"Meget tilfreds"

Baseret på 78,664 anmeldelser på 7 portaler
Intet offentligt navn
40-49 år
Anmeldt: 4 dage siden (08/07/2026)
Oplevelsesdato: 07/2026

We hebben het leuk gehad.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Jess
Femke Kuiter-Snakenborg
40-49 år

Mooie herinneringen gemaakt.
Alle activiteiten rustig kunnen aflopen, met een lekker drankje erbij. Dan weer een hapje eten en weer alles van voren af aan. Heerlijk geslapen in een koele kamer!

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u mooie herinneringen heeft gemaakt tijdens uw verblijf. Het is leuk om te horen dat u op uw gemak heeft kunnen genieten van de verschillende activiteiten, een hapje en een drankje, en dat u heerlijk heeft geslapen in een koele kamer.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen om samen nog meer mooie herinneringen te maken.

Pap
50-59 år
Oplevelsesdato: 07/2026

Vriendelijk personeel erg netjes en heel schoon

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u tevreden was over de vriendelijkheid van onze medewerkers en dat u ons hotel als netjes en schoon heeft ervaren. Dat zijn mooie complimenten voor ons team.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

Fam. Hooijmans
Oplevelsesdato: 07/2026

wederom een super verblijf gehad

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u wederom een super verblijf bij ons heeft gehad. Het is altijd leuk om terugkerende gasten opnieuw te mogen verwelkomen.

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen voor een heerlijk en zorgeloos verblijf.

Sonny Lasschuit
30-39 år
Oplevelsesdato: 07/2026

Leuke ervaring voor een keer. Gelukkig geboekt voor de echte vakantieperiode dus nog redelijk rustig. Mooi zwembad Activiteiten en entertainment genoeg, voor eder wat wils. Eten varieerde van redelijil ot goed. Personeel erg vriendelijk er pehulpzaam. Geen last gehad var rumoerige of lastige volwassen bezoekers, wel kunnen ouders van iongere kinderer tegenwoordig iets beter hun kinderen in check houden op de gangen richting de otelkamers. Om elke ochtend wakker te worden van rennende/qillende kinderen was iets minder. Al met al een leuke ervaring

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u een leuke tijd heeft gehad en heeft genoten van het zwembad, de vele activiteiten en het entertainment. Ook zijn wij blij dat u onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren en dat u uw verblijf in een rustige periode als prettig heeft ervaren.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te horen dat u in de ochtend hinder heeft ondervonden van rennende en luidruchtige kinderen op de gang. Wij begrijpen dat dit invloed kan hebben op uw nachtrust en verblijfservaring.

Nogmaals dank voor uw eerlijke feedback. Wij waarderen het dat u uw ervaringen met ons heeft gedeeld en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Anja
70-79 år
Oplevelsesdato: 07/2026

Fantastisch, heerlijk gegeten,gedronken en gezelligheid

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u een fantastisch verblijf heeft gehad. Het is leuk om te horen dat u heeft genoten van het eten, de drankjes en de gezellige sfeer.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en gezellig verblijf.

Frank Luyten
Oplevelsesdato: 07/2026

Derde keer geweest en kids zeer goed geamuseerd.
Top daagjes

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat leuk om te lezen dat u inmiddels al voor de derde keer bij ons bent geweest. Fijn dat de kinderen zich weer zo goed hebben vermaakt en dat u samen topdagen heeft gehad.

Wij waarderen uw vertrouwen in ons en hopen u en uw gezin in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een gezellig verblijf.

Evelien

Goed.
Alleen het reserveren ging zeer moeizaam deze x. Mijn vader, die zeer regelmatig bij jullie boekt kon nu niet boeken zowel niet op mob en laptop kreeg steeds foutcode. Ik was nu genoodzaakt voor ons allemaal te boeken, want bij mij deed hij het wel heel raar. Bij aankomst waren wij iets voor 3 uur boven konden de kamer niet in terwijl iedereen om ons heen wel erin kon. Ook mijn ouders. Dus ik weer naar beneden kreeg ik te horen ja u kunt pas om 3 uur erin. Echt heel raar als andere er wel allemaal al in konden.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u over het algemeen een goed verblijf heeft gehad en dat u tevreden bent over onder andere het eten, de kamer en onze app.

Bedankt ook voor het delen van uw aandachtspunten. Onze officiële inchecktijd is vanaf 15.00 uur. Wanneer een kamer eerder gereed is, stellen wij deze uiteraard graag alvast beschikbaar. Omdat onze collega's van de housekeeping dagelijks veel kamers met zorg schoonmaken, lukt dit helaas niet altijd. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
Edith
30-39 år
Oplevelsesdato: 07/2026

fantastische dagen gehad bij jullie, wat een geweldige ervaring!

Beste Gast,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u fantastische dagen bij ons heeft gehad! Daar zijn wij erg blij mee!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en zorgeloos verblijf.

Intet offentligt navn
Alene
Oplevelsesdato: 06/2026

Goede lokatie, de uitbreiding in de C-Hal is heel mooi.

Beste heer, mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Wat fijn om te zien dat u uw verblijf met 80% heeft gewaardeerd.

Tim
Tilbage til top CERTIFIKAT Hvad er dette?