Date of experience: 05/2026

Positiv, auf Kinder und Familien ausgerichtet. Einen Tag nach unserer Ankunft gab es eine Baustelle vor unserem Zimmer. Diese ging 4 Tage. Es wurde zwar morgens erst etwas später angefangen, aber wir waren trotzdem im Urlaub und haben das als störend empfunden. Mittags brauchte man nicht ins Zimmer gehen, da es da einfach zu laut war.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben.

Es freut uns zu lesen, dass Sie unser Resort als kinderfreundlich empfunden haben und mit der Freundlichkeit unserer Mitarbeitenden sowie mit den Restaurants zufrieden waren. Gleichzeitig bedauern wir, dass Sie durch die Bauarbeiten beeinträchtigt wurden und einige Aspekte Ihres Aufenthalts nicht vollständig Ihren Erwartungen entsprochen haben.

Wir werden Ihre Anmerkungen in unsere Auswertung einfließen lassen. Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen.

Wir würden uns freuen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Beau
By Andrea

Schöne Anlage alles gepflegt nettes Personal
Leider keine Musik in den Bars am Nachmittag

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie unsere Anlage als schön und gepflegt empfunden haben und mit der Freundlichkeit unserer Mitarbeiter zufrieden sind.

Gleichzeitig verstehen wir, dass Sie es bedauerlich fanden, dass es in den Bars keine Live-Musik mehr gibt. Wir wissen es zu schätzen, dass Sie uns dies mitteilen, da uns solches Feedback hilft, unseren Service kontinuierlich zu bewerten und zu verbessern.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder zu einem angenehmen Aufenthalt begrüßen zu dürfen.

By Theo van Kortenhof
Date of experience: 06/2026

Ik vind preston palace een geweldige combinatie voor jong en oud.

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Wat fijn om te zien dat u uw verblijf zo positief heeft gewaardeerd.

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

Tim
Date of experience: 06/2026

Slecht , we kwamen daar me tante haar kamer was niet klaar gemaakt, me kleine neefje dat die dag jarig was werd aangereden door een van jullie domme schoonmakers, iedereen had buikpijn na het eten, kamers ruiken muf vreselijk.
En nogmaals jullie schoonmaker reed me neefje aan met de kar heel hard en zei amper sorry.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. U noemt verschillende punten over de kamer, hygiëne, het eten en een voorval met uw neefje die wij graag nader willen onderzoeken.

Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting, inclusief boekingsnummer en kamernummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
By Ingo Berendonk
Reviewed: 2 weeks ago (06/06/2026)
Date of experience: 05/2026

Vriendelijke ontvangst,de kamers zijn ruim en schoon,er is genoeg variatie bij het ontbijt/lunch en avond eten,we zijn bij de pizzeria wezen eten en die was heerlijk

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u een vriendelijke ontvangst heeft gehad en tevreden was over de ruime en schone kamer.

Daarnaast is het leuk om te horen dat u heeft genoten van de variatie tijdens het ontbijt, de lunch en het diner. Ook zijn wij blij dat uw bezoek aan de pizzeria zo goed is bevallen en dat het eten daar heerlijk smaakte.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

By Amanda van Dijk
Date of experience: 05/2026

Reuze naar ons zin gehad.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u het reuze naar uw zin heeft gehad tijdens uw verblijf bij ons.

Wij waarderen uw positieve feedback en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een gezellig en ontspannen verblijf.

