"Excellent"

Alone
Date of experience: 05/2023

Prettig ben er al heel vaak al geweest

Geachte mevrouw L,

Dank u hartelijk voor uw 87% review. Wat leuk dat u een terugkerende tevreden gast bent, dat vinden wij heel fijn.

By J.J.Telleman
Date of experience: 05/2023

Algemene ervaring was goed, mensen waren vriendelijk en behulpzaam

Geachte heer T,

Dank u wel voor uw review, wij doen er alles aan om het onze gewaardeerde gasten naar de zin te maken, dat vinden wij heel belangrijk!
Wij zijn daarom heel blij dat u dat ook zo ervaren heeft.
Graag tot een volgende keer in ons prachtige resort!

Prettig verblijf

Geachte mevrouw S,

Wij waarderen het enorm dat u de tijd neemt om uw positieve review te delen. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten genieten
van een verblijf bij Preston Palace. Heel fijn te vernemen dat jullie genoten hebben.

Super gezellig top bedinig

Geachte heer, mevrouw

Hartelijke dank voor uw 97% review. Wij vinden het fijn te vernemen dat jullie zo genoten hebben van het verblijf bij ons.

By Nicole Hendriks
Reviewed: 4 days ago (28/05/2023)
Date of experience: 05/2023

We zijn altijd heel tevreden over receptie, eten, drinken, muziek, service. Echter! Vorige keer hebben we ook de enquête ingevuld. We hadden toen een klacht en er werd aangegeven dat we dat ter plekke hadden moeten doen, want dan kan er meteen iets aan worden gedaan. Nu heeft iemand anders en sowieso wij geklaagd over de bruiloft op de dinsdag. We kwamen in de Black Rock om te dansen samen met de ouderen. Alles werd echter overheerst door de bruiloft. Ter plekke kreeg het bruidspaar cadeaus en ze stonden voor alle gasten. We zagen niets meer van de muziek en zijn weggegaan net als menige gasten en hebben geklaagd. Toen we later nogmaals naar binnen gingen, was er nog steeds niets veranderd. Waarom moet je dan dan ter plekke klagen? Erg jammer!

Beste mevrouw H.,

Wat fijn dat u weer bij ons heeft genoten en u altijd heel tevreden bent over de receptie, eten, drinken, muziek en service.
Graag willen wij uw allerlaatste ervaring doornemen met de betreffende afdelingen. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uw ervaring uitgebreid via marketing@prestonpalace.nl toe te lichten? Na ontvangst gaan wij dit met onze collega's doornemen.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Reviewed: 5 days ago (27/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Erg leuk hier en zou hier wel vaker heengaan. Echter een voedselvergiftiging opgelopen waardoor ik grotendeels van mijn verblijf kampte met buikkrampen en andere narigheden

Beste mevrouw B.,

Dank u wel voor uw 80% tevreden review. Wat fijn dat u het erg leuk heeft gehad en wel vaker bij ons zou willen genieten. U bent uiteraard van harte welkom.

Wat betreft uw buikkrampen en ander narigheden; voordat u een dergelijke (schadelijke!) conclusie trekt en hier vervolgens openbaar deelt, dient er eerst een grondig onderzoek plaats te vinden. Het zou ook maar zo een lastige buikgriep of (verkeerde) combinatie van spijs en dranken kunnen zijn die u tot zich heeft genomen.

Daarom willen wij uw review doornemen met de betreffende afdelingen. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uw ervaring uitgebreid via marketing@prestonpalace.nl toe te lichten? Wilt u daarbij ook vermeldend of u ter plaatse een melding heeft gemaakt heeft bij de manager of dienstdoende Chef? Na ontvangst gaan wij dit met onze collega's doornemen.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

By Peter
Date of experience: 05/2023

Dit was ons tweede bezoek, we hebben gezien dat er in de tussentijd onderhoud is uitgevoerd aan b.v. de midgetgolf baan en de biljart ruimte, dat is fijn en was ook nodig.

Eerlijk is eerlijk, wanneer je alles eenmaal hebt gezien / gedaan is de leukheid er ook wel snel van af en ben je er meer voor het "all you can eat / drink" gedeelte van je verblijf.

Onderhoud en updaten is fijn, maar niet wanneer er tijdens een episch pool duel een ijverige medewerker uit het niets met een hamer en beitel een stenen muur te lijf gaat in zo'n gehorige ruimte..

Dan de indoor kermis.. tja, de attracties zijn aan ons niet besteed dus daarover geen mening. Vergeleken met ons vorige bezoek wel wat nieuwe games, maar ook een hoop apparaten die niet werkten dan wel uit stonden. De te winnen items zoals o.a. in de grijpmachines (zoals je van een kermis gewend bent, ingesteld op 0% grijpkracht tot er een x bedrag is verdiend) ogen enerzijds nieuw maar tegelijkertijd ook outdated. Dit doet het geheel een beetje ongeliefd en verouderd overkomen.

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling van 77%.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten in Preston Palace.
Wij nemen uw tips en tops mee in ons interne overleg.

Heel graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Merel
By Arenda
Date of experience: 05/2023

Ons verblijf was heel fijn alleen was het heel jammer dat er veel tafels in het restaurant waren gereserveerd.

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling van 87%.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten in Preston Palace.

Heel graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Merel
Date of experience: 05/2023

Alles was prima verzorgt, ook de kamer, ondanks dat ik een rolstoel had en we zijn niets tekort gekomen inclusief de bediening die zeer vriendelijk was.

Geachte mevrouw R,

Hartelijke dank voor uw 100% beoordeling, wat fijn dat u zo positief bent over uw verblijf
bij Preston Palace.
Wij zijn blij dat u zo genoten heeft en hopen u nogmaals een keer te mogen ontvangen in ons resort.

By rongen
Date of experience: 05/2023

we zijn geen liefhebbers om te zwemmen

Geachte heer R,

Hartelijke dank voor uw beoordeling van 93%
Wij waarderen u als gast en hopen u nogmaals een keer te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet,