By Anneke Goedhart
Reviewed: 4 days ago (15/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Met nog 4 zusjes een leuke ervaring, we hebben het gezellig gehad en genoeg te doen bij jullie.

Date of experience: 04/2025

Luxe uitstraling en veel te doen, eten is ook gevarieerd en lekker.

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

By Marc Ivens
Date of experience: 04/2025

Gezellig en de moeite waard. Daarom komen we ook regelmatig terug.

Date of experience: 04/2025

Over het geheel genomen een prima verblijf gehad, personeel in de barstraat was ontzettend vriendelijk en respect voor hun mbt omgang met mensen. Echter was het diner een teleurstelling. Om 20.30 werd alles al weg gehaald terwijl we er tot 21.00 konden dineren. Ook stond personeel al stofzuigend om ons heen

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen! Wat fijn dat u zo tevreden was over onze collega’s in de barstraat. Wat betreft uw ervaring tijdens het diner: heeft u dit ter plaatse gemeld, zodat wij direct een oplossing konden bieden? Als dit niet het geval is, ontvangen wij graag uw boekingsnummer, datum, tijdstip en locatie via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij dit met onze collega’s kunnen doornemen.

Goed, zwembad erg mooi.

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u het goed heeft gehad en heeft genoten van ons mooie zwemparadijs.

By M romeijn
Date of experience: 04/2025

We hebben erg genoten van ons verblijf.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

By C.G. van Bavel
Date of experience: 04/2025

opnieuw heerlijk genoten van de verwennerij in preston palace

Geachte heer/mevrouw van B,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u wederom zo genoten heeft van uw verblijf!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast! Heel graag tot ziens!

By Asel Bachmann
Date of experience: 04/2025

Das waren die besten Familienwochenenden überhaupt. Für jedes Familienmitglied gab es etwas zu tun – keine einzige Minute war langweilig!
Das Essen war erstklassig. Für diesen Preis bekommt man zehnmal mehr, als man erwartet.
Der Pool war einfach paradiesisch. Es gab immer einen Ort, an dem man Kaffee, Getränke, Eis oder Snacks genießen konnte.
Wir kommen auf jeden Fall wieder!

Sehr geehrter Herr/Frau B,

Vielen Dank für Ihre schöne 90%ige Bewertung und Ihre positiven, ausladenden Kommentare.
Schön, dass Sie Ihren Aufenthalt so genossen haben!

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen! Wir freuen uns auf ein Wiedersehen mit Ihnen!

By van Esdonk
Date of experience: 04/2025

Prima verblijf gehad. Diner in het buffet restaurant viel tegen. Bedden waren wat aan de harde kant. Verder alles meer dan in orde!

Geachte heer/mevrouw van E,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling en uw feedback.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf meer dan in orde was!

Schöne, moderne, gepflegte Anlage

Sehr geehrter Gast,

Vielen herzlichen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie unsere moderne und gepflegte Anlage so schätzen. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen im Preston Palace!