Preston Palace Hotel Logohotel logo

Basierend auf 76.208 Bewertungen auf 9 Portalen
Von helena
70-79 Jahre
für den Zeitraum: 06.2025

Als een fijne gezellige tijd. min punt vind ik het niet handhaven van correcte kleding. ik stoorde mij aan de hotel gasten met handdoekjes om die door het hotel liepen

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 93% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

20-29 Jahre
für den Zeitraum: 06.2025

Verblijf zo zo, eten Ribbleton was soms niet warm, matrassen erg hard. Zwembad in de avond druk bezocht, door inwoners uit de omgeving.

Beste heer Van der W.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Uw opmerkingen over het eten in Ribbleton, de matrassen en de drukte in het zwembad nemen wij mee in onze interne evaluatie.

Wij hopen dat u desondanks ook fijne momenten heeft beleefd tijdens uw verblijf.

80+ Jahre
für den Zeitraum: 06.2025

Wij komen vaker bij Preston Palace, was zo als gewoonlijk zeer goed!

Von Lucia
30-39 Jahre

Alles was goed geregeld

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 100% en uw vriendelijke woorden.

Von Carin
60-69 Jahre

Positieve eerste indruk

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat uw eerste indruk positief was.

Von Claire
40-49 Jahre
für den Zeitraum: 06.2025

Helemaal top! Goed geregeld en verzorgd

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 97% en uw vriendelijke woorden.

60-69 Jahre
für den Zeitraum: 06.2025

Aankomst slecht we konden na15.00 uur niet de kamer in. Bij de receptie gaven ze aan om het nogmaals te proberen maar toen ging de deur nog niet open weer naar de receptie kreeg nieuwe kaartjes om deur te openen. De vorige gasten hadden de kluis dicht gedaan dus konden we deze niet openen dus weer naar de receptie werd een notitie gemaakt voor de technische dienst . Na 2 uur weer langs receptie daar er nog niemand geweest was , kregen we te horen dat de technische dienst niet meer aanwezig was. (slecht dat er na een bepaalde tijd niemand meer is van de technische dienst)De volgende dag weer langs receptie toen is het eindelijk opgelost.

Von Chimene
20-29 Jahre

Wij vonden het super !

Geachte mevrouw C,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 93%.
Wat fijn dat het verblijf super was!
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Sofie
Von Gerard
30-39 Jahre
für den Zeitraum: 06.2025

We komen graag weer een keer terug, een hele mooie ervaring met heerlijk eten en genoeg te doen voor jong en oud. Ook is het mooi schoon allemaal.

Geachte heer G.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 100% en de positieve toelichting.

Fijn om te vernemen dat u graag nog eens terug wilt komen. Heel graag tot de volgende keer!

Sofie
Von Angelique van Plateringen
40-49 Jahre
für den Zeitraum: 06.2025

Positief.en verrast door de vele faciliteiten

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u positief verrast was door de vele faciliteiten, het eten en de vriendelijke service van onze receptionistes.

Het is wel erg vervelend dat uw kamer bij binnenkomst niet schoon bleek te zijn. Heeft u dit ter plaatse direct gemeld, zodat wij het meteen voor u hadden kunnen oplossen? Uw melding nemen wij uiteraard intern mee om herhaling te voorkomen.

Wij hopen dat u desondanks van uw verblijf heeft kunnen genieten en wij zien u graag terug in ons resort!

Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?