Reviewed: 4 years ago (28/10/2022)
Date of experience: 10/2022

Na ons zin heb dus leuk en prettug

Geachte mevrouw R,

Wij danken u voor uw mooie 77% beoordeling en voor uw positieve reactie!

Merel
Reviewed: 4 years ago (28/10/2022)
Date of experience: 10/2022

Goed verzorgd. Lekker eten. Veel keuze en meer dan genoeg te doen voor het hele gezin

Geachte heer/mevrouw S,

Wij danken u voor uw mooie 93% beoordeling en voor uw positieve reactie!

Date of experience: 10/2022

Wij zijn vaker geweest en moesten onze verwachtingen bijstellen. Lopend buffet vonden wij summier (wij hebben oa. geen vega, nasi, pasta, pizza, warme sauzen gezien, restaurant was volgeboekt (hoewel we daar veel lege tafels zagen....personeelstekort? winst groter door lopend buffet?). Het contrast met keuze ontbijt was zeer groot. Een feest in de grote zaal werd ook gemist

Beste mevrouw L.,

Dank u wel voor uw veelvuldige bezoeken in Preston Palace. Wij vinden het mooi dat u ook nu bij ons heeft genoten en uw tips met ons deelt.
Wanneer u een aantal zaken mist (of niet kan vinden) bij het buffet, vraagt u het gerust ter plaatse aan onze collega's. Zij wijzen u graag of geven u meer uitleg over het verse aanbod van die dag.
Uw diner in het hotelrestaurant Ribbleton (buffet) of Midtown Food & Bar reserveert u vooraf via de Gastenapp. Uw aanname, vanwege enkele lege tafels op een bepaald moment, kunnen wij gelukkig weerleggen.

Vanwege de shows, bingo's of quizzen in de Preston Hall, vindt de live-muziek op een andere locatie plaats. Uw wens om de live-muziek in de 'grote zaal' te laten plaatsvinden, geven wij door aan de afdeling Entertainment.

Dank u wel voor uw waardevolle feedback en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 10/2022

We komen er graag. er is van alles te doen en vooral het all inclusive eten en drinken maakte het erg prettig. Heb je zin in iets haal maar. Het zwembad was erg leuk met dat gedempte licht. Gewoon een fijn verblijf

Wij danken u voor uw mooie 83% beoordeling en voor uw positieve reactie!

Date of experience: 10/2022

We vonden het verblijf aangenaam . Iedereen heeft zich vermaakt. En fijn dat alles all in . We komen zeker nog eens terug. 10 personen

Wij danken u voor uw mooie 80% beoordeling, fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was.

Date of experience: 10/2022

prima zwembad met goede sauna en stoombad gelegenheden

Geachte heer/mevrouw C,

Wij danken u voor uw mooie beoordeling, fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was.

Date of experience: 10/2022

Prijs kwaliteit erg gericht op het eten. Misten net dat beetje extra. Verder heerlijk genoten!

Beste familie K. ,

Dank u wel voor het doorgeven van uw tips. Wij waarderen het dat u met ons meedenkt en vinden het fijn dat verder heerlijk heeft genoten.

Uw opmerkingen over het tijdstip van de kamers schoonmaken, het eten, de service van onze collega's, de kwaliteit van het aanbod van de live-muziek, de spelfaciliteiten en het zwemparadijs gaan wij intern bespreken. Uiteraard monitoren wij zichtbaar en onzichtbaar de rust in ons hotel. Mocht u ondanks dat geluidsoverlast op hotelkamer ervaren, neemt u dan gerust direct contact op via toestel 9. Onze collega's van de hotelreceptie staan voor u klaar om samen te kijken naar een passende oplossing.

Date of experience: 10/2022

Het bowlen heb ik niet als positief ervaren. Een baan waren mankementen aan. Dat was niet leuk. Bij een andere baan moesten we met een kwartier ineens vertrekken. Onze tijd zou om zijn.

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw 77% waardering van uw verblijf..
Indien u uw opmerkingen nog persoonlijk wenst toe te lichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer of mailt u met marketing@prestonpalalce.nl
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Zie boven.

Beste mevrouw Den B.,

Dank u wel voor het toelichten van uw ervaring in ons resort. Wij vinden het jammer dat u dit slechts met 50% kan waarderen.

Mogen wij u vriendelijk vragen uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse heeft gevraagd om een mogelijke oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 10/2022

Goed. We hadden alleen een slechte ervaring op de kermis. Daar zijn de beugels niet gecontroleerd voordat deze ging draaien ging om de energy storm. Hier hebben wij melding van gemaakt en dit is naar tevredenheid opgelost. Dochter was wel erg geschrokken en wilde nergens meer in

Geachte mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en fijn dat het gemelde euvel ter plekke opgelost is.

Met gastvrije groet,

Marleen