Date of experience: 11/2022

Heerlijk om te verblijven. Echt ontspannen en je hoeft en geen zorgen maken om het eten gewoon heerlijk. Ook dat je nu eten en drinken mee mag nemen na de kamer is top. Alleen onduidelijkheid bij receptie ik vroeg hoe laat de zaal open ging voor optreden van Jannes ze zeiden half 10. Wij liepen om kwart over 9 naar zaal was het al bijna stampvol. Ook jammer dat er dan weinig stoelen staan. Verder alleen maar lof

Geachte heer/mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf en voor uw positieve reactie.
Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Bedankt voor uw tips en tops mee naar onze volgende vergadering.

Date of experience: 11/2022

Leuke dag diner vond ik een tegenvaller

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 11/2022

Minder we hadden 2 kamers geboekt kamer 2112 heel goed kamer 2119 heel slecht teweinig ruimte om om het bed gelopen en de deur van de douch botste iedere keer tegen bed en vocht in de kamer ramen heel nat Maar het eten heel goed en het personeel heel vriendelijk alleen jammer van die ene kamer

Date of experience: 11/2022

Leuk hotel! Alleen jammer van de hygiëne

Beste mevrouw D.,

Hartelijk dank voor uw review.

Mogen wij u vriendelijk vragen uw ervaring met de hygiëne uitgebreid toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook uw boekingsnummer vermelden en aangeven of u ter plaatse melding heeft gemaakt voor een directe oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 11/2022

Het was een super dag en nacht.komen snel terug en dan met ons gezin

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw geweldige 97% beoordeling van uw verblijf en voor uw positieve reactie.

Date of experience: 11/2022

Heel goede dagen gehad bij preston palace en goed avond en overdag gehad met een op optreden Jannes top he

Geachte heer en mevrouw E,

Hartelijk dank voor uw geweldige 100% beoordeling van uw verblijf en voor uw positieve reactie.

Date of experience: 11/2022

Kom zeker terug. Allen heb ik slecht geslapen matras was niet goed door gezakt. Kamer 2121 maar voor de rest was het zeker oke

Geachte mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.
Wat vervelend om te horen dat u slecht heeft geslapen. U mag dit de volgende keer aangeven bij de receptie.
Wellicht kunnen zij op dat moment iets voor u regelen.

Date of experience: 11/2022

Wij vierden ons 50 jarig huwelijk en vonden dat we niet echt even rustig bij elkaar privé konden zijn overal druk! voor meer privacy moest je bijbetalen bv voor de Bistro ,dan was er vrijdag een invasie van mensen die voor Jannes kwamen overal vol in de bars ! en veel herrie! Voor ons was het niet wat we ervan verwachten,geen aanrader voor een gezellig weekend !

Beste mevrouw Van der H.,

Van harte gefeliciteerd met uw 50-jarig huwelijk en dank u wel voor uw 83% tevreden waardering.

Graag willen wij uw persoonlijke ervaring met u doornemen. Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Dan nemen wij op een door u gewenst tijdstip contact met u op. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Pure verwennerij!

Geachte heer/mevrouw H,

Date of experience: 11/2022

Ein super Aufenthalt bei dem das Preis- Leistungsverhältnis mehr als passt. Wir sind absolut begeistert und werde demnächst wohl erneut Buchen.

Sehr geehrter Herr/Frau G.,

Vielen Dank für Ihre tolle 97% Bewertung Ihres Aufenthaltes und für Ihr positives Feedback.
Wie schön zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.
Wir hoffen, Sie auch in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.
Ich freue mich auf Ihren Besuch!