Reviewed: 3 days ago (18/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Gezellige kerstsfeer. Vriendelijk personeel. Ruim assortiment de hele dag door.

Geachte heer V,

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling!

Sofie
Date of experience: 12/2024

Prima,We vonden het alleen jammer dat San Remo in de week niet open was.

Geachte heer, mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling.

Er zijn dagelijks meerdere restaurants geopend, echter is San Remo alleen geopend op zaterdag.

Sofie
Date of experience: 12/2024

Gezellig geweest met goed en aardig personeel

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

By Van Nieuwenhoven
Date of experience: 12/2024

Heel fijn! Ontzettend veel te doen en erg veel keuze in eten en drinken.

Pizza van enzo was super! Heel vriendelijk personeel, lekker eten!

Enkele verbeterpunten:
Het eten in restaurant ribbleton vonden we ( op het ontbijt na) erg slecht.

Wat we jammer vinden is dat het plafond van het zwembad er erg vervallen uit ziet. Mag echt opnieuw geschilderd worden.

Ook zijn de stoelen in de centrale bar erg gammel. Zit niet lekker.

Beste heer/mevrouw Van N.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u genoten heeft van de vele activiteiten, de ruime keuze in eten en drinken, en de heerlijke pizza bij Pizza van Enzo! Bedankt voor uw feedback over het Ribbleton restaurant, het plafond van het zwemparadijs en de stoelen in de centrale bar. We nemen deze opmerkingen mee in onze werkbesprekingen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een fijne ervaring. Graag tot ziens!

By Annet de Goede
Date of experience: 12/2024

Heel fijn, alleen ben ik zelf ziek geworden de 2e dag waardoor wij de laatste nacht naar huis zijn gegaan. Maar desondanks een fijne ervaring:)

Beste mevrouw de G.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat u tijdens uw verblijf ziek bent geworden en eerder naar huis moest. Van harte beterschap!

Desondanks zijn we blij te horen dat u toch een fijne ervaring heeft gehad. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een volledig zorgeloos verblijf!

Fijn verblijf
Alleen jammer dat met verjaardag
Voor 15 euro de versieringen te min waren

Beste mevrouw V.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!

Wat jammer om te horen dat de versierservice niet aan uw persoonlijke verwachtingen voldeden. We hopen dat de rest van uw verblijf wél aan uw wensen heeft voldaan en dat u heeft genoten van uw tijd bij ons.

Date of experience: 12/2024

Altiijd super. Maar deze keer sliepen wij op de begane grond. En zijn zowat de hele nacht wakker geweest door lawaai en overlast. Zijn al een paar keer eerder geweest en sliepen toen op etage 2 en 3. Prima te doen.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw trouwe bezoeken aan ons resort. Wat jammer dat u deze keer overlast heeft ervaren op de begane grond. Helaas kunnen wij dit achteraf niet meer voor u oplossen.

Maar mocht u tijdens uw volgende verblijf geluidsoverlast ervaren, geef dit dan direct aan via toestel 9 bij de hotelreceptie. Onze collega’s nemen dan ter plaatse polshoogte en zoeken direct naar een passende oplossing. We hopen dat de rest van uw verblijf wel naar wens was en zien u graag weer terug in ons resort.

Hebben weer genoten!
Alles top geregeld

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 83% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

By Diana
Date of experience: 12/2024

Voor ieder wat wils en heerlijk eten!

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 12/2024

Super ervaring alles goed voor elkaar

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 77% en uw vriendelijke, positieve reactie.