Date of experience: 02/2026

Het is een leuk concept en we hebben er een leuke dag gehad. Langer hoef ik niet te blijven. Het was ons een beetje teveel en masse

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

By Jeroen Wever
Date of experience: 02/2026

Een, voldoende. Maar ik had meer luxe verwacht. En de kamers zijn zeel gehorig.
Opruimen van glazen e.d. kan beter

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het diner, het ontbijt en de vriendelijkheid van onze collega’s. Uw complimenten geven wij graag door aan het team.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te horen dat uw verblijf niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw opmerkingen over de netheid en de algehele beleving nemen wij serieus en bespreken wij intern met de betreffende afdelingen.

Heeft u deze punten tijdens uw verblijf gemeld bij onze receptie, zodat wij direct met u mee konden kijken naar een passende oplossing?

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
By Regina
Date of experience: 02/2026

Leuk, gezellig. Veel te doen voor jong en oud.

Date of experience: 02/2026

Wij gaan meerdere keren per jaar met de kinderen 12 en 10 jaar.
We vermaken ons altijd prima!
Schoon en netjes hotel

Date of experience: 02/2026

Heel fijn verblijf gehad! Veel te doen en veel variatie in het eten!

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 97% beoordeling.

By Tamara

Hebben genoten zoals altijd

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling.

By Wilhelmina
Date of experience: 02/2026

Heerlijk genoten. Lkkr gegeten en goed geslapen. Was er alleen super warm dus geen warme truien aantrekken

By Alexandra Maandag
Date of experience: 02/2026

Geweldig. Niks aan toe te voegen.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.

By Micha
Date of experience: 02/2026

Kamer was vies. En ik heb overlast gemeld van jongeren die om 1 uur in de nacht rennen door de hal en schreeuwen en de beveileging heb er nix mee gedaan.. we hebben twee nachten niet kunnnen slapen. En naast ons werd er op de balkon geblowt. Dus wij konden niet eens op ons balkon roken door die vieze wiet lucht

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Uw opmerkingen over de netheid van de kamer, de geluidsoverlast in de nacht en de situatie op het balkon nemen wij serieus. Wij realiseren ons dat dergelijke situaties een negatieve invloed kunnen hebben op uw verblijf en dat dit niet prettig is.

U geeft aan dat u de overlast heeft gemeld. Heeft u naast de geluidsoverlast ook de andere punten tijdens uw verblijf kenbaar gemaakt, zodat wij hier direct op konden inspelen? Wij bespreken dit graag intern met de betreffende afdelingen en plegen hier wederhoor over.

Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
Date of experience: 02/2026

Alles was gwn echt top eten gebakjes alles is echt pure kwaliteit ik was erg tevreden ben zeker tot rust gekomen, zwembad een lekkere sweerkermis bowlen bioscoop zelfs echt een top hotel zeker een aanrader

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.