Date of experience: 12/2024

We zijn even leuk uitgeweest

Beste meneer B,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en geweldig mooie 87% review.
Fijn te mogen vernemen dat u het leuk heeft gehad.

Date of experience: 12/2024

Prima , goed geregeld , altijd een welkom gevoel. Alleen de dekbedden mogen wel groter en breder

Beste meneer/mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en geweldig mooie 90% review en uw tips en tops
Fijn te mogen vernemen dat u zo genoten heeft en u zich altijd welkom voelt..

Date of experience: 12/2024

We hadden een fantastisch verblijf en lekker eten en drinken. Kamer misschien iets verouderd

Wat goed om te vernemen dat u een fantastisch verblijf had!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Sofie
By rowitha van gaalen (van bp sch..
Business
Date of experience: 12/2024

Wij hebben leuke dagen gehad. het was alleen verschikkelijk druk waardoor je niet kon poolen bijna niet kon bowlen. en je elkaar amper kon verstaan.
Bij aankomst waren onze kamers al klaar. Toen 1 van mijn collegas stond te plassen kwam er ineens een medewerker de kamer binnen lopen. en bij mijn andere collega werd er ineens nog een nacontrolle gedaan. we hadden 6 kamers geboekt. 1 van de kamers zat een verdieping hoger.
we hadden een escape room gereserveerd om 18 uur en bij het boeken zeiden ze dat je daarna zat tijd had om nog te eten. we hebben toen gereserveerd om half 8. maar er werden bepaalde dingen van ht buffet al niet meer bij gevuld. gelukkig was het rustig want een tafel voor een groep moesten wij zelf regelen .
Helaas zijn we de cheque van de escape room vergeten mee te nemen op de kamer.

de kamers zagen er netjes uit.. netjes opgemaakte bedden en schoon.
wel zijn de plekker bij de stapelbedden erg small. mijn dochter is snachts uit bed gevallen en helaas door de smalle hoek met haar hoofd tegen de muur gevallen

By Jan
Date of experience: 12/2024

Super leuk en gezellig verblijf gehad. Prima kamer en lekker gegeten, gezwommen, gespoeld, gebowld etc. Voor herhaling vatbaar.

Geachte heer J,

Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft van een leuk en gezellig verblijf en dat het voor herhaling vatbaar is.
Wij zien u dan ook heel graag weer terug als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 12/2024

Leuk! Het was fijn om met elkaar te zijn

Geachte mevrouw H,

Wat goed om te vernemen dat jullie het fijn gehad hebben met elkaar!

80+ years
Date of experience: 12/2024

Heel goed. Alleen de livemuziek vonden wij te laat beginnen.

Beste heer/mevrouw Van S.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een heel goed verblijf heeft gehad. De live-muziek start om 21:30 uur; wij geven uw wens door om dit nog eerder te laten beginnen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even plezierig verblijf. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

By Cédric
Date of experience: 12/2024

Geen uitleg over het concept van Preston Palace. Je weet van te lezen online dat het een all-in concept is, maar je weet niet wat / hoe / wanneer / ... Eigenlijk komt het erop neer 'Trek je plan maar'.

Beste heer/mevrouw C.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Wat jammer dat u aangeeft dat de uitleg over ons all-in concept voor u niet duidelijk was. Wij streven ernaar onze gasten goed te informeren, zowel vooraf via onze website, app als bij aankomst. Onze receptie is bovendien 24/7 beschikbaar om vragen te beantwoorden of hulp te bieden, mocht u vragen hebben.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen. Wanneer u dan vragen heeft voor, tijdens of na uw verblijf, stelt u ze gerust aan ons. Wij staan voor u klaar!

By Trudystundebeek@hotmail.com
Date of experience: 12/2024

Alles heel goed netjes alleen jammer we waren er met sinterklaas hadden wel wat pieten mogen rond lopen

Beste mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en geweldig mooie 97% review en uw tips en tops.
Fijn te mogen vernemen dat u zo genoten heeft.

By van der Zande
Date of experience: 12/2024

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Petje af voor de organisatie

Geachte heer/mevrouw van der Z,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en de complimenten.

Wat goed om te vernemen dat u genoten heeft van een heerlijk verblijf!