Date of experience: 11/2022

Super lekker ook een grote toeging is de glijbaan

Beste heer R.,

Dank u wel voor het delen van super lekkere ervaring. Wij vinden de nieuwe waterglijbaan Monkey Rush ook een waardevolle toevoeging. Het maakt de ultieme zwemparadijs beleving helemaal compleet.
Mogen wij u vriendelijk vragen uw ervaring bij het diner uitgebreid toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Graag ontvangen wij daarbij ook alstublieft uw boekingsnummer.
Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 11/2022

Heel goed, voor herhaling vatbaar.

Ondanks alle richting-aanwijzingen moeilijk om de plek te bereiken waardoor je heel veel loopt.

Geachte mevrouw C,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf en voor uw positieve reactie.
Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Bij aankomst kunt u een plattegrond krijgen voor de bewegwijzering.

Date of experience: 11/2022

Unser Sohn war sehr enttäuscht, dass zwei seiner Highlight während unseres Aufenthalts nicht genutzt werden könnte: Die Hüpfburg sowie die Wasserrutsche. Beides ohne Vorankündigung.
Weiterhin wurde die Minigolfbahn repariert. Wir hatten genau das Zimmer darüber und es war extrem laut, als die Kinder mittags schlafen sollten.

Liebe Familie V.,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt und für das Teilen Ihrer Erfahrungen.

In unserem 24-Stunden-Betrieb steht die Sicherheit an erster Stelle, und es ist manchmal notwendig, Wartungsarbeiten während der Öffnungszeiten durchzuführen. Im Übrigen bemühen sich unsere Mitarbeiter bei allen technischen Arbeiten, die Unannehmlichkeiten so gering wie möglich zu halten.
So kam es zum Beispiel vor, dass die Wasserrutsche und das Luftkissen vorübergehend außer Betrieb waren. Wenn sich Ihr kleiner Sohn darauf gefreut hat, können wir uns vorstellen, dass er enttäuscht war. Wir entschuldigen uns für diese Unannehmlichkeiten. Zum Glück gibt es viele andere Top-Einrichtungen, so dass wir hoffen, dass er eine tolle Zeit hatte.

Wir können Ihnen mitteilen, dass die Wasserrutsche nun wieder in Betrieb ist und wir hoffen, dass wir Ihre (und vor allem die Erwartungen Ihres Sohnes) in Zukunft wieder übertreffen können. Wir freuen uns sehr, Sie wiederzusehen, und danken Ihnen nochmals für Ihr wertvolles Feedback.

Date of experience: 11/2022

We hebben t naar ons zin gehad. Het voldeed zeker aan de verwachting.

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf en voor uw positieve reactie.

Date of experience: 11/2022

Top en goed georganiseerd echter jammer dat we niks konden drinken want daar kwamen we wel voor

Geachte heer P,

Wat vervelend dat u niks heeft kunnen drinken.
De drankjes zitten bij de prijs inbegrepen wanneer u een dag, avond of hotelovernachting heeft geboekt.

Date of experience: 11/2022

Het verblijf is zeer goed bevallen, boven verwachting

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf en voor uw positieve reactie.
Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf en dat het zeer goed is bevallen.

Date of experience: 11/2022

Heerlijk een paar dagen er tussenuit.

Beste heer V. van Z.,

Dank u wel voor het delen van uw heerlijke dagen in Preston Palace.

Date of experience: 11/2022

Het was als van ouds fijn om bij jullie te zijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Beste mevrouw Van B.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat fijn dat u weer als vanouds bij ons heeft genoten.

Hartelijk dank voor uw complimenten voor ons team en wij hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen.

80+ years
Date of experience: 11/2022

Wij hebben een B&B en hebben zo af en toe behoefte om eens lekker te genieten van al die luxe zonder zelf iets te doen .Lekker voor de 31ste keer Preston Palace. Dank hier voor

Geachte heer/mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling van uw verblijf en voor uw positieve reactie.

Merel
Reviewed: 4 years ago (20/11/2022)

Fantastisch zoals altijd

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf en voor uw positieve reactie.

Michelle