Reviewed: 4 years ago (07/11/2022)
Date of experience: 11/2022

We komen al een paar jaren en met Nieuwjaar komen we terug mensen zijn vriendelijk en amusement heel goed

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf en voor uw positieve reactie!
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was.

Date of experience: 11/2022

Heerlijke plek om met een groep vrienden 2 nachten te verblijven. Misten met mooi weer een gezellig niet roken buiten terras om lekker in de zon te zitten onder het genot van een drankje.

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u met uw vrienden bij ons heeft kunnen genieten!

Date of experience: 10/2022

Los van onze ervaring in het zwembad hebben wij met z'n vieren erg genoten. De rest van het personeel was wel vriendelijk. Echter is goed te merken dat jullie een groot bedrijf zijn en daardoor onpersoonlijk en inflexibel in het maken van uitzonderingen.

Beste mevrouw L.

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort. Het zal u heel veel kracht hebben gekost om in deze zware fase van uw leven, toch nog te kunnen genieten van een uitje met uw kinderen. Het is dan ook zo fijn dat het is gelukt en u met z'n vieren erg heeft genoten in ons resort. Wij zijn vereerd dat wij dit voor uw familie hebben mogen betekenen.

In he subtropisch zwemparadijs zien onze collega's o.a. toe op de veiligheid en hygiëne in en rondom het bad. Een geldende huisregel daarbij is dat elke bezoeker in badkleding dient te zijn en toezicht houdt op zijn/haar gezelschap en indien nodig daarbij accuraat in actie kan komen. Wij kunnen ons voorstellen dat u de naleving van deze huisregel het in uw zware omstandigheden niet in proportie vindt, maar toch vragen wij uw begrip voor de werkwijze van onze collega's. Samen zorgen zij er namelijk voor dat elke gast aangenaam en veilig kan genieten en dat is uiteindelijk de ultieme beleving van Preston Palace, juist dankzij het naleven en toezien van die geldende huisregels. Die ultieme beleving waar u ook zo van heeft genoten en wij oprecht hopen dat u het in de toekomst nogmaals mag beleven. Wellicht kunnen wij dan met u meedenken over de optie van het meereizen van een mantelzorger, verpleging of stichting die u een aantal verantwoordelijke zaken uit handen kan nemen.

Wij wensen u veel sterkte en kracht toe en een lieve sterktegroet aan uw kinderen. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 10/2022

Eten was goed kamers ook wij waren met 18 mensen moeilijk om grote eettafel te vinden in restaurant bij het diner

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat de kamers en het eten naar wens was!

Date of experience: 11/2022

Goed, maar wat achterhaalde formule.

Geachte mevrouw H,

Date of experience: 11/2022

Zeer leuk en ontspannend. Enige minpunten reserveringssysteem avondeten en dat alles via de app verloopt. Nergens een dagplanning op papier.

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft kunnen ontspannen en dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 10/2022

Een midweek is voldoende om van alle activiteiten te genieten

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u uiterst van uw midweek bij ons heeft genoten!

Date of experience: 11/2022

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was en u tevreden bent over ons personeel!

Date of experience: 10/2022

Wij houden ervan. Contact vooraf voor last minute was heel goed. Alleen was het snacht veel herrie op de gang. En opvallend was dat warme eten niet goed verwarmd bleef en horeca minder schoon was. Misschien personeelsproblemen?

Beste mevrouw C.,

Wij houden ervan dat u heerlijk geniet in ons all-inclusive resort. Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Uw complimenten voor de service en tips voor het diner en afruimen van de tafels gaan wij met de betreffende afdelingen bespreken. Wanneer u ('s nachts) geluidsoverlast ervaart, mag u direct toestel 9 bellen. Onze collega's kijken ter plaatse voor een passende oplossing, zodat u verder kan genieten van uw welverdiende nachtrust.

Date of experience: 11/2022

We zijn al voor de dertiende keer geweest het was weer super

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf zelfs naar dertien keer nog naar wens was.