Date of experience: 03/2025

Van alles te beleven met hele gezin, schone kamers en prima eten. Echter in het weekend veel geluidsoverlast in de nacht door beschonken groepen zonder kinderen, ook overdag niet de gewenste setting voor jongere kinderen.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. We vinden het fijn om te horen dat u genoten heeft van de vele faciliteiten, het eten en de schone kamers. Tegelijkertijd begrijpen we dat bepaalde aspecten van uw verblijf niet geheel naar wens waren.

Zou u ons uw ervaring met boekingsnummer en een toelichting kunnen sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Dan kunnen wij dit intern onderzoeken bij de betreffende afdelingen.

Blij verrast.
Wist niet wat ik moest verwachten.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 83% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Kim
Date of experience: 03/2025

Nadat we zelf de vorige keer besloten voorlopig niet meer naar uw hotel te gaan door de veranderde sfeer, hebben we het toch nog een keer gewaagd. Het is een heel prettig verblijf gebleken. Een rustiger en beschaafdere sfeer. Wel zijn we van mening dat het voor de renovatie van de coffeecorner warmer en knusser was. Zou de muziek ook 'avonds iets eerder dan half tien kunnen beginnen?

Geachte heer/mevrouw ter H,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling van 77% en uw feedback.
Wat fijn dat u een prettig verblijf gehad heeft!

Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Sofie
Date of experience: 02/2025

Gesamteindruck war sehr gut

Sehr geerhte Gast,

vielen Dank für Ihre schöne 93%ige Bewertung Ihres Aufenthaltes.
Es ist schön zu erfahren, dass Sie einen guten Eindruck von Ihrem Aufenthalt hatten.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Katja
By Henriette de Wild

Zoals altijd geweldig

Geachte mevrouw de W,

Hartelijk dank voor uw beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u een geweldige tijd heeft gehad!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 03/2025

Vriendelijk personeel, schoon, mooi, netjes, mooie kamers, zwembad erg mooi , gewoon top familie hotel

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.
Wat fijn te vernemen dat alles naar wens is geweest.
Erg leuk om uw positieve reactie te lezen.

Ester

Geweldige tijd gehad

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u een geweldige tijd heeft gehad!

Ester
Date of experience: 03/2025

Prima verblijf! Het eten was erg lekker en er was heel veel keuze.
Voor kleine kinderen <2 jaar is er niet zo heel veel te doen.
Het zwembad was prachtig en goed verwarmd!
De kamers zijn helaas erg gehorig. Wij hebben de tweede nacht veel last van onze buren gehad. Er werd tot diep in de nacht kei hard gehoest en gebraakt.
Verder vriendelijk personeel die ons verblijf prettig maakte!

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw complimenten over het eten, het zwembad en ons vriendelijke personeel! Fijn dat u heeft genoten van uw verblijf.

Jammer dat u geluidsoverlast heeft ervaren. We raden aan om dit direct te melden bij de hotelreceptie via toestel 9, zodat onze collega’s ter plaatse waar mogelijk een passende oplossing kunnen bieden.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen in ons mooie resort!

Goed
Alleen de kamers zijn gehorig vooral boven je kamer
We zijn 2 nachten geweest en allebei de
nachten tot 2 uur geluidsoverlast

Beste heer/mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling.

Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad, maar vervelend dat u geluidsoverlast heeft ervaren. Wij adviseren onze gasten om dit direct ter plaatse te melden bij de hotelreceptie via toestel 9. Onze receptie is 24/7 beschikbaar om hierop in te spelen en waar mogelijk een passende oplossing te bieden.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een prettig verblijf.

Goed. Prima verblijf gehad