Date of experience: 10/2022

We hebben het naar ons zin gehad, maar de prijzen zijn niet leuk meer.We hebben dit van onze dochters gekregen ze wilde ons een week geven maar gingen naar de prijzen kijken voor een week dat was niet leuk meer dus hebben we maar voor 2 nachten gekozen dat was ook wel best duur !!

Date of experience: 10/2022

Es war wirklich schön. Preis war bisschen zu teuer. Ich würde am Abreisetag gerne noch geblieben bis zum Abend. Wäre schön wenn man dann noch alles nutzen kann.

Sehr geehrte Frau K,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Schön zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten.
Ihr Aufenthalt ist standardmäßig bis 11:00 Uhr, aber wir bieten Ihnen eine Reihe von Möglichkeiten, Ihren Aufenthalt zu verlängern. Sie können sich zum Beispiel für eine Verlängerung bis 14 Uhr oder 19 Uhr entscheiden. Sie können dies jederzeit an der Rezeption vor Ort beantragen. Praktisch zu wissen für einen möglichen nächsten Aufenthalt.

Wir freuen uns darauf, Sie im Preston Palace zu sehen!

Date of experience: 10/2022

Top accommodatie kunnen velen een voorbeeld aan nemen

Hartelijk dank voor de prachtige 100% waardering van uw verblijf.
Fijn om te vernemen dat u heeft genoten!

80+ years
Date of experience: 10/2022

Was weer fijn om er te zijn en ondanks dat het duurder is geworden is de kwaliteit niet minder geworden.

Hartelijk dank voor de prachtige 83% waardering van uw verblijf.
Fijn om te vernemen dat u weer heeft genoten!

Date of experience: 10/2022

Het was super leuk en overtrof de verwachtingen. Heel fijn en nogmaals bedankt.

Hartelijk dank voor de prachtige 93% waardering van uw verblijf.
Fijn om te vernemen dat we uw verwachtingen hebben overtroffen!

Date of experience: 10/2022

Altijd weer fijn om hier te zijn maar duidelijk merkbaar was het personeelstekort. Misschien een idee om via tv-schermen aan te geven dat er een tekort is zodat er meer begrip is. Ik heb het zelf gevraagd bij uitchecken, wat een hoop verklaarde. Ook jammer van de drol die precies bij mijn kinderen voor de kamer lag ( uiteraard kunnen jullie hier ook niets aan doen )

Beste meneer W,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf. Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling.
U heeft te maken gehad met een uitzonderlijke situatie. Wij gaan er dan ook van uit dat dit in de toekomst niet weer voor zal komen.

We hopen u binnenkort weer in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Date of experience: 10/2022

De gehele familie heeft een fantastische ervaring gehad met elkaar, dit ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijk in een mooie nieuwe entourage die Preston Palace uitstraalt.

Beste familie,

Allereerst willen wij jullie natuurlijk nog van harte feliciteren met jullie 25-jarig huwelijk! Wat een eer dat u dit jubileum bij Preston Palace heeft gevierd.

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% tevreden beoordeling, dat waarderen wij enorm. Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een fijn verblijf bij ons. We hopen u in de toekomst graag weer te mogen begroeten!

Heel graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Date of experience: 10/2022

Super verblijf, teveel te doen in te weinig tijd bij 1 nacht daarom doen we een volgende keer 2 nachten. Het is wel een hele grote uitgave voor een gemiddeld gezin met 2 volwasenen 3 kinderen, ook al zijn ze voor de helft. Ze eten en drinken namelijk nauwelijks iets. Daarentegen is de kermis ook bijna gratis, maar blijft wel een duur uitje, waardoor we dit max 1x p j kunnen doen.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat leuk dat jullie van plan zijn om nog een keer bij ons terug te komen! Dat vinden we fijn om te horen!
We zullen uw tips en tops meenemen in onze evaluatie, hartelijk dank voor het meedenken.

Heel graag tot de volgende keer in Preston Palace!

genoten met het gezin.

Hartelijk dank voor de prachtige 87% waardering van uw verblijf.
Fijn om te vernemen dat u weer heeft genoten!

Date of experience: 10/2022

Barstreet was zo druk dat we er niet heen zijn gegaan. Pool tafels waren elke keer vol. Bowlingbaan crashte naar elke gooi beurt.

Kamer was netjes. Eten was goed maar niet geweldig. Biefstuk was doorgebakken of taai.

Beste mevrouw,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Uw review wordt besproken in onze wekelijkse evaluatie.
Naast het uitgebreide buffet in ons hotelrestaurant Ribbleton kunt u ook à la carte dineren in San Remo (weekenden) of Midtown. Allemaal all-in en fijn om te variëren!