk verzoek wordt je door de receptie doorverwezen naar de manager, die je vervolgens weer doorverwijst terug naar de receptie(?): communicatie is (nog) niet helemaal op en top. Er zijn nog wel wat verbeterpunten.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen. Wat fijn om te horen dat u in grote lijnen tevreden bent en heeft genoten van onder andere het ontbijt, zwembad en entertainment.

Het spijt ons te vernemen dat uw dinerervaring bij Silverado Bistro en de service rondom de kermis niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken om te bekijken waar wij hierin kunnen verbeteren.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog aangenamer verblijf.

By nieuwkerk

Minder slechter
De muziek was slecht

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaring. Fijn om te zien dat u op veel punten tevreden was over uw verblijf. Wat jammer dat de muziek niet aan uw verwachtingen voldeed – wij nemen uw feedback hierover zeker mee in onze evaluaties. Hopelijk mogen wij u nog eens verwelkomen voor een prettiger vervolg.

Date of experience: 08/2025

Leuk gezellig top geweldig

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% beoordeling.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 09/2025

Alles was keurig geregeld, ook lekker eten en een uitgebreide dranken kaart. Voor herhaling vatbaar!

Date of experience: 09/2025

Zeer goed. Voor alle leeftijden.

Date of experience: 09/2025

Wij hebben het super gezellig gehad en willen snel weer terug komen..