Date of experience: 12/2022

Zeker voor herhaling vatbaar, zodra er weer een leuke actie is maken wij er weer gebruik van.
Dus in een woord; TOP

Beste mevrouw A.,

Wat leuk dat uw verblijf zeker voor herhaling vatbaar is!
Wij raden u een gratis abonnement op onze nieuwsbrief aan; zo blijft u op de hoogte van de mooie acties.
Via deze link meldt u zich aan: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuwsbrief

Date of experience: 12/2022

Prima, had wat luxer gekund

Beste mevrouw Den B.,

Dank u wel voor het toelichten van uw prima ervaring in ons resort.
Uw feedback nemen wij mee in onze evaluatie

Date of experience: 12/2022

te koud.. de bubbelbaden waren te koud de stralen waren gewoon koud

Beste heer P.,

Hartelijk dank voor het toelichten van uw 73% tevreden ervaring.

Uw opmerking over de bubbelbaden hebben wij neergelegd bij de afdeling Riviera. Zij gaan het direct onderzoeken en indien nodig aanpassen.
Het uitgebreide à la carte diner in Bistro de Heerlijkheid is bijzonder vanwege het diverse aanbod van de gerechten, bijzondere wijnen en ambiance. Deze culinaire beleving is de toeslag zeker waard, ook voor onze kleine gasten. Zij mogen in plaats van de kinderkaart ook een keuze maken uit het viergangen aanbod.

Uw wens om Boardwalk indoor kermis eerder te openen nemen wij mee in onze evaluatie. Dank u wel voor uw waardevolle feedback en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 12/2022

Hou niet van drukte in een zwembad , desondanks zag het er mooi uit

Beste mevrouw T.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring!
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

het was erg gezellig

Geachte heer, mevrouw

Hartelijke dank voor uw prachtige 90% beoordeling van uw verblijf en voor u positieve reactie!

Marleen
Date of experience: 12/2022

Ik erger mij elk keer weer aan de dronken mensen die savonds sfeer verpesten voor iedereen en snachts kan je niet van hun lawaai slapen. Kinderen bleven wakker en afvragen waarom schreeuwen die mensen. Ik vind niet dat preston palace zich een familie hotel kan noemen en in de avond dronken mensen hun gang laat gaan. Schandalig!

Beste heer T.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort!

Wij vinden het erg jammer dat u zich heeft geërgerd tijdens uw arrangement en hiervan geen melding bij ons heeft gemaakt. Wij hadden zo graag samen met u direct een passende oplossing willen kijken.
Uiteraard willen wij dit alsnog met u doornemen; mogen wij u daarom vriendelijk vragen uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl te sturen?
Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 12/2022

Alles was prima behalve het zwembad water

Geachte mevrouw G,

Hartelijke dank voor uw mooie waardering.
Jammer dat u niet tevreden bent over het zwembadwater, terwijl het water toch heerlijk warm is.
Namelijk 32 graden.

Hopelijke tot een volgende keer,

Vriendelijke groetjes,

Merel
Date of experience: 12/2022

Het was leuk. Maar jammer dat het erg druk op zaterdag avond bij het bowlen en midgetgolf. Op zondag bijgeboekt tot 2uur. Bleek de kermis pas na 2uur open te gaan. Die info hadden we gemist en hadden we graag geweten van te voren

Beste familie D.,

Dank u wel voor uw 90% tevreden beoordeling en voor het toelichten van uw ervaring.
Een week voor aankomst kan u de Gastenapp downloaden en daar staat (ook in uw bevestiging) alle informatie omtrent uw verblijf.
De openingstijden van Boardwalk indoor kermis vindt u ook hier: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/boardwalk

Date of experience: 12/2022

Het is voor herhaling vatbaar. We komen gauw nog eens terug alleen dan wel buiten de schoolvakanties. We vermoeden dat tijdens de vakanties het onwijs druk is waardoor je niet gebruik kan maken van alles hoe wij hebben gedaan nu.

Geachte G,

Hartelijke dank voor uw prachtige 83% beoordeling van uw verblijf en voor u positieve reactie!

Merel

Genoten bijgekomen
Heerlijk gebowld gezwommen gepoold
Voor kinderen een speel paradijs
Zeker voor hun een aanrader

Geachte mevrouw M,

Hartelijke dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf en voor u positieve reactie!

Marleen