By Truida

Perfect alles naar wens

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 93% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

By Barbara en Peter
Date of experience: 06/2025

Wij hebben het als heel prettig ervaren

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 06/2025

Genoten, vind alleen jammer dat je niet wat langer gebruik kan maken van de faciliteiten op dag van vertrek en 100 euro ( 4 personen) voor een lunch en wat drinken vind ik een best bedrag

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf. Wat betreft uw opmerking over het verlengen van het verblijf op de vertrekdag: voor €25,00 per persoon (kinderen van 3 t/m 17 jaar 50% korting) kunt u genieten van ons uitgebreide verlengingsaanbod. Dit is inclusief lunch, consumpties, het subtropisch zwemparadijs en vele spelfaciliteiten. We hopen dat deze toelichting u meer inzicht geeft in de waarde van dit extraatje!

By Raamsveld

Prima, heerlijk ontspannen

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 87% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 06/2025

We hebben het als minder ervaren als de vorige keren

By Soraya jacobs van den hof
Date of experience: 06/2025

Zeer leuk, veel te doen en vooral veel voor de kids

By P.Hofstee
Date of experience: 06/2025

Op zich zoals altijd goed maar deze keer een minpuntje ik was hier op 12-06-2025 dat was de verjaardag van mijn vrouw en alles was ok maar s,avonds bij de muziek ook ok maar na ong.45 minuten was er pauze van de muzikant wat mij al een beetje bevreemde want ik ben ook muzikant geweest en na 45 minuten was er bij ons nog geen pauze maar ok misschien een wc tje kan,maar na ong 40 minuten was er nog geen muzikant terug en zijn we maar weggegaan zoals veel meer mensen ,jammer de muziek was wel ok. ook jammer voor mijn vrouw want daar kwamen wij ook juist voor. misschien volgende keer beter.

Beste heer H,

Hartelijk dank voor uw bezoek, het delen van uw ervaring en geweldig mooie 93% beoordeling!
Allereerst nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van uw vrouw. We vinden het heel jammer te horen dat de avond daardoor niet helemaal verlopen is zoals gehoopt.

We begrijpen volledig dat de lange pauze van de muzikant verwarring en teleurstelling heeft veroorzaakt, zeker op zo'n speciale dag. Dat is uiteraard niet de bedoeling geweest, en we nemen uw feedback ter harte. We zullen dit intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen.

We hopen u een volgende keer weer te mogen verwelkomen en u dan een compleet fijne avond te bezorgen, zoals u dat van ons gewend bent.

Met gastvrije groet,
Emma
By Frederic
Date of experience: 06/2025

Geweldige dagen gehad. Beter dan verwacht. Hoogtepunten: de kamer, de kermis en het zwembad.

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat alles geweldig is ervaren.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Ester
By Bjorn van de Groes
Date of experience: 06/2025

Prima. Alles goed geregeld qua eten, drinken en entertainment.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en u heeft genoten van het eten, drinken en entertainment. Graag tot ziens in Preston Palace!

80+ years
Date of experience: 06/2025

fantastisch, we willen dit graag nog eens meemaken

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat alles fantastisch is ervaren.

Ester