Erlebnissreich

Liebe Herr/Frau.

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung von 80 %! Es ist schön zu hören, dass Sie einen wundervollen Aufenthalt genossen haben.
Wir hoffen, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen, wir freuen uns auf Sie!

Aufrichtig,
Melanie

Sehr gut für einige Tage Familienurlaub

Liebe Herr M.

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung von 100 %! Es ist schön zu hören, dass Sie einen wundervollen Aufenthalt genossen haben.
Wir hoffen, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen, wir freuen uns auf Sie!

Aufrichtig,
Melanie
Date of experience: 10/2022

Badkamer was verouderd en zag er slecht uit. Het eten was niet lekker. Veel keuze maar het was het allenaal net niet. Het ontbijt daarentegen was goed. Het was erg rustig, wat het saai maakte.

Beste heer/mevrouw Ten H.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring. Deze willen wij graag doornemen met onze collega's.

Mogen wij u alstublieft vragen om via marketing@prestonpalace.nl uw ervaring met betrekking tot uw hotelkamer en het eten toe te lichten? Graag ontvangen wij daarbij ook uw boekingsnummer, locatie, datum, tijdstip en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw ervaring. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Helemaal Super !

Geachte heer/mevrouw.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling! Wat goed om te vernemen dat u van een heerlijk verblijf heeft genoten.
Wij hopen u nog eens te mogen begroeten, heel graag tot ziens!

Merel
Date of experience: 09/2022

Goed was kadootje voor.mijn 10 jarige dochter. Ze was heel blij en enthousiast. Vroeger met vrienden groep geweest. Maar nu ook leuker voor kinderen niet alleen dronken jongeren op dinderdagavond iedergeval. Zouden graag met heel gezin gaan.hebben 4 kinderen tussen de 16 en 3. Maar dat wordt echt te duur. Hele aardige mevrouw bij receptie. Mijn dochter mocht de film in de bios afkijken die zou om 14.15 afzien maar viel mee was 13.55. Op tijd bij de auto.
Bedankt

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u al zo vaak te gast bent geweest!
Wat jammer om te lezen dat u het financieel niet red om nog een keer te komen.
Hopelijk lukt dit wel een keer met een aanbieding!

Merel
Date of experience: 09/2022

Ik was fantastisch we hebben genoten enigste was we dachten ze zouden op een andere tijdstip ons kamer verschonen en schoonmaken

Mogen wij u alstublieft vragen om via marketing@prestonpalace.nl uw ervaring met betrekking tot de schoonmaak van uw hotelkamer toe te lichten? Graag ontvangen wij daarbij ook uw boekingsnummer en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw ervaring. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Reviewed: 4 years ago (05/10/2022)

Top weekend gehad

Geachte familie van H.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling! Wat goed om te vernemen dat u van een heerlijk verblijf heeft genoten.
Wij hopen u nog eens te mogen begroeten, heel graag tot ziens!

Katja

Voor herhaling vatbaar!!

Geachte mevrouw van B,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling! Wat goed om te vernemen dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is, wij zien u dan graag terug!

Sofie

Vriendelijk personeel.

Mogen wij u alstublieft vragen om via marketing@prestonpalace.nl uw ervaring met betrekking tot uw badkamer uitgebreid met ons te delen? Graag ontvangen wij daarbij ook uw boekingsnummer en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een directe oplossing. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2022

Ik ben er vele keren geweest en vind het eten steeds beter worden, nu het zwemwater nog een paar graden warmer en het is een perfect hotel om er te verblijven. Het verveeld nooit!

Geachte mevrouw van V,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u al zo vaak te gast bent geweest!
Het zwemwater is overigens 31 graden, mocht u dit anders ervaren dan mag u dit altijd ter plaatse aangeven bij de zwembadreceptie.
Wij zouden het leuk vinden om u nog eens te begroeten als zeer gewaardeerde gast .

Sofie