Date of experience: 05/2026

Voor de eerste keer Preston bezocht, vanwege negatieve recensies wat is wat terughoudend in eerste instantie maar het is een geweldig verblijf geweest. De Royal Kamer met balkon op de bovenste verdieping was schoon en ruim. We hebben van de meeste faciliteiten gebruik gemaakt en ons prima vermaakt. Het eten was ook goed en veel keus! Helaas was op de eerste avond veel eten koud in Ribbelton en toen we dit melden bij de kok reageerde deze niet echt klantvriendelijk. Gelukkig werd de klacht bij de receptie wel goed opgenomen en de dag erna was het eten warm, dit vonden wij erg fijn! Personeel vond ik ook bijna allemaal heel erg leuk en zeker klantvriendelijk.
Dus al met al een heel goed verblijf gehad en ik denk dat ik zeker nog eens ga boeken.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat uw eerste verblijf bij ons zo goed is bevallen en dat uw aanvankelijke twijfels na het lezen van recensies zijn weggenomen. Het is leuk om te horen dat u tevreden was over uw Royal Kamer, gebruik heeft gemaakt van onze faciliteiten en heeft genoten van de ruime keuze aan eten.
Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat u tijdens de eerste avond in Ribbleton heeft ervaren dat een deel van het eten niet voldoende warm was en dat de reactie op uw melding niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij waarderen het dat u dit bij ons heeft aangegeven. Fijn om te lezen dat uw klacht vervolgens goed is opgepakt en dat u de volgende dag verbetering heeft ervaren.
Daarnaast zijn wij blij dat u het grootste deel van ons team als vriendelijk en gastvrij heeft ervaren. Uw complimenten zullen wij zeker delen met onze collega's.
Nogmaals bedankt voor uw feedback. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf!

By Moon
Date of experience: 06/2026

Prima. Erg leuk gehad en topconcept.
We waren op een maandag en dat betekende rustiger maar prima.

este gast,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u het erg leuk heeft gehad en ons all-inclusive concept als een topconcept heeft ervaren.

Ook leuk om te horen dat de rustige sfeer tijdens uw verblijf op maandag u goed is bevallen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een gezellig en ontspannen verblijf.

Date of experience: 05/2026

Er was genoeg te doen om je tijdens het verblijf goed te vermaken. Helaas waren er ook een aantal punten die tegenvielen.

De airco op onze kamer kon blijkbaar niet kouder dan 21 graden, waardoor er een grote plas water op de vloer ontstond. Na een telefoontje werd dit gelukkig direct opgepakt en kwam er meteen een medewerker langs om alles schoon te maken en nieuwe handdoeken te brengen.

Daarnaast had ik bewust een duurdere kamer geboekt vanwege de stortdouche, maar daar heb ik helaas geen gebruik van kunnen maken. De douchebak liep namelijk direct vol met water en liep niet snel genoeg leeg. Daardoor vond ik de prijs-kwaliteitverhouding van de kamer niet in balans.

Het eten was prima voor een all-inclusive hotel en ook de drankjes waren goed verzorgd. Verder was het personeel vriendelijk, netjes en behulpzaam.

Al met al een gemengde ervaring: goede service en faciliteiten, maar de staat van de kamer voldeed niet aan de verwachtingen die je mag hebben bij de prijs die ervoor wordt gevraagd.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide ervaring met ons te delen.

Fijn om te lezen dat u zich goed heeft kunnen vermaken tijdens uw verblijf en dat u tevreden bent over het eten, de drankjes en de vriendelijkheid van onze medewerkers. Ook waarderen wij het dat u benoemt dat de melding over de airco direct door ons team is opgepakt.

Tegelijkertijd vinden wij het erg jammer om te horen dat u ongemakken heeft ervaren met de airco en de douche op uw kamer. Wij begrijpen dat dit afbreuk heeft gedaan aan uw verblijf, zeker omdat u bewust voor een duurdere kamercategorie heeft gekozen vanwege de aanwezige voorzieningen. Uw opmerkingen over de staat van de kamer en de prijs-kwaliteitverhouding nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken zodat hier aandacht aan kan worden besteed.

Nogmaals dank voor uw eerlijke feedback. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u dan een verblijf te bieden dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Alone
80+ years
Date of experience: 06/2026

goed all in concept. Daar valt weinig op aan t merken.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat ons all-inclusive concept goed is bevallen en aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij waarderen uw positieve feedback en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een zorgeloos en gezellig verblijf.