Date of experience: 11/2022

Prima vermaakt. Er ontbrak ons aan niets. Wel is het erg gehorig. (van de gang naar de kamer toe)

Geachte heer V,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 11/2022

Nog steeds leuk! We zien dat jullie constant bezig zijn, door renovaties, om het de gast naar de zin te maken en te houden, maar, nogmaals, het eten is qua keuzes minder geworden!

Beste mevrouw W.,

Wat is het fijn dat u wederom heerlijk bij ons heeft genoten en u alle vernieuwingen in ons resort enorm kan waarderen.

Wilt u alstublieft uw opmerking over het aanbod bij het eten uitgebreid toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Graag ontvangen wij daarbij ook uw boekingsnummer. Wanneer wij deze van u hebben ontvangen, gaan wij dit bespreken met de betreffende afdelingen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 11/2022

We kunnen terugzien op hele fijne dagen.

Geachte heer van der Z,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf. Mooi te vernemen dat u fijne dagen heeft gehad.

Date of experience: 11/2022

Helaas voor ons dit keer geen fijn verblijf ivm. Flink ziek zijn.
Hierdoor veel op kamer in bed moeten verblijven en heel weinig van eten en andere faciliteiten gebruik gemaakt...wat natuurlijk heel jammer is.
Dit was de derde keer dat wij bij preston pallace waren...maar dit keer heel blij dat we naar huis gingen ivm.ziek zijn.
Hoop dat er vlug een mooie aanbieding komt , zodat wij deze vakantie kunnen overdoen...zonder ziek te zijn.

Geachte mevrouw D,

Wat ontzettend vervelend dat u ziek bent geworden. Daarom een extra dank voor de genomen moeite om ons te beoordelen met 80%.
Wij wensen u heel veel beterschap toe en hopelijk treft u binnenkort een aanbieding die bij u past. Graag hopen wij dan ook u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.
Tot ziens!

Date of experience: 11/2022

Leuke ervaring alleen de hygiëne op de kamers vond ik erg slecht

Beste mevrouw B.,

Dank u wel voor het delen van uw leuke ervaring. Wat fijn dat u heerlijk bij ons heeft genoten.

Wilt u alstublieft uw opmerking over de hygiëne uitgebreid toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Graag ontvangen wij daarbij ook uw boekingsnummer. Wanneer wij deze van u hebben ontvangen, gaan wij dit bespreken met de betreffende afdelingen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 11/2022

Prachtig, alleen 1 dekbed in 3118 is tekort en de schoonmaak had beter gekund. Verder ontzettend genoten. Wat veel keuze en ruime openingstijden. Heerlijk!

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.
Indien u uw opmerkingen nog persoonlijk wenst toe te lichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer of mailt u met marketing@prestonpalalce.nl

Gezellige dagen gehad

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 77% beoordeling van uw verblijf, en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 11/2022

Prima. Ik kom graag weer terug. Wel wat prijzig maar logisch wat je er voor krijgt

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 83% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 11/2022

Preston Palace krijgt van ons nog steeds een dikke 8. In het verleden regelmatig geweest, door ziekte even niet, en nu weer de vernieuwde PP gezien.
We komen zeker terug

Geachte mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 87% beoordeling van uw verblijf, en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 11/2022

De speelotheek levensgevaarlijk met het ontbrekende springkussen en de zelf geïmproviseerde hekken met lintje. Je kan er op wachten tot er een kindje naar beneden valt op het beton. Dit moeten jullie veel beter afsluiten! Bordje veiligheid voorop geen glazen in de speelotheek, zouden jullie zelf ook zorg moeten dragen voor een veilige speelruimte voor de kinderen!

Beste mevrouw De J.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor uw 87% tevreden beoordeling!
Graag willen uw feedback omtrent de spelotheek met u doornemen. Mogen wij alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen?
Alvast hartelijk dank voor uw moeite.