By Neubauer
Reviewed: 2 weeks ago (12/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Der erste Eindruck war super dann haben wir gemerkt das doch nicht alles unseren Vorstellungen entspricht, das Kino hatte die Bar immer zu wenn wir da waren allgemein wirkte einiges renovierungsbedürftig

Sehr geehrte Gast,

Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und für das Teilen Ihrer Erfahrung. Es freut uns zu lesen, dass Ihr erster Eindruck positiv war und dass Sie unter anderem das Frühstück, das Abendessen und die Freundlichkeit unserer Kollegen geschätzt haben. Auch schön zu hören, dass Sie die Sauberkeit und die App positiv erlebt haben.

Gleichzeitig nehmen wir Ihre Anmerkungen zum Zimmer und zu einigen Einrichtungen ernst und werden diese intern zur Verbesserung aufnehmen. Haben Sie diese Punkte auch während Ihres Aufenthalts gemeldet, sodass wir direkt darauf eingehen konnten?

Gerne bis bald im Preston Palace.

By Jackie De gier
Reviewed: 2 weeks ago (12/04/2026)
Date of experience: 03/2026

We zijn mijn verjaardag gaan vieren met heel mijn gezin, deze geweldige ervaring vergeet ik nooit meer. Iedereen heeft genoten en er is voor ieder wat wils.

Date of experience: 04/2026

Uns hat es gut gefallen!

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für Ihre hervorragende Bewertung von 87%!
Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen Ihr Aufenthalt gefallen hat.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Pien
Date of experience: 04/2026

Fantastische beleving. Mooie entree van het hotel en vriendelijk personeel dat heel erg behulpzaam was! Onze kinderen en kleinkinderen hebben een enorm leuke tijd gehad en ze wilden eigelijk (nog) niet naar huis aan het einde van ons verblijf. Het kon niet beter!

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u samen met uw kinderen en kleinkinderen heeft genoten van uw verblijf.

By M.A. van Klaveren
80+ years
Date of experience: 04/2026

Denk dat er een versobering op treed. Vrijdag is voor mij normaal verlopen, plekken wel enkele drink/ eet plekken dicht. Zaterdag , de show met dansen was ongeveer het zelfde als vorig jaar. Misschien iets andere liedjes? De koffie hoek was s avonds leeg ,bar dicht, thee choco glazen bijna op, taart/koek tafel alleen wat taart, normaal ook altijd koek. Ook geen bediening. De nieuwe zang/feestzaal was met de middag kinders show goed gevuld en werd leuk gebracht. s avonds was na 23.00 uur bijna iedereen vertrokken/leeg. De zanger sloeg niet aan of er waren weinig bezoekers. Bowlen en billjarten was wel wat drukker. Zondag 07.30 aan de dame achter de balie gezegd dat we wilden bij boeken, dat was goed. 08.45 verteld dat ik centjes ging halen en om 09.00 vertelde ze mij dat het niet ging daar het hotel vol zat.Gelukkig had ik een B achter de hand. We zijn met de hele groep naar Hengelo gegaan

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u op verschillende punten, zoals het ontbijt, de service en het zwemparadijs, een prettige ervaring heeft gehad. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat uw bezoek niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan en dat u bepaalde onderdelen als minder heeft ervaren.

Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of een vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By Jennifer
Date of experience: 04/2026

in Ordnung mit deutlich Luft nach oben.

Sehr geehrte Frau J.,

vielen Dank für Ihre Bewertung von 77%!
Vielleicht könnten Sie uns die Verbesserungsvorschläge mitteilen.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Sophie
By Vdbosch
Date of experience: 04/2026

Geschikt voor jongere mensen en kinderen

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!

By G Peelen
Date of experience: 04/2026

Prima hotel maar wel wat duur

By Slooten

Geweldig , in het hotel boven mag het na 22:00 / 23:00 wel wat rustiger

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u uw verblijf als geweldig heeft ervaren en dat u zo tevreden bent over onder andere onze service en het zwemparadijs.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te horen dat uw verblijf niet op alle punten volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wat betreft geluidsoverlast: u mag dit altijd direct melden bij onze hotelreceptie, zodat onze collega’s u snel kunnen helpen met een passende oplossing.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By Debbie van der Linden
Date of experience: 04/2026

Super gezellig verblijf gehad.

Geachte mevrouw van der L.,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.