Date of experience: 09/2022

Altijd prettige ervaring (sinds 2011), maar niet in het weekend i.v.m. gasten. Films bioscoop zou wat meer afgewisseld kunnen worden en geen personeel aanwezig voor service. Jammer dat er buiten niet veel te doen is.

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor het toelichten van uw 97% tevreden ervaring. Wij vinden het fijn dat u al vanaf 2011 altijd prettige ervaringen heeft gehad in ons resort.
Heel graag tot ziens en een hartelijke dank voor uw waardevolle feedback.

Date of experience: 10/2022

We hebben genoten, maar er zijn verbeterpunten. Bijvoorbeeld de capaciteit koks/personeel afstemmen op het aantal zitplaatsen in het grote restaurant. Geluidsniveau van de muziek in diverse bars en ruimten is veel te hoog, gelukkig komt er een nieuwe wet. De entree buiten ziet er onverzorgd uit asbakken puilen uit straat ligt bezaaid met peuken, vieze rooklucht in de hal. Verplaats deze ruimte naar het parkeer terrein. Restaurant midtown is super ongezellig om te dineren. Maak een ruimte met rustige loungemuziek voor ouderen of liefhebbers van rustige muziek bijvoorbeeld de ruimte die oud hollands is ingericht. Overal is lawaai.

Beste meneer C.,

Wat fijn dat u heeft genoten en dat er mogelijkheden zijn dat u er nóg meer van kan genieten. Uw verbeterpunten nemen wij mee in ons intern werkoverleg.
Dank u wel dat u met ons meedenkt en wij zien u graag snel terug in ons resort.

Date of experience: 10/2022

In het algemeen vonden wij het heel erg druk, Geen relaxplekjes waar je je even kon terug trekken met een drankje, veel dronken mensen die best voor heel wat overlast zorgden, gelukkig was er wel beveiliging

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw complete ervaring. Deze gaan wij doornemen met onze collega's.

Date of experience: 10/2022

We samen met onze kinderen en kleinkinderen een heerlijk weekend bij jullie door mogen brengen. Er was voor ieder wat wils.

Geachte mevrouw van den H,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling! Wat goed om te vernemen dat u samen met de familie heeft kunnen genieten van een heerlijk weekend.
Wij zouden het leuk vinden om u nog eens te begroeten als zeer gewaardeerde gast .

Date of experience: 10/2022

Was een heerlijk en gezellig weekend

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling! Wat goed om te vernemen dat u van een heerlijk verblijf heeft genoten.
Wij hopen u nog eens te mogen begroeten, heel graag tot ziens!

Date of experience: 09/2022

Een heerlijke manier om te ontspannen, alles kan niets moet.
Alles onder een dak, eten, amusement enz.

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling, super! Wat goed om te vernemen dat u heerlijk heeft kunnen ontspannen van een relaxed verblijf!
Wij hopen u snel weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Tot de volgende keer

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling! Wat goed om te vernemen dat u w verblijf voor herhaling vatbaar is.
Wij zien u graag dan weer terug!

Date of experience: 10/2022

Es hat uns super gefallen. Wir kommen bestimmt nochmal wieder. Und empfehlen euch auch weiter.

Sehr geehrter Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre schöne 87%ige Bewertung! Wie gut dass Sie erfahren haben dass es sich lohnt den Aufenthalt zu wiederholen.
Wir freuen uns darauf Sie dann wiederzusehen!

Heel goede ervaring

Geachte heer/mevrouw van W,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling! Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u snel weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Super veel te doen

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf, én uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.