Preston Palace hotel logohotel logo
Public Reviews Score
83%

"Excellent"

Based on 65,784 reviews across 10 portals
:
No Public Name
Family
50-59 years
Reviewed: 4 days ago (25/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Het is fijn en ontspannen om een paar dagen tussenuit te gaan met het gezin. Wat het ook prettig maakt is het feit dat je niet aan koken hoeft te denken of wat dan ook. Het is vooral genieten van alles wat inbegrepen zit bij de all-in reservering.

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% waardering van uw verblijf en uw leuke reactie. Goed om te vernemen dat u van een fijn en ontspannen verblijf heeft genoten!
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen begroeten in Preston Palace.
Heel graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Sofie
By A
Family
20-29 years
Reviewed: 4 days ago (25/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Relatief duur, niet ons publiek.

Beste mevrouw Van den B.,

Hartelijk dank voor uw 80% waardering en voor het toelichten van uw persoonlijke mening.
Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Tot ziens in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,

Angelique
No Public Name
Couple
50-59 years
Reviewed: 4 days ago (25/06/2022)
Date of experience: 06/2022

We hebben genoten even niets doen is altijd fijn

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf en uw leuke reactie. Fijn dat u zo genoten heeft.
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen begroeten in Preston Palace.
Heel graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Yvonne
No Public Name
Couple
70-79 years
Reviewed: 5 days ago (24/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Fijn verblijf. Ook voor gehandicapte mensen.

Geachte mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% waardering van uw verblijf. Fijn dat u het naar uw zin heeft gehad.
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen begroeten in Preston Palace.
Heel graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Yvonne
No Public Name
Alone
40-49 years
Reviewed: 5 days ago (24/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Geweldig goed

Geachte heer M,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf, en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen begroeten in Preston Palace.
Heel graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Yvonne
No Public Name
Family
50-59 years
Reviewed: 5 days ago (24/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Een mooi concept, vriendelijk personeel. Het is de 2e keer dat we er waren, dit keer 3 overnachtingen, heel fijn!

Geachte heer / mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% waardering van uw verblijf, en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen begroeten in Preston Palace.
Heel graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Yvonne
By Hyram Rodriguez
Family
30-39 years
Reviewed: 5 days ago (24/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Fantastisch

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf en uw leuke reactie.
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen begroeten in Preston Palace.
Heel graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Yvonne
No Public Name
Family
70-79 years
Reviewed: 5 days ago (24/06/2022)
Date of experience: 06/2022

We hebben het prima naar onze zin gehad

Beste mevrouw O.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en prima dat u het naar de zin heeft gehad in Preston Palace.
Dank u wel voor uw tips en tops. Deze nemen wij mee in ons werkoverleg.

Wij zien u graag snel terug in ons resort!

Met vriendelijke groet,

Angelique
No Public Name
Business
20-29 years
Reviewed: 5 days ago (24/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Het was er heel fijn!

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Luna
By Guus van der mijnsbrugge
Family
70-79 years
Reviewed: 5 days ago (24/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Goed,wij komen al 25 jaar bij jullie

Geachte heer M,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% waardering van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Melissa
Back to Top CERTIFICATE what's this?