Reviewed: 4 years ago (03/10/2022)

Was weer top

Goedemiddag heer H, Dat is ook top om te horen, fijn !
Hartelijke bedankt en graag tot ziens Femke
Reviewed: 4 years ago (03/10/2022)
Date of experience: 09/2022

Goed ervaren. We vonden het wel heel jammer dat de botsauto's dicht zaten.

Goedemiddag heer L,
Wat fijn dat u het goed heeft ervaren, wij begrijpen uw teleurstelling van de botsauto`s. Waarschijnlijk zal dit om een defect zijn geweest, excuses hiervoor. Wij zien u graag nog eens terug.
Hartelijke groet, Femke
Date of experience: 09/2022

Ik had heel graag van te voren geweten wat ons te wachten stond. Wel een klein beetje onze schuld dat we rond de verkeerde tijd zijn gegaan want er waren alleen maar oudere mensen

Beste mevrouw Van den B.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring. Iedereen is welkom in ons All-in Family Resort en wij vinden het mooi dat u ook bij ons heeft genoten.
Mogen wij u alstublieft vragen om via marketing@prestonpalace.nl uw ervaring van uw badkamer in de Suite toe te lichten? Graag ontvangen wij daarbij ook uw boekingsnummer en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een directe oplossing. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

goed, prima

Goedemiddag heer/mevrouw,
Bedankt voor uw fijne beoordeling, graag tot ziens.
Hartelijke groet Femke
Date of experience: 09/2022

Goed all- in hotel, voldoende keuze in eten en drank, voldoende vertier, mooie schone kamers ,vriendelijk en behulpzaam personeel

Geachte heer G,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en positieve toelichting! Heel goed om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Sofie
Reviewed: 4 years ago (01/10/2022)
Date of experience: 09/2022

Het was een zeer geslaagd familie uitje. Niet weersafhankelijk. Voor alle leeftijden amusement. Heerlijk eten en drinken.
Het enige storende voor enkele van onze kleinkinderen was dat zij last hadden van het geluid uit de bar als zij om 20.00 uur gingen slapen. Ik denk dat dit afhankelijk is van waar de kamer, in welke vleugel, je zit. Qua geluidsisolatie is hier misschien wat te halen.

Geachte mevrouw C,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en positieve toelichting! Heel goed om te vernemen dat het familie-uitje naar wens was!
We zullen de opmerking omtrent de geluidsisolatie meenemen in het werkoverleg.

Date of experience: 09/2022

Wij zijn 10 jaar geleden geweest en nu weer en hebben het beide keren erg naar ons zin gehad.

Geachte mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Heel goed om te vernemen dat de beide verblijven goed bevallen zijn

Date of experience: 09/2022

Leuk om een keer gedaan te hebben maar ik denk niet voor herhaling vatbaar helaas.. nogmaals de speelhoek is echt vies het stinkt en plakt overal en ik vond het gewoon een beetje gevaarlijk met al dat glas daar en geen toezicht..
Chagrijnig personeel wat recht in mijn gezicht over mij en andere klanten praat is echt voor mij een no go!
Het is een aardig bedrag voor nog geen 24 uur verblijf, ik verwacht dan toch wel iets meer..
Zeker als je nog bij moet betalen voor een diner in totale chaos.. vieze borden bekers tafels.. niks word opgeruimd of schoon gemaakt.
Meisjes van de kermis waren wel echt super lief! En de medewerkers van het zwembad ook top!

Beste mevrouw J.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het jammer dat u uw verblijf niet voor herhaling vatbaar vindt en zouden dit graag met u willen doornemen.

Mogen wij u daarom alstublieft vragen om via marketing@prestonpalace.nl uw ervaring uitgebreid toe te lichten? Graag ontvangen wij daarbij ook uw boekingsnummer en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een directe oplossing. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2022

Was weer gewoon genieten tot december

Geachte heer van B,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling, super! Fijn dat u ook deze keer weer genoten heeft van het verblijf!
Wij zien u graag terug in december, tot dan!

Alone

heel goed hotel!

Geachte meneer van den B,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling!
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in Preston Palace.